Cleopatra PLUS

Lev et privilegeret liv med guddommelig luksus i Egyptens gyldne æra.

Cleopatra PLUS bygger videre på den globale spilsucces, Cleopatra, med Stacked 2x wild-symboler i grundspillet og Gratis spins-bonus samt et væld af spændende funktioner, der kan låses op med Level Up Plus-funktionen.

Fordel dine undersåtter på mange forskellige steder rundt om i oldtidens Alexandria i Cleopatra Gratis spins-bonus for at vinde en lang række gevinster (gratis spins, multiplikatorer og kreditbeløb), eller placer alle dine undersåtter på samme sted for at vinde den samme gevinst flere gange!

Nå op på næste niveau ved at samle undersåtter på hjulene. Visse niveauer øger din tilbagebetaling permanent. Lås op for nye bonuskort, nye undersåtsymboler og nye guder. Vind nye gevinsttyper, herunder multiplikatorer på sidste spin, op til 50x og Super Spins, som giver de bedste hjul i gratis spins-bonussen.

Opfyld din skæbne som farao i Cleopatra PLUS.

Sådan spiller du

Cleopatra PLUS indeholder 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer, som er fastsat til 40 linjer.

SPIN
Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det angivne antal spil, indtil der klikkes på STOP-knappen, der oplåses et nyt niveau, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Gudevælger

Du kan ændre dit lykkegudsymbol ved at klikke på gudeportrættet i det øverste venstre hjørne af spillet for at åbne gudevælgerskærmen. Vælg den ønskede gud.

Aset, Bastet og Hathor er tilgængelige på niveau 1. Deres symboler er spredt ud på hjulene og giver en chance for hyppigere gevinster.

Amun, Ra og Anubis er tilgængelige på niveau 4. Deres symboler stables på hvert eneste hjul og giver chancen for større gevinster.

Den forventede tilbagebetaling for alle guderne er den samme.

[ til toppen ]

Level Up Plus-funktion

Forøg udbetalingen i spillet permanent og lås op for nye funktioner med Level Up Plus-funktionen. Du stiger til næste niveau ved at samle et bestemt antal undersåtter. Se gevinstoversigten for detaljer. Vind 1 undersåt for hvert bonussymbol, der vises på hjulene. I takt med at du stiger i niveau, oplåser du nye bonussymboler, der tildeler to eller tre undersåtter.

Bemærk: Din niveautitel identificerer din nuværende gud. Hvis din nuværende gud for eksempel er Aset, vises niveautitlen som følger:

Niveau  Titel Gevinst
 1  Asets udvalgte  Alexandria-bonuskort er tilgængeligt.
 2  Asets hjerte  Lås op for Nilfloddalens bonuskort
 3  Aset er glad  Permanent optimering af tilbagebetaling

Låser op for et nyt bonussymbol (der viser 2 undersåtter), som kun vises på hjul 5.
Når du udløser bonussen med dette symbol, får du en ekstra undersåt, du kan placere på bonuskortet for at vinde flere gevinster. Når dette bonussymbol vises i grundspillet, får du 2 undersåtter.
 4  Asets smukke begær  Låser op for 3 nye guder: Amun, Ra og Anubis.
Klik på gudens portræt på hovedskærmen for at skifte gud. Symbolerne for disse 3 guder stables på alle hjul for at få chancen for større gevinster.
 5  Asets evige styrke  Permanent optimering af tilbagebetaling

Låser op for et nyt bonussymbol (der viser 3 undersåtter), som kun vises på hjul 5.
Når du udløser bonussen med dette symbol, får du 2 ekstra undersåtter, du kan placere på bonuskortet for at vinde flere gevinster. Når dette bonussymbol vises i grundspillet, får du 3 undersåtter.
 6  Asets evige lys  Permanent optimering af tilbagebetaling

Låser op for Last Spin Multiplier-funktionen, som kan vindes med alle bonuskortene.
Last Spin Multiplier-funktionen tildeler en stor multiplikator, kun på dit sidste spin. Last Spin Multiplier-funktionen erstatter alle gratis spin-multiplikatorer, du muligvis har i forvejen.
 7  Asets gyldne ansigt  Låser op for Giza-pyramidernes bonuskort. Dette bonuskort rummer de størst mulige gevinster.
 8  Asets glorværdige sjæl  Permanent optimering af tilbagebetaling

Låser op for Super Spin-funktionen som kan vindes på et bonuskort.
Super Spin er en særdeles gevinstrig gratis spin-funktion indeholdende store stakke af 2x Wild-symboler.
[ til toppen ]

Stacked 2x Wilds-funktion

Når et eller flere 2x Wild-symboler er en del af en linjegevinst, fordobles den pågældende gevinst.

