Titan Strike

Spilleregler

• "Titan Strike" er en spillemaskine med 5 hjul og 3 rækker samt 15 betalingslinjer. Spillet spilles altid med alle gevinstlinjer aktive.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler, når gevinstlinjer udbetales.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.09%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for Lightning Strike

• Lightning Strike-symboler findes kun på hjulene 2, 3 og 4.
  • Hvis 3 til 9 lightning strike-symboler lander, gives en kontantpræmie, der spænder fra 1 gange indsatsen op til 2.000 gange indsatsen.
  • Den højeste kontantpræmie gives kun, når mere end 3 lightning strike-symboler lander.

Spilleregler for Free Spins

• Hvis 3 bonus-symboler lander på hjul 2, 3 og 4, gives der 10 free spins.
  • Ethvert bonus-symbol, som lander under free spins-runden, giver +1 spin.
  • Flere lightning strike-symboler findes på hjulene under free spins.
  • Et lightning strike-symbol findes i midten af hjul 3 under free spins.

Spilleregler for Super Free Spins

• 10 super free spins tildeles, når bonus-symboler lander på hjul 2 og 4 sammen med super bonus-symbolet på hjul 3.
  • Ethvert bonus-symbol, som lander under super free spins-runden, giver +1 spil.
  • Flere lightning strike-symboler findes på hjulene under super free spins.
  • Et lightning strike-symbol findes i midten af hjul 3 under super free spins.
  • En gevinstgaranti er aktiv under super free spins. Den højeste gevinst, der tildeles fra en lightning strike-funktion, tildeles for hver af de resterende super free spins ud over de opnåede almindelige gevinster.

Regler for indsamling

• En indsamlingsmåler findes og består af 5 niveauer, hvor de første 4 niveauer, der gennemføres, giver free spins, og det 5. niveau giver super free spins, når det gennemføres.
  • Hvert lightning strike-symbol, som lander på hjulene, øger indsamlingsmåler med 1.
  • Gennemførsel af hvert niveau i indsamlingsmåleren giver free spins. Alle niveauer kræver 150 lightning strike-symboler for at gennemføre.
  • Den gennemsnitlige indsatsstørrelse skal være et heltal ganget med minimumsindsatsen. Hvis ikke, vil det blive afrundet iht. reglerne for stokastisk afrunding (dvs. hvis gennemsnittet er 1,2 gange minimumsindsatsen, med en 20 % sandsynlighed, vil det blive oprundet til to gange minimumsindsatsen, og med en 80 % sandsynlighed vil det blive nedrundet til en gang minimumsindsatsen).
  • Når antallet af Lightning Strike-symboler, der lander, overstiger antallet, der kræves for at gennemføre et niveau, vil det overskydende antal bidrage til det næste niveau i indsamlingen (dvs. hvis du har indsamlet 149/150 Lightning Strike-symboler på niveau 1 og 5 Lightning Strike-symboler lander, vil det næste niveau have 154/300 indsamlet).
  • Efter gennemførsel af 5. niveau i indsamlingen nulstilles måleren.
  • Free spins i de første 4 niveauer spilles med en indsatsstørrelse, svarende til gennemsnittet af indsatsstørrelserne, der blev pugt, da hvert Lightning Strike-symbol blev indsamlet på hvert inpiduelt niveau.
  • Super free spins spilles med en indsatsstørrelse, svarende til gennemsnittet af indsatsstørrelserne, der blev pugt, da hvert Lightning Strike-symbol blev indsamlet på alle 5 niveauer.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 03-10-2023