Super Duper

SPILLEREGLER

GENERELLE REGLER

• er et spillemaskinespil med 5x3, 5 som indeholder funktionerne Perma 2-Way Pay, Free Spins x3, Stacked Wilds og Wild x3.
  • Dette spil har et fastlagt antal af 5 udbetalingslinjer. Du kan ikke ændre antallet af aktive udbetalingslinjer.
  • Ændring af satsbeløbet ændrer automatisk gevinststørrelserne, der vises i gevinsttabellen. Disse gevinststørrelser vises i din valgte valuta.
  • Når ens matchende symboler vises i træk på en aktiv udbetalingslinje fra venstre mod højre eller højre mod venstre, vinder du (se udbetalingstabellen for flere oplysninger).
  • Kun den højeste gevinst på en aktiv gevinstlinje vil blive udbetalt.
  • Hvis du havde mere end en gevinst på et enkelt træk, vil det samlede beløb fra dine gevinster blive lagt sammen og vist i gevinstfeltet samt tilføjet til din saldo.

HOVEDSPILLETS BRUGERFLADE

• Felterne INDSATS og SALDO viser den aktuelle indsatsværdi og saldo.

INDSTILLINGER FOR AUTOSPIL

• Vælg det antal ture, der skal spilles i Autospil.
  • Aktivér “VED ENHVER GEVINST” for at stoppe Autospil, når der er gevinst.
  • Aktivér “VED GEVINST I BONUSSPIL” for at stoppe Autospil, når der vindes en gevinst i bonusspillet.
  • Rediger “HVIS ENKELTGEVINST OVERSTIGER” for at stoppe Autospil i tilfælde af, at en gevinst overstiger det beløb, der er angivet i dette felt.
  • Tryk på “SPIL” for at starte Autospil-funktionen.
  • Du kan altid stoppe Autospil manuelt ved at trykke på spilknappen.

GENERELLE INDSTILLINGER

• Aktivér “AUTOMATISK JUSTERING AF INDSATSSTØRRELSE” for automatisk at ændre din indsatsstørrelse til den højest mulige indsatsværdi, i tilfælde af at den aktuelle indsatsværdi overstiger din saldo.
  • Aktivér “VENSTREHÅNDSTILSTAND”, såfremt du er venstrehåndet.
  • Vælg "SPROG" for at skifte sprog i spillets brugergrænseflade.

PERMANENT 2-VEJSUDBETALING

• Perma 2-Way Pay-funktionen er altid aktiv; man behøver ikke aktivere den.
  • Alle aktive udbetalingslinjer udbetaler fra venstre mod højre og fra højre mod venstre.
  • Som en undtagelse vil alle udbetalingslinjer med alle symboler af samme slags kun udbetale en gang.

Free Spins x3

• 3 eller flere Scatters udløser 10 Free Spins.
  • Free Spins kan genudløses.
  • Under Free Spins er alle gevinster tredobbelt. Gevinster opnået på udbetalingslinjer inklusive ethvert antal af Wild x3-symboler tredobles yderligere, så længe at gevinsten ikke kun dannes af Wild x3-symboler.

Stacked Wilds

• Stacked Wilds er sammensat af Wild-symboler i stabler på 3, som kan vises delvist eller helt på hjulene.

Wild x3

• Symbolet Wild kan erstatte alle andre symboler, med undtagelse af symbolet Scatter.
  • Gevinster opnået på aktive udbetalingslinjer inklusive ethvert antal af Wild x3-symboler tredobles en gang.
  • Hvis en gevinst kun dannes med Wild x3-symboler, foretages der ingen flerdobling.

VILKÅR OG BETINGELSER

• Efter 10 minutters inaktivitet vil spillet automatisk afslutte din session. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig. Bare genstart spillet, så kan du fortsætte, hvor du slap.
  • Hvis du bliver frakoblet spillet, eller der sker en funktionsfejl, og du genstarter spillet, vil din saldo blive genindstillet til det beløb, du havde inden afbrydelsen.
  • I tilfælde af en uenighed, eller hvis saldoen ikke er vendt tilbage din det seneste beløb efter et vist antal dage, vil problemet blive løst ved hjælp af kommunikation med operatørens tekniske supportteam.
  • I tilfælde af en defekt bliver alle berørte spilsatser og udbetalinger anset for ugyldige, og alle berørte satser bliver refunderet.
  • Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er 97.0 %.

PERMA 2-WAY PAY
  • Perma 2-Way Pay-funktionen er altid aktiv; man behøver ikke aktivere den.
  • Alle aktive udbetalingslinjer udbetaler fra venstre mod højre og fra højre mod venstre.
FREE SPINS X3
  • 3 eller flere Scatters udløser 10 Free Spins.
  • Free Spins kan genudløses.
  • Under Free Spins er alle gevinster tredobbelt.

• 5
    100.00
  • 4
    10.00
  • 3
    0.50
STACKED WILDS
  • Stacked Wilds er sammensat af Wild-symboler i stabler på 3, som kan vises delvist eller helt på hjulene.
WILD X3
  • Gevinster opnået på aktive udbetalingslinjer inklusive ethvert antal af Wild x3-symboler tredobles en gang.
WILD
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, med undtagelse af Scatter-symbolet.

STORE

SMÅ

UDBETALINGSLINJER

Seneste opdatering: 07-02-2024