Tiger Kingdom

Spilleregler

• "Tiger Kingdom Infinity Reels" er en spillemaskine med 3 hjul og 3 rækker, som maksimalt kan udvides til 5 rækker under normalt spil og i bonusspillet.

• Respin tildeles, når symbolerne matcher på tværs af 3 hjul.

• Under respin vil hjulene bevæge sig til venstre, de matchende symboler fra hjul 1 indsamles, og hjulet yderst til højre drejer igen.

• Respin fortsætter så længe nye aktive symboler bliver ved med at lande.

• Aktive symboler er: symboler der matcher det der indsamles, multiplikator-symboler, BONUS-symboler og Extra rows-symboler.

• Multiplikator-symboler kan lande under respin, ved at indsamle en, vil det fordoble, tredoble eller firdoble symbolerne der er indsamlet indtil dette tidspunkt.

• Ekstra rækker er til stede under respin, og aktiveres når der indsamles et "rulle"-symbol.

• Der kan maksimalt åbnes for 2 ekstra rækker.

• Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

• Hvis summen af alle gevinster som opnås i bonusrunden når 20.000x indsatsen eller højere, vil spilleren blive tildelt 20.000x indsatsen foruden eventuelle gevinster som blev akkumuleret da funktionen blev udløst.

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

• Gevinster vises i pugerens valuta. • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.23%.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

• Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.

• Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler tor Bonus Round

• Ved at indsamle 3 eller flere BONUS-symboler, vil det udløse funktionen.

• Når funktionen udløses, vil et antal "møntsymboler", svarende til antallet af indsamlede bonus-symboler dreje ind, i form af en normal coin. Minimum &I mønt er garanteret at lande på hvert hjul.

• Værdierne vises som en multiplikation af indsatsen.

• Gevinsterne tilføjes til den samlede gevinst når de er "indsamlet".

• Når symbolerne er til stede på alle 3 hjul, og symbolerne på hjulet yderst til venstre flytter sig til venstre, vil de være "indsamlet", og vil blive tilføjet til den samlede gevinst.

• Bonus-funktionen inkluderer specialsymboler med forskellig adfærd.

•  Alle handlinger fra specialsymbolerne bliver aktive når de er blevet "indsamlet", medmindre andet er angivet.
  • Normal Coin - Afslører en værdi mellem 1 x og 10x indsatsen.
  • Super Coin - Afslører en værdi mellem 20x og 100x indsatsen.
  • Reset +1 - Øger startværdien af tælleren for resterende spil med en
  • Extra row - Tilføjer en ekstra række til gitteret. Der kan maksimalt være to ekstra rækker aktive.
  • Collector - Indsamler alle andre møntværdier på hjulene når det lander, og når det bevæger sig til venstre. Collectors indsamler også værdien af andre Collectors og Persistent Collectors.
  • Payer - Øger værdien af 1-3 positioner på hjulene når det lander, og når det bevæger sig til venstre. Dette symbol tilføjer ikke sin egen værdi til den samlede gevinst når den "indsamles", heller ikke dens værdi når den indsamles med "Collector" eller "Persistent Collector".
  • Sniper - Multiplicerer 1-3 positioner på gitteret som har en møntværdi, med X2, X3 eller X4. Dette symbol tilføjer ikke sin egen værdi til den samlede gevinst når den "indsamles" Snigskytter kan også øge værdien af "Payers" og "Persistent Payer". Det sidste gælder kun, før det indsamles.
  • Persistent Collector - Indsamler alle synlige møntværdier på hjulene når det lander, og når det bevæger sig mod venstre. Foruden dette, vil Persistent Collector fortsætte med at indsamle alle værdierne ved slutningen af hvert respin, når det er blevet "indsamlet".
  • Persistent Payer - Øger værdien af 1-3 positioner på hjulene når det lander, og når det bevæger sig mod venstre. Dette symbol tilføjer ikke sin egen værdi til den samlede gevinst når det "indsamles", men vil fortsætte med at øge 1-3 positioner ved slutningen af hvert respin.
  • Persistent Sniper - Multiplicerer 1-3 positioner på gitteret med en møntværdi, med X2, X3 eller X4. Dette symbol tilføjer ikke sin egen værdi til den samlede gevinst når det "indsamles", men vil fortsætte med at multiplicere 1-3 positioner ved slutningen af hvert respin.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

• For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

• Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

• Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 02-03-2022