Thor 10K Ways

Hjælpefil

Thor 10K Ways™ er et 10K Ways™ spillemaskinespil med op til 10.000 måder at vinde på.

Spillet har 6 hjul. Der er 4 rækker på hjul 1 og 6; og 5 rækker (inklusive det øverste hjul) på hjul 2, 3, 4 og 5.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren er 96,08%

Regler

WILD

• THOR erstatter alle symboler undtagen HAMMER.
  • THOR forekommer kun på det øverste hjul.

SCATTER

• 6 eller flere HAMMER udløser Bonus-genspin.

MJØLNER-BONUSSER

• Hvert HAMMER-symbol tildeler en præmie eller en bonus i bonus-genspin.
    • 10K-BONUS
    • ENORM BONUS
    • STOR BONUS
    • LILLE BONUS
    • MINI-BONUS

BONUS-GENSPIN

• Bonus-genspin udløses, når 6 eller flere Hamre dukker op.
  • 3 genspin tildelt.
  • Alle Hammersymboler fastholdes, og alle de resterende positioner spinner.
  • Når der fremkommer nye Hammersymboler, fastholdes de, og genspin nulstilles til 3.
  • Genspin afsluttes, når der ikke er flere genspin tilbage, eller når alle synlige positioner på hjulene er fyldt med HAMMER-symboler.
  • Når genspin er slut, tildeler hvert Hammersymbol en præmie eller en bonuspræmie.
  • Mini- og Lille bonuspræmier kan tildeles mere end én gang per funktion.
  • 10K, ENORME og STORE bonuspræmier kan kun tildeles én gang per funktion.
  • 10K-bonuspræmie er 10.000 x den samlede indsats.
  • Enorm bonuspræmie er 2.000 x den samlede indsats.
  • Stor bonuspræmie er 250 x den samlede indsats.
  • Lille bonuspræmie er 50 x den samlede indsats.
  • Mini-bonuspræmie er 10 x den samlede indsats.
  • Præmier uden bonus, spænder mellem 1 til 100 x samlet indsats.
  • Bonuspræmier er ikke progressive.
  • Bonus-genspin spilles med samme indsats som det udløsende spin.

TÆT PÅ BONUS

• Tæt På-bonussen udløses, når præcis 5 HAMMER-symboler forekommer på hjulene (efter enhver eksplosion er færdig).
  • Hvert af de 5 HAMMER-symboler tildeler deres foreviste præmie eller bonuspræmie.
  • Mini og Lille bonuspræmier kan blive tildelt mere end én gang pr. Tæt På-bonus.
  • 10K, Enorm og Stor bonuspræmier kan kun blive tildelt én gang pr. Tæt På-bonus.
  • Tæt På-bonussen spilles med indsatsen af det udløsende spin.

SPILLEREGLER

• Spilleren skal vælge størrelsen på den samlede indsats for at spille 10.000 måder.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Ikke-bonuspræmier, der vises over HAMMER-symboler, er allerede blevet multipliceret med det samlede indsatsbeløb.
  • Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • THOR erstatter alle symboler undtagen HAMMER.
  • THOR forekommer kun på det øverste hjul.
  • Under grundspillet same under Tæt På-bonussen forekommer HAMMER kun på hjul 1, 2, 3, 4, 5 og 6, og forekommer dermed ikke på det øverste hjul.
  • Under Bonus-genspin forekommer HAMMER på alle hjul, inklusiv det øverste hjul.
  • Det øverste hjul tilføjer et symbol til det hjul, som det står ovenover, enten hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Hvert vindende symbol (undtagen HAMMER) eksploderer og erstattes af symboler, der kommer ovenfra hjulene og fra højre på det øverste hjul.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Sådan Spilles Spillet

Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.

Spin-knap

• Placerer en indsats og spinner hjulene.

Knappen Menu

• Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil samt justere spilindstillinger.
  • Som standard åbnes infosiderne.

Saldomåler

• Viser spillerens aktuelle saldo.

Samlet indsats-måler

• Viser den samlede indsats, der spilles

Gevinstmåler

• Viser det aktuelle gevinstbeløb.

Knappen Info

• Viser infosiderne.

Knappen Retur til spil

• Gå tilbage til grundspillet.

Knappen Hjem

• Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.

Knappen Autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

• Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.

Knappen Stop autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

• Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.

Knappen Indsatsindstillinger

• Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.

Knappen Spilindstillinger

Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende:

• Tænd og sluk for lyde
  • Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes)

Knappen Lyd

• Tænder og slukker for lyde.
  • Landskab Portræt

Bonusmåler

• Viser Bonusbeløbet.

Genvejstaster

• Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.

Autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

• Giver mulighed for automatisk at spille et forudbestemt antal spil efter hinanden. Valgmuligheder for ture er fra 10 ture til 100 ture.

Dette er spillereglerne version 2, dateret 8/3/2023.

Seneste opdatering: 31-05-2023