Hit it Hard

Nøglefunktioner

Funktion           Værdi
Linjer            5 gevinstlinjer
Hjul              3 hjul
Rakkers           3 rakker
Hit frekvens      15.9%
Navn              Hit It Hard

Spelstrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.
1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
3. Auto Spin medtager spillestrategier.
4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Hit it Hard er en spilleautomat med 3 hjul med 3 pladser på hver og fem gevinstlinjer.
2. Spillet tilbyder 12 indsatsniveauer for alle valutaer.
3. Hver indsats er på 100 mønter.
4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv indsatslinje udbetales.
5. En spilrunde starter op det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på Spinknappen.
6. Du kan spille spillet automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold spin-knappen nede, eller angiv antallet af spilrunder, der skal spilles automatisk, med Auto Spinknappen.
7. Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ift. gevinstoversigten.
8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
9. Der er to måder at spille Hit it Hard på: Normal og Bonus.
10. I det normale spil har du mulighed for at få Respin
11. Wilds kan dukke op på hjul 2 og 3. Wild-symbolet kan bruges i stedet for alle de andre symboler, bortset fra bonussymbolet (terning).
12. Fordobler-wilds dukker kun op på hjul 3. En fordobler-wild, der er en del af en gevinst, fordobler gevinsten derefter. Hvis en wild eller en fordobler-wild på hjul 3 ikke er del af en vinderkombination, så udløses "Wild Respin"-funktionen, hvor hjul 3 fastlåses i et Respin.
13. "Wild Respin"-funktionen kan udløses i de spins, du får på bonusspilbrættet, men ikke i WILD SPINS-minispillet. Den kan også blive udløst i STACKED WILDSminispillet for den wild-stabel, der dækker hjul 2, men ikke for den wild-stabel, der dækker hjul 3.
14. Et bonussymbol (terning), der lander på midterste betalingslinje på tredje hjul, udløser Minispil.
15. Bonussymbolet til en 10x wild-fordobler i Bonusspillet. Bonusspillet kan ikke udløses igen.
16. "Roll the Dice!"-bonusspillet begynder med et terningeslag. Spilleren bevæger sig så mange felter fra START på bonusspilbrættet, som terningerne viser.
17. Du skal have mindst én gevinst på hjulene eller i minispillene på bonusspilbrættet for at fortsætte med at kaste terningen og rykke på bonusspilbrættet.
18. Bonusspilbrættet indeholder fordoblere, ekstra spins, ekstra bevægelser, hjulfunktioner og fire små minispil: LUCKY BALLZ, STACKED WILDS, SUPER BALLZ og WILD SPINS.
19. START: START viser, hvor bonusspilbrættet starter. Du kan trykke på START igen for at få et nyt terningslag efterfulgt af en bevægelse med det viste antal trin. 20. Fordobler og ekstra spins Mærket på bonusspilbrættet viser det antal spins, du får (1 til 5) og fordoblerens niveau (1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x eller 20x).
21. De yderligere spins, du får fra bonusspilbrættet, bliver sat på pause, hvis "Wild Respin"-funktionen bliver udløst i Bonus-spillet. Fordoblere bliver lagt oven i hinanden, såfremt flere af dem gælder for samme gevinstlinje.
22. MYSTERY SPINS Du tildeles et tilfældigt antal ekstra spins.
23. Minispil: LUCKY BALLZ Et pachinko-agtigt minispil. Du har 4 kugler. Hver eneste gang du rammer en kop, bliver det talt op og tæller i dit samlede antal point. Der er garanteret gevinst, og minispillet efterfølges derfor altid af et nyt terningeslag.
24. Minispil: SUPER BALLZ Et pachinko-agtigt minispil ligesom LUCKY BALLZ, men med et ubegrænset antal kugler. Hver eneste gang du rammer en kop, bliver det talt op og tæller i dit samlede antal point. SUPER BALLZ fortsætter, indtil en kugle rammer en kop, der allerede ligger en kugle i. Der er garanteret gevinst, og minispillet efterfølges derfor altid af et nyt terningeslag. 25. Minispil: STACKED WILDS Giver 3 spins med låste wild-stabler. Det første spil har en wild-stabel, der dækker hjul 2. Det andet spin har en wild-stabel, der dækker hjul 3. Det tredje og sidste spin har en wild-stabel, der dækker både hjul 2 og 3.
Det er en garanteret gevinst, og minispillet efterfølges derfor altid af et nyt kast med terningen.
26. Minispil: WILD SPINS WILD SPINS giver 10 spins med en tilfældig fordobler-wild på det tredje hjul.
27. POWER RUN Et nyt terningeslag viser slutsektionen på bonusbrættet (maksimalt 6 trin væk). Du tager et trin ad gangen og modtager alle funktioner på din vej mod slutsektionen i deres rækkefølge. Der bliver slået med terningerne igen i slutningen af dit POWER RUN, hvis du fik mindst én gevinst i enten de spins, du modtog på hjulene eller i minispillene på bonusbrættet.
28. QUANTUM LEAP Bevæger dig et tilfældigt antal trin, som kan være meget længere, end et normalt terningeslag. Bevægelsen foretages øjeblikkeligt, og du modtager den funktion, der er på det felt, du rammer.
29. KEY Når du rammer KEY, låser du delvist op for BANK-funktionen. Du får to nøgler, der låser op for banken. Et nyt terningeslag følger, uanset om der mangler en nøgle eller ej. 30. BANK Når du rammer den oplåste BANK-sektion, får du spillets maksimale gevinst, som afslutter bonusspillet. Der bliver slået med terningerne igen, hvis banken stadig er låst.
31. Bonusspillet slutter, når der ikke er flere spins tilbage eller træk tilbage på bonusbrættet - eller når du når maksimal gevinst.
32. Gevinster udbetales, når bonusspillet er ovre.
33. Indsatser kan ikke ændres under spins eller i Minispil.
34. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Hit it Hard er på 96,3%.
35. Spillets maksimumgevinst er på 250.000 mønter.
36. I tilfælde af funktionsfejl annulleres alle indsatser og gevinster.

Seneste opdatering: 21-01-2020