Charlie Chance and the Curse of Cleopatra

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Charlie Chance and the Curse of Cleopatra er en spillemaskine med et 6x6 kaskadegitter.

Der lander symboler på gitteret for at skabe gevinst. 5 eller flere tilstødende symboler i en klynge giver gevinst. Kun den højeste gevinst i klyngen udbetales. Vindende symboler fjernes. Nye symboler laver kaskader for at udfylde hullerne. Flere klynger af det samme symbol, som ikke er sammenhængende, udbetales som separate klynger. 3 kaskader i træk øger Win Multiplier med 1 op til maksimalt x3 i basisspillet og op til x10 i Free Spins. Win Multiplier nulstilles i hver runde.

Ved tilfældige spins flyver 5-8 Flying Scarab Wilds og lander på gitteret. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter.

På tilfældige spins uden gevinst kan Serpent's Trail-funktionen udløse. En slange vises på gitteret og danner en kæde af symboler, som derefter omdannes til matchende symboler eller ødelægges.

Cleo’s Columns kan udløses på tilfældige spins. Et par hjul vil lande med en identisk rækkefølge af symboler på begge hjul. Nye symboler, der kommer ind på disse hjul via en vinderkaskade, synkroniseres ikke. Det er også muligt at få Charlie Mega-symbolet under denne funktion – dette kan ske ved det indledende spin eller de efterfølgende kaskader på de to hjul, der blev synkroniseret. Når Charlie Mega-symbolet lander, udbetales gevinster, det bliver i position for kaskaden og ødelægger alle lavt udbetalende symboler, der berører Charlie Mega-symbolet, og nye symboler kommer ind. Charlie Mega-symbolet transformeres derefter til Charlie Mega Wild, og eventuelle gevinster udbetales, hvor det er relevant. Charlie Mega Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter.

3 Scatters tildeler 8 Free Spins, og eventuelle yderligere Scatters, der lander på det udløsende spin, tildeler yderligere 4 Free Spins hver. Den nuværende Win Multiplier tages med videre til Free Spins.

I Free Spins øges Win Multiplier med hver 3. kaskade i træk. Den nulstilles ikke mellem spillerunder i løbet af Free Spins-funktionen og kan vokse op til maksimalt x10. Cleo’s Columns-funktionen er aktiv på alle Free Spins med mulighed for at få Charlie Mega-symbolet. Flying Scarab Wilds og Serpent’s Trail-funktionen kan også udløses under Free Spins på samme måde som basisspillet. Hver Scatter, der lander under Free Spins, tildeler 1 ekstra Free Spin. Free Spins er begrænset til 150 spins.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP: 94.27%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 28-09-2021