Book of Shadows

Gevinstoversigt

PRÆMIE

FREE SPINS

Landing af 3 eller flere Book of Shadows-symboler vil udløse Free Spins.

Free Spins tildeler 10 spins på antallet af Shadow Rows, da det blev aktiveret. Hvis du ændrer Shadow Rows, ændres antallet af gratis spins.

Et gyldent symbol vælges tilfældigt til gratis spin og kan blandes igen en gang. Det gyldne symbol udvides til at dække hele rullen (aktive rækker), når yderligere vinder, hvor som helst langs en gevinstlinje i henhold til udbetalingstabellen.

Landing af 3 eller flere Book of Shadows-symboler under Free Spins udløser funktionen igen.

Alle Book of Shadows-symboler fungerer også som Wild-symboler.

SHADOW ROWS

Shadow Rows tilføjer yderligere rækker og satsrækker til spillet.

Aktivér Shadow rows ved at klikke på de øvre rækker på hjulet. Hver tilføjede række giver en ekstra omkostning for et spin.

Aktivér for at spille 3, 4 eller 5 Shadow Rows. Hver tilføjede række tilføjer +5 ekstra satsrækker.

LUCKY LOCKS

Lås specifikke hjul og spin med en justeret indsats. Lås op til 4 hjul. Scenarier der ikke har nogen chance for at vinde kan ikke låses.

Den justerede indsats kan ses ved siden af låsen.

GAMBLE 50/50

Sats dine gevinster i 50/50. Dobbelt eller intet - vind og fordobl gevinsten!

Gamble 50/50 kan være deaktiveret i nogle jurisdiktioner.

GAMBLE WHEEL OF BONUS

Sats dine gevinster i Wheel of Bonus for at vinde Free spins-funktion.

10 gratis spins tildeles med antallet af aktive rækker, der spilles i hovedspil.

Gamble Wheel of Bonus kan være deaktiveret i nogle jurisdiktioner.

GEVINSTLINJE 3 SHADOW ROWS

1

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

2

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

3

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

4

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

5

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

6

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

7

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

8

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

9

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

10

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

GEVINSTLINJE 4 SHADOW ROWS

11

X

X

X

X

X

12

X

X

X

X

X

13

X

X

X

X

X

14

X

X

X

X

X

15

X

X

X

X

X

GEVINSTLINJE 5 SHADOW ROWS

16

17

18

19

20

En gevinstkombination udbetales fra venstre mod højre langs en aktiveret gevinstlinje. Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales. En fejl annullerer alle gevinster.

Spilleregler

Book of Shadows er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- Free Spins

- Shadow Rows

- Lucky Locks

- Gamble

• Et 5-hjul med 3 til 5 rækker slot med 11 symboler.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 30338 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,01 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 4 Shadow Rows er 96,07 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 5 Shadow Rows er 96,19 %.
  • The theoretical return to the player for Norsk Tipping is -3%.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Free Spins (3 Shadow rows)-funktionskøb er 96,20 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Free Spins (4 Shadow rows)-funktionskøb er 96,29 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Free Spins (5 Shadow rows)-funktionskøb er 96,43 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Locks er 96,10 %.
  • Optimal strategi for højeste udbytte til spiller der bruger Lucky Locks er at låse to Scatters.
  • Optimal strategi for højeste udbytte til spiller i Free Spins er at fortsætte med at spille det samme antal rækker, som da det blev aktiveret i hovedspillet.
  • Optimal strategi for højeste udbytte til spiller i Free Spins er at blande igen, når det ikke er et af de 5 højest betalende symboler.
  • 3 Shadow Rows: 10 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • 4 Shadow Rows: 15 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • 5 Shadow Rows: 20 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • Free Spins aktiveret med 3 Shadow Rows tildeler 6-10 gratis spins.
  • Free Spins aktiveret med 4 Shadow Rows tildeler 8-12 gratis spins.
  • Free Spins aktiveret med 5 Shadow Rows tildeler 10-14 gratis spins.
  • Lucky Locks: Spiller kan maksimalt låse 2 Scatters.
  • Ændring af indsats annullerer Lucky Locks-ændringer.
  • Free spins annullerer Lucky Locks-ændringer.
  • Feature buy annullerer Lucky Locks-ændringer.
  • Feature buy annullerer Shadow rows-ændringer.
  • Alle Book of Shadows-symboler fungerer også som Wild-symboler.
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre på den satsrække.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Wheel of Bonus er tilgængeligt, så længe gevinsten ikke overstiger 60 gange indsatsen (3, 4, 5 Shadow Rows; 0 Lucky Locks).
  • Wheel of Bonus: Sandsynligheden er baseret på den gennemsnitlige udbetaling af funktionen.
  • Wheel of Bonus vindes, når pilen lander i det farvede område.
  • Sats dine gevinster - hvis det lykkes, fordobles gevinsten. Tab, og du får intet.
  • 50/50 giver dig en 50% chance for at gætte kortets farve, vælg den rigtige og fordobl din gevinst.
  • Gamble er begrænset til 5 i træk.
  • Gamble er begrænset til aldrig at tillade en gamble-gevinst over mængden af 186 150 kr.
  • Gamble-grænsen indstilles i Euro, og valutakursen kan variere.
  • Du kan satse dine bonus-gevinster.
  • Vælg når som helst indsaml for at stoppe satsningen.
  • Autoplay indsamler automatisk gevinsten.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 16-05-2023