Sherwood Gold

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Symbolgevinster udbetales for enhver vindende gevinstlinjekombination uden huller. Kun den højeste gevinst udbetales pr. aktiv gevinstlinje. Scatter-symbolgevinster (hvor relevant) udbetales for enhver vinderkombination inklusive eventuelle huller.

Spilleregler

Sherwood Gold er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 faste betalingslinjer.

Få 3 eller flere CASH BAG SCATTERS for at vinde en øjeblikkelig præmie. Kun den højeste øjeblikkelige præmie udbetales for det relevante antal CASH BAG SCATTERS, der er landet. CASH BAG-præmierne beregnes ved at gange dem med indsatsen. Der er 7 øjeblikkelige CASH BAG-præmier, og hvis du får 9 CASH BAG SCATTERS, får du den højeste øjeblikkelige præmie.

3 ARROW SCATTERS tildeler FREE SPINS. Hver ARROW SCATTER har mellem 1 og 3 pile på hvert symbol. Det antal pile, der vises på ARROW SCATTER, svarer til det antal pile, som spilleren modtager i bueskydningsspillet. Bueskydningsspillet skal spilles, før FREE SPINS begynder.

I bueskydningsspillet vil spilleren blive præsenteret for 9 mål. Spilleren skal trykke eller klikke på et mål for at skyde en pil og ramme det. Målet vil dreje og afsløre et af følgende: FREE SPINS, en MULTIPLIER eller en CASH BAG BOOSTER. Spilleren skal skyde alle sine pile for at gå videre til FREE SPINS. Alle værdier af FREE SPINS, MULTIPLIERS og CASH BAG lægges sammen og vises på skærmen ved afslutningen af bueskydningsspillet!

Afhængigt af resultatet af bueskydningsspillet kan alle CASH BAG-præmier i FREE SPINS øges med mindst x0,2 og højst x3. De samme regler gælder for at vinde en CASH BAG-præmie fra basisspillet. Hver ARROW SCATTER tildeler desuden 1 ekstra FREE SPIN. Det maksimale antal FREE SPINS, der kan opnås, er 110.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 96.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Du kan aktivere/deaktivere funktionen Autospil i menuen. I Autospil startes et antal på hinanden følgende spilrunder automatisk ved hjælp af dine nuværende indsatsindstillinger. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav. Bemærk: Hvis Autospil ikke er deaktiveret, og en funktion, der kræver interaktion, udløses, vælges der tilfældigt. Dette påvirker ikke den teoretiske publicerede tilbagebetalingsprocent.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau. Den valgte reducerede samlede indsats vil være den højest mulige indsats og vil være lavere end den valgte indsatsstørrelse, da automatiske spins blev igangsat. Indsatsen vil kun blive reduceret og vil ikke vende tilbage til det oprindelige beløb efter eventuelle gevinster, der ville gøre det muligt at genoptage den oprindelige indsatsstørrelse.

Seneste opdatering: 02-11-2023