Candy Paradise

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillet har 30 lines.

Den indeholder Wild-indsamling, Wild Swirls, Wild Respin, Bonus Wheel, Free Spins og Free Wild Swirls.

Generelt

Gevinst på en linje udbetales, hvis det samme symbol forekommer efter hinanden på tilstødende hjul gående fra yderste venstre position til yderste højre position ifølge UDBETALINGSTABELLEN.

Kun den højeste gevinst udbetales pr. linje.

Vinder man på flere forskellige linjer på samme tid, bliver det tilføjet.

Flere gevinster kan tildeles pr. spin.

Det er ikke muligt at udløse Wild Respin under Free Spins.

Bonus Wheel, Free Spins eller Wild Respin kan ikke udløses samtidig.

Bonus Wheel kan udløses under basisspillet og Free Spins.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild symboler

Wild-symboler forekommer kun under basisspillet og Wild Respins.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Free Spins-symboler og Bonus-symboler.

Wild symboludskiftninger udbetaler den højest mulige gevinstkombination på en linje i henhold til UDBETALINGSTABELLEN.

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.

Indsamling af Wild-symboler

Hvert Wild, der lander, bliver indsamlet til Wild Indsamlingsmåler.

Når måleren er fyldt, bliver der tilføjet 1 Wild Swirl til Wild Counter, og måleren nulstilles til 0.

Wild Counter kan ikke indsamle mere end 9 Wild Swirls under basisspillet.

Under Free Spins kan der blive tildelt flere Wild Swirls fra Bonus Wheel-funktionen.

Wild Respin funktionsudløser

Hvis der indsamles 1 eller flere Wild-symboler, som er spredt ud over skærmen, tildeles der en tilfældig chance for at udløse Wild Respin-funktionen.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Kun de Wild-symboler, der indsamles på det aktuelle spin, bidrager mod chancen for at udløse Wild Respin-funktionen.

Wild Respin-funktion

Under Wild Respin-funktionen fordeles det indsamlede antal af Wild Swirls i Wild Counter tilfældigt på hjulene.

Wild Swirls kan også lande oven på hinanden og forvandles til Multiplier Wilds, hvilket øger Multiplier med 1.

Maksimal Multiplier er x5.

Gevinster, der indeholder et Multiplier Wild, bliver ganget med denne Multiplier.

Gevinster, der indeholder mere end ét Multiplier Wild, ganges med produktet af Multipliers.

Wild-symboler kan lande på hjulene under Wild Respin-funktionen, og de kan indsamles og lægges til Wild-samlingen.

Wild-symboler kan ikke lande på den samme position, hvor der er blevet placeret Wild Swirls.

En Wild Respin-funktion kan ikke blive udløst under en Wild Respin-funktion.

Der er ingen Free Spins-symboler eller Bonus-symboler på hjulene under Wild Respin-funktionen.

Bonus Wheel

Bonus Wheel udløses af 2 Bonus-symboler.

Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1 og 5.

Bonus Wheel består af et hjul, der er opdelt i segmenter.

Hvert segment er tilknyttet hver sin forskellige præmie.

Du vinder én af præmierne, afhængigt af hvor Bonus Wheel stopper.

De mulige præmier på basisspillets Bonus Wheel er:

Tilfældige pengepræmier 2x, 3x, 5x, 8x, 15x, 50x, 100x, 250x, 750x, 5.000x indsatsen.

7, 10 ELLER 15 Free Spins.

+25 Wilds indsamles til Wild Indsamlingsmåler.

Når der er blevet indsamlet 9 Wild Swirls, bliver +25 Wilds-præmien erstattet med 10 Free Spins-præmien.

De mulige præmier under Free Spins Bonus Wheel er:

Tilfældige pengepræmier 2x, 3x, 5x, 8x, 15x, 50x, 500x, 5.000x indsatsen.

2, 3, 5, 7 ekstra Free Spins.

1, 2, 3 ekstra Wild Swirls til Wild Counter.

Funktionen slutter, når hjulet stopper på et tilfældigt segment og tildeler en præmie.

Free Spins

Free Spins-symboler forekommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.

Ram 3 Free Spins-symboler for at udløse 7 Free Spins.

Der kan tildeles 7, 10 eller 15 Free Spins fra Bonus Wheel-funktionen.

Det indsamlede antal af Wild Swirls i Wild Counter bliver tilfældigt fordelt på hjulene hvert spin.

Wild Swirls kan også lande oven på hinanden og forvandles til Multiplier Wilds, hvilket øger Multiplier med 1.

Maksimal Multiplier er x5.

Gevinster, der indeholder et Multiplier Wild, bliver ganget med denne Multiplier.

Gevinster, der indeholder mere end ét Multiplier Wild, ganges med produktet af Multipliers.

Når Bonus-symboler lander på den samme position som Wild Swirls, er begge symboler aktive.

Alle spillede indsatser og linjer er de samme som i det spin, der udløste funktionen.

Når funktionen slutter, bliver antallet af Wild Swirls i Wild Counter nulstillet til 0.

Free Wild Swirls-funktion

Når der vendes tilbage fra Free Spins, bliver Free Wild Swirls-funktionen tildelt.

Spilleren kan vælge 1 ud af 3 genstande.

Den valgte genstand afslører en tilfældig præmie: 2, 3, 4 eller 5 Wild Swirls til Wild Counter.

Funktionen slutter, når præmien er blevet tildelt.

Spillets termer oversat

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk

FREE SPIN / FREE SPINS - GRATIS SPIN

FREE WILD SWIRLS - GRATIS WILD HVIRVLER

30 LINES - 30 LINJER

WILD / WILDS - WILD / WILDS

WILD SWIRL / WILD SWIRLS - WILD HVIRVEL / WILD HVIRVLER

WILD COUNTER - WILD-TÆLLER

MULTIPLIER / MULTIPLIERS - MULTIPLIKATOR / MULTIPLIKATORER

RESPIN / RESPINS - RE-SPIN / RE-SPIN

BONUS - BONUS

BONUS WHEEL - BONUSHJUL

PICK - VÆLG MAX - MAKS.

BIG WIN - STOR GEVINST

MEGA WIN - MEGA GEVINST

EPIC WIN - EPISK GEVINST

JUST FOR THE WIN - KUN FOR SEJREN

Spilstyring

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spinknap: Start spillet med den nuværende indsats-størrelse som vist i indsatsfeltet. Et klik hvor som helst på hjulene eller på spinknappen i løbet af et spin viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Saldofelt: Viser den nuværende konto-saldo.

Indsatsfelt: Viser den nuværende indsats-størrelse.

Samlet og Gevinstfelt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.

Spilmenu

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lydknap: Slå lyden til eller fra.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.

Bankknap: Gå til banksiderne.

Lobbyknap: Gå tilbage til lobbyen.

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsatskonfigurationen indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldoen, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller afvises.

Vælg Spil Nu for at begynde at spille et Gratis Spil-tilbud.

Der kan kun spilles ét Gratis Spil-tilbud ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når der vendes tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at afvise de Gratis Spil.

Et afvist tilbud kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, afvist eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,02 %.

Seneste opdatering: 10-11-2023