Rainbow Burst

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Gevinster multipliceres ud fra basisindsatsen.

Gevinstudbetalinger er baseret på den placerede startindsats.

Den samlede udbetaling er summen af alle gevinster fra et spin.

Den samlede udbetaling tildeles ved slutningen af runden.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler, undtagen Bonus-symboler, Regnbue-symboler og Indsaml-symboler.

Dette symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Indsaml-symbol

Indsaml-symbolet forekommer kun på hjul 5.

Indsaml-symbolet indsamler alle Regnbue-præmier og Bonus-symboler, som der lander på samme spin.

Indsaml-symbolet indsamler alle Regnbue-præmier fra dværgens krukke.

Regnbue-symboler

Regnbue-symboler er altid stablet.

Dette symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Regnbue-symboler indeholder en Regnbue-præmie for hver symbolposition.

Alle synlige Regnbue-præmier på hjulene indsamles, hvis der lander et Indsaml-symbol under det samme spin.

De mulige præmier er: 1x, 2x, 3x, 5x, 10x, 50x og 1 000x indsatsen.

1x, 2x, 3x og 5x indsatspræmier er dynamisk repræsenteret i valuta.

10x indsatspræmien er repræsenteret som MINI.

50x indsatspræmien er repræsenteret som MIDI.

1 000x indsatspræmien er repræsenteret som MAX.

Regnbue Re-spin

Et Regnbue Re-spin bliver udløst, når der lander mindst ét Regnbue-symbol som en stabel, der dækker hjulet.

Alle hjul re-spinner og kan lande nye Regnbue-symboler og skabe nye gevinstkombinationer.

De Regnbue-præmier, der ikke blev indsamlet fra det udløsende spin, gemmes i dværgens krukke og kan stadig blive indsamlet under Regnbue Respin.

Regnbue Re-spin kan udløses under basisspillet, Gratis Spin og Regnbue Re-spin.

Denne funktion slutter, når der ikke er flere Regnbue Re-spin.

Enhver Regnbue-præmie, der er gemt i dværgens krukke, går tabt, når der vendes tilbage til basisspillet.

Regnbue Re-spin spilles med samme indsats og antal gevinstlinjer som det spin, der udløste denne funktion.

Hvis funktionen og gratis spin udløses samtidigt, spilles funktionen først.

Regnbuekister

Der findes to typer kister i spillet.

Regnbuekisten er kun aktiv i basisspillet.

Superregnbuekisten er kun aktiv under Gratis Spin.

Hvis Regnbue-symbolet lander som en hel stabel og dækker hele hjulhøjden, bliver der tilføjet en Regnbue til den aktive kiste.

Når Regnbuen er blevet tilføjet den aktive kiste, er der en chance for at udløse Regnbueeksplosionen.

Hver tilføjet Regnbue øger chancen for at udløse Regnbueeksplosionen.

Statussen for hver kiste bevares mellem spin og Gratis Spin-sessioner.

Statussen for hver kiste er forskellig for hver indsatsstørrelse.

Kistens status nulstilles, når Regnbueeksplosionen bliver udløst.

Regnbueeksplosion

Under Regnbueeksplosionen er du garanteret at indsamle en Regnbue-præmie.

Når Regnbueeksplosionen bliver udløst, dukker der et stort hjul op på hjul 2, 3 og 4.

De mulige Regnbue-præmier er: MINI - 10x indsatsen, MIDI - 50x indsatsen og MAX - 1.000x indsatsen.

Regnbueeksplosioner, der udløses af Regnbuekisten, har en chance for, at der forekommer et tilfældigt Multiplikatorbonus-symbol på hjul 1.

Regnbueeksplosioner, der udløses af Superregnbuekisten, garanterer, at der forekommer et tilfældig Multiplikatorbonus-symbol på hjul 1.

De mulige multiplikatorer er: 2x, 3x og 5x.

x5 forekommer kun, hvis Regnbueeksplosionen blev udløst af Superregnbuekisten.

Hvis funktionen og gratis spin udløses samtidigt, spilles funktionen først.

Bonussymboler

Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1.

Der kan kun forekomme ét Bonus-symbol per spin.

Bonus-symboler aktiveres, hvis Indsaml-symbolet lander på det samme spin.

Gratis Spin Bonus-symboler tildeler Gratis Spin når aktiveret.

Antallet af Gratis Spin afhænger af tallet på det aktive symbol.

Multiplikatorbonus-symboler ganger Regnbue-præmien.

Multiplikatorbonus-symboler forekommer kun under Regnbueeksplosion-funktionen.

Gratis spin

Hvis der lander et Gratis Spin Bonus-symbol på hjul 1 og et Indsaml-symbol på hjul 5 i det samme spin, udløses denne funktion.

Antallet af tildelte Gratis Spin afhænger af antallet af symboler - 8, 12 eller 16.

Hvis der under Gratis Spin lander et Gratis Spin Bonus-symbol på hjul 1 og et Indsaml-symbol på hjul 5 i det samme spin, bliver der tildelt ekstra Gratis Spin.

Antallet af tildelte Gratis Spin afhænger af tallet på symbolet - 4, 8, 12 eller 16.

Hvert Gratis Spin tilføjer ét Regnbue-symbol til alle Regnbue-symbolstabler.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Når alle autospil-runder er blevet spillet, bliver der vist 3 muligheder: "START" starter det samme antal autospil-runder med de samme indstillinger, "MERE" åbner autospil-indstillingerne, "X" lukker funktionen.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Lyd: Slår spillyd til.

Bank-knap: Viser banksiden.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Menu-knap: Lukker spilmenuen.

Spilindstillinger

Tryk på mellemrumstasten for at spinne: Slår denne mulighed til og fra.

Høj kvalitet (60 fps): Aktiverer spil i høj kvalitet med 60 rammer per sekund.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spiltermer

Big Win = Stor gevinst. Super Win = Supergevinst Mega Win = Megagevinst.

MINI = Mini

MIDI = Medium

MAX = Maksimum

Free Spins = Gratis Spin

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,15 %.

Seneste opdatering: 19-10-2023