Vault of Fortune

Velkommen til Vault of Fortune videospilleautomaten med Free Spins, Dropdown-gevinster og ubegrænsede multiplikatorer.

OM SPILLET

Vault of Fortune er en videospilleautomat med 5 hjul og 3 rækker. Spillet har 20 gevinstlinjer startende fra det yderste venstre hjul. Spillet har 8 almindelige symboler samt et Wild symbol, der erstatter alle almindelige symboler. Der er også et Scatter symbol, der giver Free Spins, når 3+ lander hvor som helst på hjulene.

Dropdown Respins

Efter hver gevinst fjernes alle vindende symboler og de tilbageværende symboler falder ned, så der skabes plads til nye symboler. Dropdown Respins fortsætter indtil der er en ikke-vindende Dropdown.

Multiplikatorer

Efter hver gevinst øges multiplikatoren med 1 til den næste Dropdown. Multiplikatoren nulstilles efter en tabende Dropdown. Hvis Free Spins udløses føres den nuværende gevinstmultiplikator med over i Free Spin tilstanden. Multiplikatoren er ikke begrænset.

Udvidede Wilds

Når en almindelig wild lander på hjulene udvides den til en stak af 6 vertikale wilds. Udvidelsen sker når der er en vindende kombination. Udvidelser kan ske i basisspillet og i Free Spins.

Free Spins

Ram 3 Scatter symboler i en enkelt spilrunde og få tildelt 8 Free Spins. Ram 4 Scatter symboler i en enkelt spilrunde og få tildelt 12 Free Spins. Ram 5 Scatter symboler i en enkelt spilrunde og få tildelt 20 Free Spins. Gevinstmultiplikatorer nulstilles ikke i hele Free Spin sessionen. Free Spins kan blive genudløst med den samme værdi som i basisspillet. Free Spins bliver spillet med samme linjer og indsatser som i det udløsende spin.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg møntens værdi.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af møntgevinsten i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

• Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

• Det ovenstående inkluderer ikke Scatter symboler, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.

• Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPILMULIGHEDER

Indstillingsikonet udvider og minimerer indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol dynamisk, beskrivelser af spilfunktioner og alle informationer om gevinstlinjerne.

• Spilindstillinger – Åbner indstillingspanelet med spilhastighed, spilvolumen og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på spilhjemmesiden, gemmes de 10 sidste spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Deaktiver lyde – Slå lydene til og fra.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer.

• Møntværdi – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Indsatsen er altid 20 mønter pr. spin eller tilsvarende i den lokale valuta. Ved at trykke på dette felt skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Maks Indsatser – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (Kun Desktop)

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme. I Free Spins forsvinder spin-knappen og erstattes af antallet af den resterende mængde Free Spins (spillere kan også trykke på mellemrumstasten for at spinde).

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,0%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.

• I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 25/06/2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk Dansk
Free Spin Gratis spin
Scatter Sprede
Max bet Maks indsats
Big Win Stor Gevinst
Super Big Win Super Stor Gevinst
Super Mega Big Win Super Mega Stor Gevinst

Seneste opdatering: 23-07-2020