Hermes Bonanza

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 10 gevinstlinjer.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Hermes-symboler indsamler værdierne fra alle Skriftrulle-symboler.

Det er muligt at vinde både Skriftrulle-værdierne og symbol-gevinstlinjekombinationer.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Wild-symboler

Hermes-symboler er Wild-symboler.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Scatter-symboler

Lyn-symboler er Scatter-symboler.

3, 4 eller 5 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene genudløser gratis spin.

Scatter-symboler har ikke en udbetaling.

Gratis Spin

3, 4 eller 5 scatter-symboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser funktionen.

3x Scatter-symboler = 10 gratis spin.

4x Scatter-symboler = 15 gratis spin.

5x Scatter-symboler = 20 gratis spin.

Under gratis spin vil Hermes-symbolet indsamle værdierne fra alle Skriftrulle-symboler.

Det er muligt at vinde både Skriftrulle-værdierne og symbol-gevinstlinjekombinationer.

Der tildeles et ekstra gratis spin, når der er et Hermes-symbol.

Hermes-symbolet agerer også som et Wild-symbol for andre symboler.

Der er et spor over hjulene.

Sporet rykker sig en position for hvert Hermes-symbol, der lander, og går fra venstre mod højre.

Hver 4. position på sporet er en genudløser.

Hver genudløser tildeler 10 ekstra gratis spin.

Genudløseren starter, når de nuværende gratis spin er spillet igennem.

For hvert genudløser-stadie vil Hermes-symboler indsamle skriftrulle-gevinster med en øget multiplikator.

Multiplikatorerne er: 2x, 3x, eller 10x og de gælder kun for Skriftrulle-gevinster.

Efter den 3. genudløsning kan funktionen ikke blive genudløst mere.

Når der kun forekommer et eller to Hermes-symboler på skærmen, kan Skriftrulle-symbolet dukke op på en tilfældig position.

Det maksimale gevinstbeløb er begrænset til 2.100x indsatsen.

Hvis den samlede gevinst i en gratis spin-runde når 2.100x indsatsen, slutter runden straks.

Gevinsten bliver tildelt, og alle tilbageværende gratis spin går tabt.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Lydknap: Tilgår lydindstillingen, hvor du kan slå lyden til og fra.

Indstillingerne varierer fra spil til spil.

Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Afslutknap: Afslutter spillet.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Musik: aktiverer spilmusik.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Startknappen: Afslutter spillet.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Indskud: Viser den aktuelle indsatsværdi.

Indsats-styring: Øg eller sænk indsats med plus- og minussymbolerne.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

I Hurtigt Spin-tilstanden (hvor det er tilgængeligt), udspilles spin automatisk i et forøgede tempo.

Stor gevinst: Stopper autospil, når der er vundet en stor gevinst.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spiltermer

FREE SPINS = GRATIS SPIN

BIG WIN = STOR GEVINST

SUPER WIN = SUPERGEVINST

MEGA WIN = MEGA-GEVINST

EPIC WIN = EPISK GEVINST

LEGENDARY WIN = LEGENDARISK GEVINST

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at se indsatsens information og tilbuddets udløbsdato samt tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,22 %.

Seneste opdatering: 08-11-2023