xWays Hoarder xSplit

Gevinstoversigt

xWAYS

xWays-symbolet kan lande på de tre midterste hjul.

xWays symbol egenskaber:
- Afslører et tilfældigt almindeligt symbol.
- Hvis der er mere end et xWays-symbol, afslører alle xWays-symboler det samme symbol.
- Størrelsen på xWays-symbolet kan variere fra 2-4 symboler.

xSPLIT WILDS

xSplit Wild-symboler kan kun lande i basisspil på de tre sidste hjul.

xSplit Wild-symboler splitter alle symboler til venstre på samme række og fordobler dette symbol. Hvis et symbol splittes mere end én gang, vises det med en multiplikator.

Når xSplit Wilds splitter xWays-symboler, fordobles xWays-multiplikatoren for hvert split.

xSplit Wild-opsætning på hjul:
- Kun enkelt xSplit Wild på det tredje hjul.
- To stakkede xSplit Wilds på det fjerde hjul, hvilket betyder, at det kan lande på 2 rækker i løbet af et spin.
- Tre stakkede xSplit Wild på det femte hjul, hvilket betyder, at det kan lande på alle 3 rækker i et spin.

xSplit Wild-symboler konverteres til almindelig Wild efter landing og kan splittes af en anden xSplit Wild.

SCATTER

Et Scattersymbol kan lande på hjul 2, 3, 4 og 5.

Et Scatter-symbol bliver ikke delt af xSplit Wild, det bliver i stedet til et Super Scatter-symbol.

Landing 3 eller flere Scatters udløser Bunker Raid Spins.

Super Scatter egenskaber:
- Hvis Bunker Raid Spins udløses, vil Super Scatter-positionen og positionerne under den blive klæbrige xWays-symboler.
- Hvis Bunker Raid Spins ikke udløses, konverteres Super Scatter til et xWays-symbol i sin position.

BUNKER RAID SPINS - WASTELAND SPINS

3 eller 4 Scatter/Super Scatter symboler udløser henholdsvis 7 eller 10 Bunker Raid Spins.

Under Bunker Raid Spins forbliver xWays-symbolet klæbrigt resten af funktionen efter landing.

Super Scatters konverterer sig selv og symboler under det til xWays-symboler, når de overgår til tilstanden.

Hvert nye xWays-symbol, der lander, tildeler +1 spin.

Hvert nye xWays-symbol, der lander, vil blive droppet ned til den laveste ikke-xWays-besatte position på hjulet og flettes med eventuelle allerede klæbrige xWays-symboler.

Hoarder Niveau op: For hvert tredje indsamlede xWays-symbol nås et nyt hoarder-niveau.

Wasteland Spins er det sidste niveau med maksimalt antal indsamlede xWays og kun 4 forskellige symboler på hjulene.

Niveau-belønninger:
- Hoarder Niveau 1 - 3 xWays indsamlet: Det lavest betalende tegnsymbol og objektsymbol fjernes fra hjulene.
- Hoarder Niveau 2 - 6 xWays indsamlet: Det næstlavest betalende tegnsymbol og objektsymbol fjernes fra hjulene.
- Hoarder Niveau 3 - 9 xWays indsamlet: Det tredje lavest betalende tegnsymbol og objektsymbol fjernes fra hjulene.

KING OF WASTE

Den maksimale udbetaling i spillet er 11.030 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 11.030 gange basisindsatsen.

PRÆMIE

Den maksimale udbetaling i spillet er 11.030 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 11.030 gange basisindsatsen.

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

xWays Hoarder xSplit er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- xWays

- xSplit Wilds

- Bunker Raid Spins - Wasteland Spins

• Videoslot med 13 symboler, 5 ruller og 3 rækker.
  • Fra 243 måder op til 95760 gevinstmåder.
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,14 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Bunker Raid Spins 3 Scatter-funktionskøb er 96,38 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Bunker Raid Spins 4 Scatter-funktionskøb er 96,38 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Bunker Raid Spins 3 Super Scatter-funktionskøb er 96,68 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Random Bunker Raid Spins-funktionskøb er 96,50 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 11030 gange indsatsen (1:14000000 runder).
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 09-05-2023