Magic Man

Magic Man er et spilleautomatspil med fem hjul, ni betalingslinjer og et "bonusspil" med ekstra gevinster, udover de normale gevinster. Spillet indeholder også et stedfortrædersymbol: Magikeren, som træder i stedet for alle symboler, bortset fra det spredte kaninsymbol.

Information

• Spillet og spillereglerne er identiske i spil med rigtige penge og spil med fiktive penge.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Du kan satse på én til ni linjer. Betalingslinjerne vises i betalingslinjeoversigten, der findes på skærmen med spillereglerne.

Sådan spiller du

• Hvis din spilsaldo falder under din samlede placerede indsats, vil indsats og linjer ikke blive justeret til den næste mulige indsats. I stedet vises vinduet Re-buy.
  • Hvis du ikke har penge på din konto, vises muligheden for at foretage indskud.
  • Angivelse af linjer – Tilsvarende er der som standard valgt ni linjer. Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på pilene til venstre og højre for "LINJER". Linjerne lyser op, når de vælges, og bliver mørke, når de fravælges.
  • "GEVINSTOVERSIGT" - Gevinstoversigten vises, når du klikker på knappen "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilskærmen. Gevinsterne, der vises i gevinstoversigten, vises som kreditter og er knyttet til beløbene på enhedsindsatserne. Hvis du vil beregne det virkelige gevinstbeløb pr. linje, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsbeløbet.
    Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL" på skærmen med gevinstoversigten. Du kan også vælge at læse reglerne for spillet ved at klikke på knappen "REGLER". Den næste side viser alle spillereglerne, og du kan derefter vælge enten at få vist gevinstoversigten eller vende tilbage til spillet ved at klikke på henholdsvis "GEVINSTOVERSIGT" eller "SPIL".
  • Spin - Når hjulene stopper, bliver du betalt i overensstemmelse med symbolerne på de valgte linjer.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Når hjulene holder op med at dreje, er standardindsatsen for næste spin den samme som i det foregående spil. Klik på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre indsatserne, skal du bruge pilene på knapperne "INDSATS" og "LINJER".
  • Bonusspil - Der udløses et bonusspil, når der vises tre eller flere kaniner hvor som helst på skærmen. Hvis der udløses et bonusspil, vises der en meddelelse, som orienterer dig om, at spilskærmen ændres, og skærmbilledet med bonusspillet åbnes. Når bonusspillet er færdigt, gendannes hovedspilsskærmen.
  • Kreditter - Beløbet i denne sektion afspejler din resterende spilsaldo (efter at du har foretaget den ønskede indsats).
  • Resultat – De blinkende linjer angiver en gevinst. Det vundne beløb vises øverst på skærmen under "GEVINST".
  • "AUTO-SPIN" - Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Gennemløber det antal spin, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller større end: Fortsætter spin indtil det beløb, der er vundet, er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Fortsætter spin indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Fortsætter spin indtil den næste bonusspil eller -runde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrides: Fortsætter spin indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under "KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Fortsætter spin indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under "KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spil hurtigere: Giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de ovenstående valgmuligheder, før du kan vælge valgmuligheden "SPIL HURTIGERE".

Hvis du vil gøre brug af funktionen "AUTO-SPIN", skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen. Marker afkrydsningsfelterne for at vælge dine foretrukne indstillinger på den skærm, der åbnes. Vælg fra rullemenuen hvor det måtte være relevant. Hvis din aktuelle spilsaldo ikke er tilstrækkelig til at dække dine valgte indstillinger, åbnes vinduet "BUY-IN", hvor du kan købe flere kreditter fra din konto. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for at springe over "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.

Hvis du vælger flere valgmuligheder/betingelser, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende valgte betingelser bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller angive ny(e) indstilling(er) og fortsætte med spillet.

Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, når der spilles med fiktive penge.

• Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfilerne over dine spil.
  • Klik på "VERSION" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til spillokalet.

Regler

• Alle symboler betaler fra venstre mod højre, bortset fra kaninsymbolet, som giver gevinst hvor som helst.
  • Magikeren træder i stedet for alle symboler, bortset fra de spredte kaninsymboler.
  • Der udløses et bonusspil, når der vises tre eller flere kaniner hvor som helst.
  • Alle gevinster udløses på valgte oplyste linjer.
  • Kun den højeste gevinst på hver valgt betalingslinje udbetales.
  • Gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Spredte gevinster ganges med det samlede indsatsbeløb.
  • Betalingslinjepræmier ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.

Funktioner

Bonusspil:

• Vælg blandt tre hatte for at afsløre gevinster: en kanin eller en bombe.
  • Kaninen får yderligere tre hatte til at komme frem, når du har klikket på knappen "Næste runde".
  • Bonusspillet slutter, når bomben findes.
  • Klik på knappen "Færdig" for at vende tilbage til den oprindelige spilskærm.
  • Du kan vinde op til 100 gange den udløsende indsats pr. hat.

Gevinstoversigt

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet. Log ind igen, hvorefter du vil kunne se resultatet i dine spillogfiler, når du klikker på knappen "Spilhistorik".

Hvis du bliver afbrudt midt i en bonusrunde, bliver du spurgt, om du vil færdiggøre den, når du logger ind igen. Når bonusrunden er færdig, kan du enten genoptage afviklingen af det samme grundspil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 29-03-2018