Money Cart 4

Money Cart 4 Udbetaling

Din nuværende indsats er: 1,00 kr.

At lande 3 eller flere symboler udløser et re-spin. Under re-spin vil følgende symboler og deres adfærd blive tilføjet til spillet.

Persistent-symboler (guld) kan erstatte alle symboler, når de udløser re-spin-funktionen.

3 re-spins tildeles, når funktionen udløses, og ved at lande ethvert yderligere symbol, nulstilles de resterende spil til 3.

Når du fylder en række med symboler, bliver der åbnet en yderligere række. Dette kan ske maksimalt fire gange i en runde.

Under spillerunden er det muligt at lande yderligere symboler:

Bonus Symbol
Viser en værdi på mellem 1 og 10 mønter.

Collector
Indsamler alle synlige værdier på hjulene og lægger dem til sin egen værdi.

Persistent Collector
Indsamler alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi i slutningen af det spin og alle spins der kommer efter. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.

Adjacent Collector
Indsamler alle værdier fra de 8 fortløbende positioner, og tilføjer til sin egen værdi.

Persistent Adjacent Collector
Indsamler alle værdier fra de 8 fortløbende positioner, og tilføjer til sin egen værdi ved slutningen af dette spil, og alle efterfølgende spil.

Payer
Viser en værdi og tilføjer den til alle symboler på hjulene.

Persistent Payer
Afslører en værdi og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene i slutningen af det pågældende spil og for hvert efterfølgende spil. Dette symbol betaler ikke i sig selv.

Adjacent Payer
Afslører en værdi og tilføjer den til alle fortløbende symboler.

Persistent Adjacent Payer
Afslører en værdi og føjer den til alle fortløbende symboler i slutningen af det pågældende spil og for hvert efterfølgende spil.

Sniper
Fordobler værdierne af 3 til 8 andre symboler. Det kan bruges på det samme symbol flere gange.

Persistent Sniper
Fordobler værdierne af 3 til 8 andre symboler i slutningen af dette spil og hvert spil, der kommer efter det. Det kan bruges på det samme symbol flere gange

Collector Payer
Vælger fra 3 til 5 symboler som mål, tilføjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.

Persistent Collector Payer
Vælger fra 3 til 5 symboler som mål i slutningen af hvert spin, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.

Arms Dealer
Konverterer 1 til 4 symboler til et funktionssymbol.

Persistent Arms Dealer
Konverterer 1 symbol til et funktionssymbol i slutningen af dette spil og hvert spil, der kommer efter det. Efter konverteringen vil det nye funktionssymbol udføre sin handling.

Necromancer
Bringer mellem 2 og 7 allerede brugte ikke-persistent feature-symboler til live igen. Det samme symbol kan målrettes flere gange.

Persistent Necromancer
Bringer mellem 1 og 7 allerede brugte ikke-persistent feature-symboler til live igen ved slutningen af det pågældende spil og ethvert følgende spil. Det samme symbol kan målrettes flere gange.

Persistent Shapeshifter
Forvandles til en af følgende funktioner efter hvert spil Collector, Payer, Sniper, Collector Payer, Arms Dealer eller Unlocker.

Unlocker
Åbner for en låst række.

Reset Plus
Øger nulstillingsværdien af tælleren for resterende spil med en.

Upgrader
Opgraderer 1 til 3 funktionssymboler til deres persistent version.

Vind op til 150.000 mønter!!

Hvis summen af alle værdier når 150.000 mønter eller højere, afsluttes re-spin-runden, og spilleren tildeles 150.000 mønter.

Money Cart 4 Spilleregler

• “Money Cart 4” er en spillemaskine med 6 kolonner og 4 rækker og potentiale for at åbne 4 yderligere rækker.
  • Under genspin indeholder hvert scatter-symbol en møntværdi. Ved afslutningen af genspin udbetales summen af alle nuværende værdier til spilleren.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 94.00%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Dette spil har en gevinstdækning på 150.000 mønter til spillerunden (svarende til 15000x den valgte indsatsstørrelse).
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Re-Spin-funktion Spilleregler

