Money Cart 3

Spilleregler

• “Money Cart 3” er en spillemaskine med 5 kolonner og 4 rækker og potentiale for at åbne 2 nye kolonner i re-spin-funktionen.
  • Under genspin indeholder hvert scatter-symbol en møntværdi. Ved afslutningen af genspin udbetales summen af alle nuværende værdier til spilleren.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.00%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Dette spil har et gevinstloft på 100.000 mønter pr. spilrunde (svarende til 10.000x den valgte indsatsstørrelse).
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Re-Spin-funktion Spilleregler

• Der kræves 3 eller flere symboler for at udløse re-spin.
  • Symboler kan lande hvor som helst på hjulet.
  • Særlige symboler (guldsymboler) bidrager mod at udløse re-spin-funktionen.
  • Når funktionen udløses, vil de symboler, der udløser funktionen, vise en værdi.
  • Når funktionen udløses, vil de særlige symboler (guld), der udløser funktionen, vise en værdi og spille deres handling før det første spil.
  • Alle værdier i funktionen vises som møntværdier.
  • Runden starter altid med tre spin, og hver gang et nyt symbol lander, nulstilles antallet af spin.
  • Hvert symbol i Re-spin-funktionen har sin egen adfærd:
    • Coin Symbol – Viser en værdi på mellem 1 og 10 mønter.
    • Collector – Indsamler alle synlige værdier på hjulene og lægger dem til sin egen værdi.
    • Collector/Payer – Vælger 3 til 5 symboler som mål, tilføjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Sniper – Fordobler værdierne af 3 til 8 andre symboler. Det kan puges på det samme symbol flere gange.
    • Necromancer – pinger fra 2 og 7 allerede pugte særlige, ikke-persistent-symboler til live igen (Collector, Collector-Payer, Sniper, Tommy Gun Sniper or Tommy Gun Payer). Det kan puges på det samme symbol flere gange.
    • Absorber – Absorberer alle normale symboler og fjerner dem fra hjulene Særlige symboler kan ikke absorberes.
    • Tommy Gun Sniper – Målretter et tilfældigt valgt symbol, der fordobler symbolets værdi fra 2 til 6 gange.
    • Tommy Gun Payer – Afslører en møntværdi fra 5 til 100, og målretter et tilfældigt valgt symbol hvorefter den tilføjer den viste værdi fra 3 til 10 gange.
    • Persistent Collector – Indsamler alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi i slutningen af det spin og alle spins der kommer efter. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.
    • Persistent Sniper – Fordobler værdierne af 3 til 8 andre symboler i slutningen af dette spil og hvert spil, der kommer efter det. Det kan puges på det samme symbol flere gange
    • Persistent Collector-Payer – Vælger fra 3 til 5 symboler som mål i slutningen af hvert spin, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Persistent Necromancer – pinger fra 1 og 7 allerede pugte særlige, ikke-persistent-symboler til live igen (Collector, Collector-Payer, Sniper, Tommy Gun Sniper or Tommy Gun Payer). Det samme symbol kan målrettes flere gange.
    • Persistent Shapeshifter – Omdannes til en anden særlig funktion efter hvert spil. (Collector, Collector-Payer, Sniper, Tommy Gun Sniper or Tommy Gun Payer).
  • Alle særlige symboler med undtagelse af Tommy-Gun Payer viser møntværdien 1, før den udfører sine handlinger.
  • Hvis der er flere særlige symboler, der skal udføres, vil de blive udført i rækkefølgen fra øverste til nederste række og inden for hver række fra længst til venstre til højre

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
    • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
    • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
    • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 12-04-2023