Fish Em Up

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Dette spil spilles kun med jetoner.

Spin med gratis spin-funktionen vil blive kaldt gratis spin.

Spin med bonusfunktionen vil blive kaldt bonusspin.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Gratis spin-symboler er spredte.

Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes til gevinsten.

Optælling af gevinsten vil fortsætte til dette spils udbetalingsgrænse.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer i basisspillet og under Free Spins-funktionen.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen gratis spin, bonus, Catch Booster og 1UP-symboler.

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.

Catch Booster-funktion

Denne funktion er tilgængelig under basisspil og gratis spin.

Fiske-symboler forekommer på hjul 1-4.

Fiskesymboler kan have en værdi på 0,2x og 50x den samlede indsats.

Catch Booster-funktionen udløses, når Indsaml-symbolet lander på hjul 5.

Når der lander et Collect-symbol på hjul 5, bliver det samlede antal af alle fiske-symboler på skærmen tildelt en multiplikator med værdien af Catch Booster-funktionen.

Multiplikatoren starter med en værdi på 1x og stiger med hvert 1UP-symbol, der lander på hjulene.

Når multiplikatoren er blevet påført, nulstilles den til 1x i basisspillet, men nulstilles ikke i gratis spin, indtil funktionen er gennemført.

Multiplikatoren kan stige op til 10x.

Catch Booster-funktionen påføres ikke gevinstlinje-gevinster.

Free Spins-funktion

Hvis der lander 3 gratis spins-symboler spredt på hjul 1, 3 og 5, bliver Free Spins-funktionen udløst.

Funktionen tildeler spilleren 10 gratis spin til at starte med.

Funktionen starter med Catch Booster-multiplikator på værdi 1x.

For hver 1UP, der lander under funktionen, øges Catch Boostermultiplikatoren med 1x.

Hvis Catch Booster rammer en værdi på 4x, vil 5 ekstra gratis spin tildeles.

Hvis Catch Booster rammer en værdi på 7x, vil 5x ekstra gratis spin blive tildelt.

Hvis Catch Booster når en værdi på 10x, vil 5 ekstra gratis spin blive tildelt.

Catch Booster-funktionens gevinster og gevinstlinjepræmier fra funktionen tilføjes til den samlede gevinst for hvert spin.

Funktionen slutter, når der ikke er flere gratis spin tilbage.

Gratis spin koster ikke spilleren noget.

Den samlede udbetaling er summer af alle gevinstlinjer og Catch Booster gevinster fra et spin.

Bonus-funktionen kan ikke udløses inde i funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bonus-funktion

Ved at lande på et overlæggende skal-symbol gives der chance for at udløse Bonus-funktionen.

Funktionen tildeler spilleren 3 bonus-spin til at starte med.

Under funktionen vil der være fiske-symboler og præmie-symboler, der kan lande på hjulene.

Hver gang, der lander et fiskesymbol eller et præmiesymbol, nulstilles antallet af bonusspin til 3.

Fiske-symboler forbliver på hjulene indtil slutningen af spin.

Præmiesymboler (Mini, Midi, Maxi, Mega) vil lande og blive indsamlet til en tæller forbundet til hver præmie.

De første to præmiesymboler der dukker op forbundet til en af de fire forskellige præmier, vil blive fjernet fra hjulene, efter de er indsamlet.

Det tredje symbol forbundet til en specifik præmie, som lander, vil markere denne præmie som vundet og symbolet vil forblive på hjulene, indtil bonussen er gennemført.

Præmiesymbolerne betaler faste gevinster på 30x indsatsen (Mini), 100x indsatsen (Midi), 500x indsatsen (Maxi) og 5.000x (Mega).

Funktionen slutter, når der ikke er flere bonusspin tilbage, eller der ikke er flere mulige positioner at lande på tilbage.

Den samlede gevinst fra funktionen udbetales sidst i bonussen, hvor alle fiskeværdierne på hjulene lægges sammen med opnåede præmiegevinster.

Hvis spilleren fylder hele gitteret med symboler, vil spilleren blive tildelt Mega-præmien på 5.000x indsatsen.

Free Spins-funktionen kan ikke udløses inde i funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bonus-spin er gratis for spilleren.

Bonus-køb

Bonus-køb koster 70 gange det samlede indsatsbeløb.

Funktionen spilles til nuværende indsats.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse Free Spins-funktionen.

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Bonus-køb påvirker ikke Catch Booster-funktionen

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Indsats: Angiv den aktuelle betværdi.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Afbrydelse af autospil eller stop af hjulene under autospil vil ikke påvirke udfaldet af spillet.

Autospil vil stoppe automatisk, hvis en bonus- eller Free Spin-funktion udløses.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Bonus-Køb-knap: Viser muligheden for at købe Free Spins-funktionen.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilterminologi

FISH 'EM UP = FISK LØS

FREE SPINS = GRATIS SPIN

BONUS SPINS = BONUS-SPIN

BONUS = BONUS

CATCH BOOSTER = FANGSTSTYRKELSE

WILD = WILD

MINI = MINI

MIDI = MEDIUM

MAXI = MAXI

MEGA = MEGA

1UP = 1OP

COLLECT = INDKASSÉR

BIG CATCH = STOR FANGST

EPIC CATCH = EPISK FANGST

KING CATCH = KONGELIG FANGST

CRAZY CATCH = SKØR FANGST

BUY = KØB

START = START SPIN = SPIN

STOP = STOP

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Start for at begynde at spille et Gratis Spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Anvend Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg Nej, tak for at afvise de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,11 %.

TBP for Bonus-køb: 96,31 %.

Seneste opdatering: 02-05-2023