Hawaiian Tiki

Hawaiian Tiki er en videospillemaskine med 6 hjul (3 rækker på hjul 1 og 6, 4 rækker på hjul 2 og 5, 5 rækker på hjul 3 og 4), som med udvidende Wild-symbol.

Spillet spilles med en grundindsats på 20, som giver 3.600 måder (fast), et indsatsniveau på 1 til 10 og en indsatsstørrelse på 0,05 til 0,50.

Valutaen i spillet er kr..

Indsatsstørrelsen indstilles med vælgeren "Indsatsstørrelse".

Indsatsniveauet indstilles med vælgeren "Indsatsniveau".

Indsatsbeløbet indstilles med vælgeren "Indsatsbeløb".

"Kontant wallet" viser de tilgængelige kontanter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger sker i følge "Udbetalingstabellen".

En indsatsmådegevinst i kontanter svarer til den værdi, der ses i "Udbetalingstabellen" ganget med indsatsstørrelsen og -niveauet.

Indsatsmåder vinder, hvis vindersymbolerne er sammenhængende fra det venstre hjul til det højre.

Antallet af vindende indsatsmåder for hvert symbol beregnes ved at gange antallet af sammenhængende vindersymboler på hvert symbol fra det venstre til det højre.

Vindersymbol-udbetalinger ganges med antallet af vindende indsatsmåder.

Samtidige gevinster på forskellige indsatsmåder lægges sammen.

Når der er udbetalt i alle runder, eksploderer alle vindende symbolerne, hvilket får symbolerne oven over dem til at falde ned og skabe en ny runde.

Alle yderligere gevinstkombinationer bliver lagt sammen, indtil der ikke opstår flere gevinstkombinationer.

Alle gevinster vises i kontanter.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet.

Wild-symbolet fremkommer kun på hjul 3 og 4.

Gratis spin-funktionen spilles med samme indsatsstørrelse og -niveau som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.

Udvidende Wild-symbol

Efter en gevinstrunde forbliver alle Wild-symboler på hjul 3 og 4 på hjulene, og der tilføjes et nyt Wild-symbol under det nederst eksisterende Wild-symbol.

Hvis der ikke er plads til at tilføje et Wild-symbol nederst, bliver der tilføjet et nyt Wild-symbol oven over det øverste eksisterende Wild-symbol i stedet for.

Hvis der er 5 Wild-symboler på hjul 3 eller 4, så forbliver alle 5 Wild-symboler ikke på hjulene i næste runde, og der tilføjes ingen nye Wild-symboler.

Gratis Spins-funktion

Hvis der forekommer 3 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene, udløses Gratis spins-funktionen med 1]2 gratis spins. Alle yderligere Scatter-symboler udløser 2 ekstra gratis spins.

Sidst i hvert gratis spin, hvis der er 1 til 4 Wild-symboler på enten hjul 3 eller 4, så forbliver Wild-symbolet/symbolerne på hjulet i det næste gratis spin, hvor der tilføjes et Wild-symbol.

Hvis der forekommer 2 Scatter-symboler, hvor som helst under Gratis Spins-funktionen, bliver der tildelt 4 ekstra gratis spins.

Gratis Spins kan genudløses.

Tilbagebetaling til spiller

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for dette spil er 96.76%. Denne RTP repræsenterer den langsigtede teoretiske udbetaling i spillet.

Yderligere information

Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

I tilfælde af uenighed om spilresultater er alle spilresultater, som vises på spilhistoriksiden, fuldstændige og endegyldige.

Seneste opdatering: 25-05-2023