Medusa High and Mighty

UDBETALINGER

Kun den højeste vinder bliver betalt for hver spillet linje.

Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.

Gevinster, der opstår på alle spillede linjer, føjes til den samlede gevinst.

Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration. Alle viste præmier er pr. symbol pr. vindende linje.

WILD-SYMBOL

WILD-symbolet er to symboler i højden og kan vises på alle hjul.

WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.

WILD-symboler, der lander delvist synlige, udbetales som WILD-symboler, hvis de fuldfører gevinstlinjer.

UDVIDENDE HJUL

I basisspillet udvides alle WILD-symboler, der lander helt på de aktive hjul, så de fylder hele hjulet.

I gratis spins-funktionen udvides alle WILD-symboler, der lander delvist eller fuldt på de aktive hjul, så de fylder hele hjulet.

Hvis et WILD-symbol udvides, låses de øverste hjul op, og der kommer yderligere 40 gevinstlinjer i spil.

Når et WILD-symbol udvides, og det afslører yderligere WILD-symboler, som var delvist synlige, men som nu er fuldt synlige, vil WILD-symbolet også udvides, så det fylder hele hjulet.

Når de øverste hjul låses op, vil alle yderligere WILD-symboler, der er fuldt synlige, også udløses.

Når de øverste hjul låses op, vil alle yderligere BONUS-symboler, der er delvist eller fuldt synlige, også udløses.

De øverste hjul lukker, når det næste spin startes.

MEDUSA RESPINS

Hvis der vises 2 eller flere WILD-symboler fuldt ud på et spin i basisspillet, vil det udvide hjulene og aktivere MEDUSA RESPINS med tre respins.

Alle WILD-symboler, der er landet, "holdes" på plads, og der vil forekomme tre respins.

Hvert respin giver en chance for at tildele en gevinstmultiplikator for det pågældende spin.

Gevinstmultiplikatorer kan være 1x, 2x, 3x, 4x, 5x og 10x.

GRATIS SPINS

BONUS-symbolet er to symboler i højden og kan vises på alle hjul.

Hvis tre eller flere BONUS-symboler lander fuldt eller delvist synlige på et spin i basisspillet, tildeles gratis spins-funktionen.

Hvis der tildeles gratis spins, vises der et hjul, og spilleren drejer hjulet for at bestemme antallet af spins for gratis spins og den samlede gevinstmultiplikator for gratis spins.

Spilleren kan tildeles 6, 8, 10, 12, 14 eller 16 spins.

Spilleren kan tildeles en multiplikator på 3x, 4x, 5x, 6x, 8x eller 10x.

Hvis der lander tre eller flere BONUS-symboler delvist eller fuldt i gratis spins-funktionen, udløses funktionen igen for det samme antal spins, der oprindeligt blev udløst, og med den samme multiplikator.

MEDUSA RESPINS kan ikke tildeles under gratis spins-funktionen.

Gratis spins-funktionen afsluttes, når alle tildelte spins er afsluttet.

TURBOTILSTAND

Slå Turbotilstand til for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås fra under spillet.

Når gratis spins eller MEDUSA RESPINS tildeles, deaktiveres Turbotilstand automatisk.

Aktivering af Turbotilstand påvirker ikke resultatet af spins.

BUY PASS™

BUY PASS™-funktionen giver direkte adgang til gratis spins-funktionen.

Gratis BUY PASS™-spins-funktionen tildeler vilkårligt 3, 4 eller 5 BONUS-symboler.

Gratis spins-funktionen spilles ved det valgte indsatsniveau, da BUY PASS™ blev udløst.

Prisen for BUY PASS™-funktionen er vist nedenfor:

50x indsatsværdi.

GEVINSTLINJER

Spil kan spilles med op til 80 gevinstlinjer.

Kun aktive gevinstlinjer kan registrere gevinster.

JURIDISKE MEDDELELSER

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.02%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 05-12-2023