Hell's Hogs

Velkommen til Hell's Hogs videospilleautomat med tre spændende Bonusspil.

OM SPILLET

Hell's Hogs er en 5x3 videospilleautomat med 20 gevinstlinjer og 3 forskellige Bonusspil inklusiv en Free Spins Bonus med op til 30x Multiplikator.

3 eller flere matchende Bonussymboler udløser en Bonus

WILD RIDE-FUNKTION

• Wild Ride Free Spins aktiveres af 3 Wild Ride bonussymboler, der lander på henholdsvis hjul 1, 3 og 5.
  • I starten tildeles spilleren 5 Free Spins:
  • I Free Spins tilføjes Super Wilds, der kan dække hele hjulet.
  • På spin 1 tilføjes en Super Wild til hjul 1. På spin 2 glider denne over til hjul 2. På spin 3 glider denne over til hjul 3 og en ny Super wild føjes til hjul 1. På spin 4 glider den nye Super Wild over til hjul 2. På det sidste spin glider de første to Super Wilds lige til hjul 3 og 4, og en tredje Super Wild føjes til hjul 2.
  • Free spins bliver spillet med de samme linjer og indsatser som i det udløsende spin.
  • Der er ingen genudløser i denne funktion.

PIGGY IN THE MIDDLE-FUNKTION

• Piggy in the Middle aktiveres af henholdsvis 3, 4 eller 5 Piggy in the Middle bonussymboler.
  • Tre choppere med de tre grise vises, hvor hver chopper vises med forlygter, der indeholder værdier eller forbedringer.
  • De to ydre choppere indeholder værdier med multiplikatorer, der multiplicerer den aktuelle samlede indsats for det udløsende spin og lægger det til gevinsterne.
  • Den midterste chopper er 'Piggy in the Middle', og hans cykel har 3 forlygter med funktioner, der forbedrer den allerede erhvervede gevinst.
  • 'Dobbelt op' vil fordoble den aktuelle akkumulerede gevinst.
  • 'Alle Gevinst' vil tildele alle værdierne på de ydre choppere og tilføje dem til gevinsterne.
  • 'Boost' vil øge gevinstpanelet op til 42X den aktuelle samlede indsats for det udløsende spin og tilføje det til gevinsterne.

BIKER BASH-FUNKTION

Ved starten af funktionen tildeles spilleren 10 free spins og en lille bonusgevinst på:

• 2x den samlede indsats for 3 af en slags, eller
  • 10x den samlede indsats for 4 af en slags, eller
  • 20x den samlede indsats for 5 af en slags.

På det første spin er multiplikatoren ved x1, og i slutningen af hvert spin fjernes multiplikatoren og erstattes af en x2 for det næste spin osv.

Der er en chance for en genudløser i funktionen, der tilføjer 10 ekstra spins til 3 Biker Bash symboler og vil øge multiplikatoren op til x20. En yderligere genudløser på 10 spins er også opnåelig, og genudløseren vil øge multiplikatoren op til x30.

MYSTERIE SYMBOLER

• Mysterie 'Chop Shop' symboler, som kun vises på hjulene i basisspillet.
  • Efter at symbolerne er landet, åbnes Chop Shop, og et hjulsymbol vises for spilleren.
  • Hvert vist mysterie Chop Shop symbol vil være matchende.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 2 på linje (kun Topsymbol), 3 på linje, 4 på linje og 5 på linje. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Bonussymboler, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter bonusrunden er overstået, bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det spin, der aktiverede Bonus.
  • Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de enkelte gevinster i free spin samlingen i forhold til det, der vises på den samlede gevinst slutskærm. Den samlede gevinst slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

BOOSTS

Bemærk, at Biker Bash symboler i Biker Bash bonusspillet IKKE føjes til de samlede indsamlede symboler i den øverste bjælke.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spilhastighed, tænd og sluk lyd og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.

SPILPANEL

• Aktive Linjer – Viser antallet af linjer.
  • Indsats – Viser det aktuelle væddemål og giver adgang til panelet for at ændre indsatsen.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene.
  • Autospil (Hvis tilgængelig) – Tillader spilleren at få adgang til Autospil-panelet for at vælge antallet af autospil og begrænsninger.
  • Gevinster – Viser gevinsterne for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%
  • Den maksimale registrerede gevinst er x10136 og skete én gang i 10.000.000 simulerede spilrunder

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 08/03/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
SUPER WILD SUPER VILD-SYMBOL
FREE SPINS GRATIS SPINS
YOU'VE WON DU HAR VUNDET
MULTIPLIER MULTIPLIKATOR
20 LINES ACTIVE 20 AKTIVE LINJER
BIG WINNER STOR VINDER
STOP STOP
PAY ALL ALLE GEVINST
DOUBLE DOBBELT
BOOST BOOST
PIGGY IN THE MIDDLE PIGGY I MIDTEN
BIKER BASH BIKERBANK
WILD RIDE VILD TUR

Seneste opdatering: 11-04-2022