Crusader

Spillestrategier & Spilleregler for Crusader

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

26-98 gevinstlinjer

Hjul

5 hjul

Rakkers

4 rakker

Hit frekvens

21.2%

Navn

Crusader

Spelstrategier

1. Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.
  2. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  3. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  4. Auto Spin medtager spillestrategier.
  5. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
  6. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
  7. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  8. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Crusader er en videospillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og op til 26 udbetalingslinjer. Rækkerne kan udvides opad til i alt 12 rækker med op til 98 udbetalingslinjer.
  2. Spillet byder på 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  3. Hver indsats er på 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv indsatslinje udbetales.
  5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.
  6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  9. Crusader spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand.
  10. Normaltilstand spilles med 5 hjul og 4 rækker.
  11. Wild-symboler erstatter alle andre symboler undtagen Crusader-symbolet og udvidelsessymbolet.
  12. 1x4 Crusader-symbolet repræsenterer 4 1x1 wild-symboler og dukker op på hjul 1 og 5.
  13. En delvis træffer på 1x4 Crusader-symbolet udløser respin. Hvert respin puffer Crusader-symbolet en tak opad eller nedad pr. respin, indtil det er fuldt synligt, og så slutter respins.
  14. Respins fortsætter, hvis et andet 1x4 Crusader-symbol lander, mens du puffer. Det fuldt synlige Crusader-symbol bliver fastgjort under respins, indtil det andet Crusader-symbol også er puffet helt synligt.
  15. To Cusader-symboler, der er helt i syne, udløser 8 free spins med bonustilstand. Bonustilstand starter altid ved 4 rækker.
  16. Hjul 1 og 5 er helt dækket af fastgjorte wilds i løbet af free spins-bonusspillet.
  17. Udvidelsessymbolet fremkommer på hjul 2, 3 og 4 i bonustilstand. Det udløser en enkelt rækkes udvidelse af alle hjul opad, op til et maksimum på 12 rækker. Udvidelsen sker efter udbetalingen. Hjul 1 og 5 bliver udvidet med flere fastgjorte wilds. Hvert udvidelsessymbol giver et ekstra free spin.
  18. Det maksimale antal rækker er 12 med 98 udbetalingslinjer. Et opnået udvidelsesniveau bliver aldrig mindre under et igangværende free spins-bonusspil.
  19. Free spins-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen free spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  20. Gevinster udbetales, når bonusspillet slutter.
  21. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde eller under free spins.
  22. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Crusader er 96,1 %
  23. Spillet har en maksimal gevinst på 250.000 mønter.
  24. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 12-03-2020