Book of Jones Golden Book

SPILLEREGLER

Tag ud på et spændende eventyr gennem siderne i Book of Jones Golden Book™, et slot spil der vil transportere dig til en verden af gamle hemmeligheder og fantastiske skatte. Gør dig klar til at afsløre mysterierne gemt på dens sider og høste de belønninger, der venter.

Mens du drejer hjulene, skal du holde godt øje med Bogsymbolerne, for lander du på af 3 af dem vil det låse op for en gateway til 10 spændende Gratis Spins. Inden de gratis spins begynder, vil bogen afsløre sin gamle visdom ved at vælge et symbol for at blive det storslåede Udvidelsessymbol. Når det valgte symbol vises på hjulene under de Gratis Spins, udvides det til at dække hele hjulet, og øger dine chancer for at skabe vindende kombinationer, der vil efterlade dig ærefrygt.

Under de Gratis Spins dukker et nyt symbol op - Den Gyldne Bog. Dette fortryllende symbol ikke kun tjener samme funktion som Bogsymbolet, men har også en ekstra kraft. Når den Gyldne Bog lander på et hjul, det forvandler det hjul til et Fast Symbol Hjul, hvilket sikrer, at Udvidelsessymbol udvides altid, når en vindende kombination er mulig. Det Faste Symbol Hjul forbliver aktivt indtil slutningen af Gratis Spins, hvilket giver mulighed for uendelige muligheder for store gevinster.

Gør dig klar til at vende siderne i Book of Jones Golden Book™ og tag ud på en uforglemmelig ekspedition fyldt med mystik, spænding og utallige skatte.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.04%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.
Kun den højeste gevinstkombination per aktiv gevinstlinje udbetaler. Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Gevinstlinjer betaler kun fra venstre mod højre på sidestillede hjul.
Gratis Spil spilles med samme indsats og linjer som det spil, der udløste spillet.
Gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.
Gratis Spil: det er muligt at udløse på ny.

GENERELLE INDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen GENERELLE INDSTILLINGER for at åbne oversigten over generelle indstillinger.

LYDLØS/LYD TIL

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SPIL

Klik på SPIN-KNAPPEN eller tryk på MELLEMRUMSTASTEN for at starte et spil med den nuværende SAMLEDE INDSATS.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen AUTO-SPIN for at åbne auto-spin-menuen.

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

LUK

Klik/tryk på LUK for at vende tilbage til spilskærmen.

INDSATSINDSTILLINGER

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

GENERELLE INDSTILLINGER

HOVEDMENU

INTRO SKÆRM
Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.
MELLEMRUM SPIL
Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.
RØR ALLE VEGNE
SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.
LYD

SPILLELYDE
SPILLETS LYDE er som standardindstilling slået FRA. Når de er slået FRA, er det kun LYDEFFEKTERNE, som er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE
Hvis spillet har BAGGRUNDSMUSIK, er BAGGRUNDSMUSIKKEN som standardindstilling slået FRA. Når den er slået FRA, er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN, som er deaktiveret.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER

STOP VED BONUS
Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN
Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS
Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.
TABSGRÆNSE
Stop AUTO-SPIN, hvis det samlede tabte beløb overstiger den fastsatte TABSGRÆNSE.
ENKELT GEVINSTGRÆNSE
Stop AUTO-SPIN, hvis en gevinst overstiger den fastsatte ENKELTE GEVINSTGRÆNSE.
START
Når du har angivet dine foretrukne valg for AUTO-SPIN, skal du klikke/trykke på START-knappen for at starte AUTO-SPIN.

UDBETALINGSTABEL

SPILLEREGLER

HJEM KNAPPEN

Klik på HJEM KNAPPEN for at forlade spillet, og returnere til lobbyen.