Gold Volcano

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Gold Volcano er en videospillemaskine, der spilles på et gitter formet som en vulkan.

Symbolerne stiger op på skærmen. 4 eller flere vandrette/lodrette forbundne symboler i en klynge giver en gevinst. Kun den højeste gevinst i klyngen udbetales. Vindende symboler fjernes. Nye symboler gives for at udfylde de tomme felter via en symbolkaskade. Flere klynger med det samme symbol, der ikke er forbundet, udbetales separat.

"Pressure"-funktionen udløses tilfældigt, når vindende symboler fjernes. Et Wild-symbol oprettes på et ledigt felt, før der gives nye symboler, hvilket erstatter alle symboler undtagen Scatter. Wild-symboler kan tilfældigt tildeles en x2-multiplikator. Når de er del af den samme gevinst, vil Wild-symboler, der viser en multiplikator, multiplicere sig med hinanden.

"Dormant"-funktionen udløses tilfældigt, når basisspillet ikke udløser en gevinst, inklusive det indledende spin og/eller efterfølgende symbolkaskader. 1 ud af 3 effekter udføres. Effekterne kan kun spilles én gang pr. spin, i en hvilken som helst rækkefølge, med en samlet grænse på 3 effekter pr. spin.

• "Rumble" – det nuværende symbolgitter blandes, og et Scatter-symbol oprettes.

• "Lava" – et ekstra lag af et hvilket som helst symbol undtagen Scatter oprettes.

• "Excavate" - mellem 3 og 5 Wild-symboler placeres på tilfældige steder.

"Crystallisation"-funktionen udløses ved at samle Scatter-symbolet. Når det krævede antal Scatter-symboler er nået, omdannes det respektive symbol straks til Guld – det højeste udbetalende symbol. Indsamling og omdannelse nulstilles i slutningen af hver spilrunde, undtagen når du udløser "Eruption"-funktionen, hvor progressionen fortsætter og ikke nulstilles. Der er 3 niveauer, der hver kræver 3 Scatter-symboler at nå. Scatter-symboler fjernes fra spillet, når ingen yderligere opgraderinger er mulige.

"Eruption"-funktionen udløses, når der er forekommet 6 på hinanden følgende symbolkaskader, og aktiveres, når der ikke opnås yderligere vindende kombinationer og/eller effekter. Der tildeles indledningsvist 5 Free Spins. Free Spins spilles på et større gitter (8x8). Symbolerne stiger op på skærmen. De to midterste søjler skubber symboler udad for at udfylde symbolpositioner uden for vulkanen. Symboler skubbes op og glider sidelæns og kan ikke krydse den synlige grænse mellem indersiden/ydersiden af vulkanen. Gevinster kan opnås hvor som helst på gitteret.

Et ekstra 1 Free Spin tildeles, når der er forekommet 6 på hinanden følgende symbolkaskader i løbet af "Eruption"-funktionen.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%

Seneste opdatering: 15-07-2020