Wild Outlaws

SÅDAN SPILLER DU

UDBETALINGER

• Dette er et Any Way™-spil med 4096 måder at vinde i basisspillet og 10.000 måder at vinde i gratis spins på.
  • Gevinst skal opstå på hinanden følgende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.
  • Gevinster på flere aktive udbetalingslinjer føjes til den samlede gevinst.
  • Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.
  • Kun højeste gevinst udbetales for hver vinderkombination.
  • Gevinstudbetaling pr. symbol.

BONUSSYMBOL

• BONUS-symbolet er et scatter-symbol.

WILD-SYMBOL

• WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.
  • WILD-symbolet kan kun vises på hjulene 2, 3, 4 og 5.
  • WILD-symbolet kan vises på hjulene 1 og 6, hvis de tildeles under Wild Revolver Bonus.

WILD REVOLVER-BONUS

• Når der lander to BONUS-symboler, er der en chance for, at det udløser Wild Revolver Bonus.
  • Når to BONUS-symboler udløser Wild Revolver Bonus, ændres BONUS-symbolet til et WILD BONUS-symbol, og det erstatter alle symboler undtagen BONUS-symboler.
  • Der vil blive skudt en række skudhuller på hjulene, som erstatter nogle af symbolerne, og disse vil skifte fra skudhuller til WILD-symboler.
  • WILD-symboler, der er tilføjet via skudhuller, kan forekomme på hjul 1 og 6.
  • Der bliver skudt mindst tre skudhuller/WILD-symboler og højst fem.
  • Wild Revolver Bonus og Gratis spins-bonus kan ikke udløses i samme spin.

GRATIS SPINS-BONUS

• Opnå 3 eller flere BONUS-symboler for at udløse Gratis spins-bonus.
  • Hvert BONUS-symbol vil dreje og vise antallet af gratis spins 1-6, og revolverkammeret vil derefter dreje og tilfældigt vælge et af tallene.
  • Når alle revolverkamrene, der vises, har drejet rundt, vil de tal, der vises på hvert revolverkammer, blive lagt sammen, hvilket vil give det samlede antal tildelte gratis spins.
  • Dernæst starter Gratis spins-bonussen.

GRATIS SPINS-BONUS

• Med adgangen til gratis spins er der 4 nye hjulpositioner over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • De nye hjulpositioner er dækket af fængselsgitter, indtil de aktiveres.
  • Når et WILD-symbol lander på hjul 2, 3, 4 eller 5, betaler det først de gevinster, der gives.
  • En kopi af WILD-symbolet vil bevæge sig op til toppen af hjulet, ind i fængselscellen, og gitteret bevæger sig opad.
  • Disse WILD-symboler låses på plads, så længe der er gratis spins, og vil blive anvendt på alle gevinster på efterfølgende spins.
  • Når der tildeles mere end 1 WILD-symbol, vises der en multiplikatorværdi (x2, x3, x4 osv.) på WILD-symbolet.
  • Multiplikatorværdien repræsenterer, hvor mange WILD-symboler der er låst på det pågældende hjul.
  • Hvert spin behandler alle gevinster fra hjul-symboler og WILD-symboler tilsammen. Disse er multiplikative for hvert WILD-symbol, der er inkluderet i en vinderkombination.
  • Wild Revolver-bonussen kan udløses under gratis spins, hvis der vises to BONUS-symboler under spin.
  • Hvis der vises tre eller flere BONUS-symboler under spin, vil revolverkamrene dreje rundt, og der vil blive tildelt yderligere gratis spins.
  • Gratis spins spilles med samme indsats, gevinster og vinderkombinationer som det basisspil, der udløste funktionen.
  • Gratis spins-bonus ophører, når der ikke er flere gratis spins tilbage.

PREMIUM PLAY

• Når Premium Play-knappen er aktiv, ændres indsatsen til 1,5x den oprindelige indsats.
  • Sheriff Bonus udløses, hvis en gevinst i et basisspil er mere end 1,6x Premium Play-indsatsen.
  • Sheriff Bonus vil vise 12 sherif-badges. Hvert badge vil afsløre enten multiplikatorer på x1, x2, x3, x4, x5 eller adgang til Gratis spins-bonus.
  • Hvis der afsløres en multiplikatorværdi, ganges gevinsten med den viste multiplikator.
  • Hvis Gratis spins-bonus afsløres, vender den tilbage til det grundlæggende spil, hvor hjulene drejer, hvilket resulterer i, at der tildeles Gratis spins-bonus.
  • Når Premium Play er aktiv, bruges den oprindelige indsats til at beregne gevinsterne.
  • Sheriff bonus-bonussen tildeles ikke, hvis Gratis spins-bonussen udløses i basisspillet.
  • Hvis Sheriff bonus og Gamble-funktionen tildeles i det samme spin, spilles Sheriff Bonus først, derefter Gamble.
  • Gratis spins-bonus udløst af basisspil eller Sheriff Bonus kan udløse Gamble-funktionen, men Gratis spins-bonus tildelt af Gamble udløser ikke Gamble-funktionen igen.

GAMBLE-FUNKTION

• Når Gamble-knappen er aktiv, og der vindes 5x indsats, udløses Gamble-funktionen.
  • Hvis Premium Play også er aktiv, vil Gamble blive udløst ved 2,5x Premium Play-indsatsen.
  • Gamble-skærmen viser to muligheder:
  • - Spil kontantværdi
    - Spil adgang til Gratis spins-bonus.
  • Hver indstilling viser et hjul med kontantværdien eller antallet af gratis spins, der kan vindes. Chancen for at vinde er repræsenteret ved den grønne sektion af hjulet. Disse kan øges eller mindskes før spillet.
  • En vinderindsats vil øge den aktuelle gevinst eller antallet af gratis spins til den værdi, der vises i de Aktuelle gevinstmålere.
  • Begge Gamble-muligheder kan afspilles på skift, indtil de er indsamlet eller tabt.
  • Et tabende spil vil afslutte Gamble-skærmen.
  • Vælg "Indsaml gevinster" for at tage den præmie, der tilbydes nu, og afslutte Gamble-skærmen.
  • Hver gevinst kan bruges som indsats op til maks. 5 gange.
  • Gamble-funktionen udløser en gennemsnitlig udbetaling på mindst 100 %.
  • Bemærk, at dette ikke betyder, at hvert spil eller hver serie af spil returnerer denne procentdel.
  • Gamble-gevinster tildeles tilfældigt, og udbetalingen til den enkelte spiller kan være mindre end eller mere end 100 %.
  • Resultatet af hvert spil er tilfældigt og påvirkes ikke af tidligere resultater.
  • Der kan maksimalt vindes 30 gratis spins, hvorved Gamble afsluttes, uanset eventuelle resterende spilforsøg.
  • Et hjul kan blive deaktiveret, hvis gevinsten er mindre end 2 % eller større end 98 %, og hvis begge hjul deaktiveres på grund af det samme, vil indsatsen ikke blive udløst.
  • Den grønne (vindende) del af hjulet beregnes dynamisk for hver indsats for at vise den nøjagtige chance for at vinde den næste indsats.
  • Gamble-funktionen vil ikke give gevinster, der er større end 10.000x indsats.

JURIDISK MEDDELELSE

• Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 94,10 %/96,10 %. Dette afspejler den teoretiske fortjeneste over adskillige spillesessioner.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2023 Light & Wonder, Inc. and it's Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 31-03-2023