Hjulene i grundspillet indeholder stakke med 2 x Wild-symboler, der varierer tilfældigt fra spin til spin, op til stakke med 10 2x Wild-symboler.

Gratis spins indeholder også stakke med 2x Wild-symboler, som varierer i størrelse fra spin til spin.

[ til toppen

Cleopatra Gratis spins-bonus

Cleopatra Gratis spins-bonus udløses ved at få tre eller flere bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjulene.

Vælg dit bonuskort: Alexandria, Nilens floddal eller Giza-pyramiderne. Ikke alle bonuskort er tilgængelige på alle niveauer. Alle bonuskort har samme forventede tilbagebetaling med én undtagelse. På niveau 7-8 er Giza-pyramiderne det bedste valg, hvis du udløser bonussen med mindst 6 undersåtter.

Bonusrunden startes med 5 gratis spins og en multiplikator på 1x. Dit antal undersåtter bestemmes af antallet og typen af udløsende bonussymboler. Bonussymboler tildeler det antal undersåtter, der vises på symbolet. På hjul 5 kan bonussymbolerne vise 1, 2 eller 3 undersåtter, så bonussen startes med mellem 3 og 7 undersåtter.

Du kan placere dine undersåtter, hvor du vil på bonuskortet. Du kan fordele dine undersåtter på mange forskellige steder for at vinde en række forskellige gevinster, eller du kan vælge at placere dine undersåtter på samme sted for at vinde den samme gevinst flere gange. Alle strategier for placering af dine undersåtter tillades, men alle strategier har samme forventede tilbagebetaling.
Så snart alle undersåtter er placeret, afsløres gevinsten på hver placering. Mulige gevinster omfatter:

• Et antal gratis spins (op til 30 spins)
  • En multiplikator for dine gratis spins (op til 5x)
  • Et kreditbeløb (op til 30 gange din samlede indsats)
  • En multiplikator på sidste spin (op til 50x)
  • Et antal Super Spins (op til 10 spins)

Ikke alle gevinsttyper og gevinstværdier er tilgængelige på alle niveauer. Du modtager hver placeringsgevinst én gang for hver undersåt på det pågældende sted. Hvis du for eksempel placerer 3 undersåtter på et sted, der giver 10 gratis spins, vinder du 30 gratis spins. Der er således mulighed for mange store gevinster. Alle gratis spins-multiplikatorer, du vinder, erstatter din aktuelle gratis spin-multiplikator på 1x. Kreditgevinster ganges med den samlede bonusudløsende indsats.

Dine gratis spins spilles med den gratis spins-multiplikator, du har vundet på bonuskortet, og med det samme antal linjer og linjeindsats som i det udløsende spil. Last Spin Multiplier-funktionen er en multiplikator, som kun gælder for det sidste spin. Den erstatter den foregående gratis spins-multiplikator. Et Super Spin er en særdeles gevinstrig gratis spins-funktion med store stakke af 2x Wild-symboler. Super Spins spilles med den gratis spins-multiplikator, du har vundet på bonuskortet, og med det samme antal linjer og linjeindsats som i det udløsende spil. Super Spin og Last Spin Multiplier-funktionerne er ikke tilgængelige i samme bonusrunde. Bonusrunden kan ikke genudløses.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstation.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og animation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Laveste grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på
    langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonussymbolet med to undersåtter vises kun på hjul 5 i grundspillet, efter spilleren har nået niveau 3.

Bonussymboler med tre undersåtter vises kun på hjul 5 i grundspillet, efter spilleren har nået niveau 5.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden med det samme, selvom der er resterende gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.