Golden Ticket 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Golden Ticket 2 er et videoslotspil med et 5x5 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Vinderkombinationer fjernes igen efter udbetaling. Tilbageværende symboler falder nedad for at udfylde hullerne og potentielt skabe nye gevinster. En gevinstmultiplikator forøges med 1x ved hvert nyt fald.

WILD-symbolet kan erstatte alle andre symboler og opstår i midterpositionen, når der fjernes en vinderkombination med 3 symboler. Wild-symboler fjernes fra gitteret, hvis der ikke er andre symboler tilbage.

MULTIPLIER WILD-symbolet kan erstatte alle andre symboler og forøger gevinst-multiplikatoren yderligere. De tilgængelige multiplikatorer er: x1, x2 og x3. MULTIPLIER WILD-symboler har en størrelse på enten 1x1 eller 2x2. MULTIPLIER WILD-symboler kan ikke kombineres.

Måleren på skærmen fyldes kun, når du vinder med performer-tegnsymboler. Gevinster med 3, 4 eller 5 symboler føjer henholdsvist 1, 2 eller 3 sektioner til måleren.

Du udløser MULTIPLIER WILDS-funktionen ved at føje 3 sektioner til måleren. 1 eller 2 MULTIPLIER WILDS (1x1) placeres tilfældigt på gitteret, hvorefter spillet fortsætter som normalt. Multiplikatoren afhænger af karakteren på skærmen. Funktionen kan kun udløses én gang pr. spillerunde. Karakteren ændres, hver gang funktionen udløses.

Du udløser FREE SPINS ved at rydde "BONUS"-rækken. Vælg 1 af de 3 muligheder.

• 5 FREE SPINS med x3 MULTIPLIER WILD.

• 7 FREE SPINS med x2 MULTIPLIER WILD.

• 9 FREE SPINS med x1 MULTIPLIER WILD.

Under FREE SPINS udløser du et WIN SPIN med den udvalgte MULTIPLIER WILD (2x2) ved at udfylde måleren med 3 sektioner. Der vises et nyt gitter med symboler, og der placeres en MULTIPLIER WILD (2x2) tilfældigt på gitteret, hvorefter spillet fortsætter som normalt. Gevinst-multiplikatoren nulstilles mellem et FREE SPIN og et WIN SPIN.

Under WIN SPINS genudløser du et WIN SPIN med den udvalgte MULTIPLIER WILD (2x2) ved at udfylde måleren med 5 sektioner. Og gevinst-multiplikatoren nulstilles ikke, hvis du får flere WIN SPINS i træk.

Ryd hele gitteret med symboler, og vind en øjeblikkelig præmie.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.50%

Seneste opdatering: 03-09-2020