• Der kræves 3 eller flere symboler for at udløse re-spin.
  • Udløsende symboler kan lande hvor som helst på det aktive hjul.
  • Særlige symboler (guldsymboler) bidrager mod at udløse re-spin-funktionen.
  • Når funktionen udløses, vil de symboler, der udløser funktionen, vise en værdi.
  • Når funktionen udløses, vil de særlige symboler (guld), der udløser funktionen, vise en værdi og spille deres handling før det første spil.
  • Åbning af en række gøres ved enten at lande en Unlocker, eller fylde en hel række med symboler.
  • Alle værdier i funktionen vises som møntværdier.
  • Runden starter altid med tre spin, og hver gang et nyt symbol lander, nulstilles antallet af spin.
  • Hvert symbol i Re-spin-funktionen har sin egen adfærd:
    • Bonus Symbol - Viser en værdi på mellem 1 og 10 mønter.
    • Collector - Indsamler alle synlige værdier på hjulene og lægger dem til sin egen værdi.
    • Persistent Collector - Indsamler alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi i slutningen af det spin og alle spins der kommer efter. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.
    • Adjacent Collector - indsamler alle værdier fra de 8 fortløbende positioner, og tilføjer til sin egen værdi, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner.
    • Persistent Adjacent Collector - indsamler alle værdier fra de 8 fortløbende positioner, og tilføjer til sin egen værdi ved slutningen af dette spil, og alle efterfølgende spil. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner.
    • Payer - Viser en værdi og tilføjer den til alle symboler på hjulene.
    • Persistent Payer - Afslører en værdi og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene i slutningen af det pågældende spil og for hvert efterfølgende spil. Dette symbol betaler ikke i sig selv.
    • Adjacent Payer - Afslører en værdi og føjer den til alle fortløbende symboler i slutningen af det pågældende spil og for hvert efterfølgende spil, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner. Denne funktion kan målrette maksimalt 8 symbolpositioner.
    • Persistent Adjacent Payer - Øger nulstillingsværdien af tælleren for resterende spil med en. Det er kun muligt at lande 1 Reset Plus pr. bonus round.
    • Sniper - Fordobler værdierne af 3 til 8 andre symboler. Det kan bruges på det samme symbol flere gange.
    • Persistent Sniper - Fordobler værdierne af 3 til 8 andre symboler i slutningen af dette spil og hvert spil, der kommer efter det. Det kan bruges på det samme symbol flere gange
    • Collector–Payer - Vælger mellem 3 og 5 symboler som mål, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Persistent Collector–Payer - Vælger mellem 3 og 5 symboler som mål i slutningen af hvert spin, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Arms Dealer - konverterer 1 til 4 Bonussymboler til et af følgende funktionssymboler– Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer. Efter konverteringen vil det nye funktionssymbol udføre sin handling.
    • Persistent Arms Dealer - konverterer 1 Bonussymbol til et af følgende funktionssymboler i slutningen af dette spil og hvert spil, der kommer efter det– Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer. Efter konverteringen vil det nye funktionssymbol udføre sin handling.
    • Necromancer - bringer mellem 2 og 7 allerede brugte ikke persistent, særlige bonussymboler til live igen. Det samme symbol kan målrettes flere gange. Denne funktion kan på alle tidspunkter genoplive Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer hvis de er synlige på hjulet. Denne funktion kan kun genoplive Arms Dealer hvis der er minimum et Bonussymbol som mål. Denne funktion kan kun genoplive en Unlocker, hvis der findes en låst række. Denne funktion vil kun genoplive en Upgrader, hvis der findes minimum et funktionssymbol som kan opgraderes, som ikke indeholder den udløsende Necromancer.
    • Persistent Necromancer - bringer mellem 1 og 7 allerede brugte ikke persistent særlige bonussymboler til live igen ved slutningen af det pågældende spil, og ethvert følgende spil. Det samme symbol kan målrettes flere gange. Denne funktion kan på alle tidspunkter genoplive Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer hvis de er synlige på hjulet. Denne funktion kan kun genoplive Arms Dealer hvis der minimum er et Bonussymbol til stede som mål. Denne funktion kan kun genoplive en Unlocker, hvis der findes en låst række. Denne funktion vil kun genoplive en Upgrader, hvis der findes minimum et funktionssymbol som kan opgraderes, som ikke indeholder den udløsende Persistent Necromancer.
    • Persistent Shapeshifter - forvandles til en af følgende funktioner efter hvert spil Collector, Payer, Sniper, Collector Payer, Arms Dealer eller Unlocker. Denne funktion kan kun blive til Arms Dealer hvis der minimum er et Bonussymbol til stede som mål. Denne funktion kan kun blive til Unlocker, hvis der findes en låst række. Denne funktion vil kun genoplive en Upgrader, hvis der findes minimum et funktionssymbol som kan opgraderes.
    • Unlocker - Åbner for en låst række.
    • Reset Plus - Afslører en værdi og tilføjer den til alle fortløbende symboler, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner. Denne funktion kan målrette maksimalt 8 symbolpositioner.
    • Upgrader - Opgraderer 1 til 3 funktionssymboler til deres persistent version.
  • Alle særlige bonussymboler afslører en værdi før de udfører deres handling.
  • Hvis der er flere særlige bonussymboler, der skal udføres, vil de blive udført i rækkefølgen fra øverste til nederste række og inden for hver række fra længst til venstre til højre.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Vis historik

Seneste opdatering: 06-02-2024