Forge of the Gods

Regler

• Dette spil har en gennemsnitlig retur til spiller på 96.35%
  • Forge of the Gods er et videoslot med 5 hjul og 3 rækker med 10 linjer. Funktionerne inkluderer: Wilds, Gratis Spins,gen-spins, funktion for opsamling af bonus, ekspanderende symboler og
  • Du spiller med 10 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises i væddemålsstyringen.
  • Møntens værdi er: Indsatsværdi/10.
  • Kun den højeste gevinst på en gevinstlinje
  • Flere gevinstlinjer lægges sammen for at tildele et samlet beløb vundet for det placerede væddemål.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til

Funktion

• Funktionen for Gratis Spins og bonus gen-spin opnås via scatter-symboler, som ikke behøver at være på gevinstlinjer for at aktivere
  • Udvidede symbolgevinster vil blive udbetalt ud over eventuelle gevinster opnået på

Bonus gen-spin

• Landing af 2 scattersymboler på hjul giver en funktion for bonus gen-spin.
  • I denne funktion opnås gevinster både gennem de valgte symboler på opsamlingspanelet og på normale
  • Der vælges tilfældigt mellem 3 og 9 symboler inden runden starter, og de vises på Hvert symbol på opamlingspanelet udvides, og hvis der er nok symboler til at danne en gevinst på en gevinstlinje, vil dette betales som om de var fortløbende. Når bonus gen-spin er gennemført, vil alle standardgevinster blive udbetalt.

Gratis Spins

• 3, 4 og 5 scattere giver henholdsvis 8, 10 og 12 Gratis
  • Ved starten af Gratis Spins er der ingen valgte symboler på
  • Når der opstår en standardgevinst under Gratis Spins med et symbol, der ikke allerede er blevet opsamlet, udbetales gevinstlinjen normalt, og symbolet, der udgør gevinstlinjen, vil blive tilføjet til
  • Hver gang et nyt symbol samles, vil der blive tildelt +1 Gratis
  • Hvert symbol på opsamlingspanelet udvides, og hvis der er nok symboler til at danne en gevinst på en gevinstlinje, bliver dette betalt som om de var fortløbende.
  • Ekspanderende animationer vil blive sprunget over, hvis de ikke udbetaler en
  • Under en gevinst ved ekspanderende symboler vil alle standardgevinster på hjulene blive beregnet efter

Yderligere information

• Den maksimale udbetaling for spillet er 500x indsatsen.
  • Hvis maksimal udbetaling er nået, stopper alle tilbageværende Gratis Spins og den maksimale udbetaling
  • Basisspil og gratisspins har forskellige sæt
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets
  • Bøger indsamlet i kampagnerunder tæller kun under
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil
  • Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • Sidst opdateret 20/04/2023
  • V 8124.23.1