Sin City

Sin City er en fem-hjuls spilleautomat med 50 betalingslinjer, en bonusrunde med gratis spins og et "Eftersøgt"-bonusspil. Når tre eller flere spredte "Gule svin" Logo-symboler ses på hjulene, vil du se et af spillets fem bonusrunder, som giver gratis spins og multiplikator. Bonusrunden med gratis spins kan ikke blive udløst igen i løbet af de gratis spins. Når 3 eller flere spredte "Eftersøgt"-symboler ses på hjulene, udløses "Eftersøgt"-bonusspillet og giver en multiplikator for de næste 5 spins. 3 "Eftersøgt"-symboler på hjulene giver en multiplikator på 2, 4 "Eftersøgt"-symboler på hjulene giver en multiplikator på 3 og 5 "Eftersøgt"-symboler på hjulene giver en multiplikator på 5.

Sådan spiller du

• Klik på "Start"-knappen på startskærmen for at spille. Hvis du ikke vil se på vold, nøgenhed og hedonistisk adfærd, skal du vælge "FORLAD" og lukke spillet.
  • Valg af "LINJER": 50 linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan ændre linjer ved at klikke på < og=""> til henholdsvis venstre & højre for "LINJER" på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for linjerne.
  • Valg af "INDSATS": Når du starter spillet, er der valgt en standardindsats pr. linje for alle 50 linjer. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje med < og=""> til henholdsvis venstre & højre for "INDSATSER" på spilskærmen. Hvis din spilsaldo ryger under din samlede indsats, bliver indsats og linjer ikke justeret til den næste mulige indsats. Derimod vil et re-buy vindue dukke op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist indskudsmulighederne.
  • De valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • REGLER: For at se spillereglerne skal du klikke på "REGLER" oven over feltet "SAMLET INDSATS". Du kan komme til siderne med regler og gevinstoversigt, hvis du bruger knapperne på skærmbilledet med reglerne. Klik på "HOVEDSPIL" for at komme tilbage til spillet.
  • GEVINSTOVERSIGT: Du kan se gevinstoversigten, hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT" til venstre for "SAMLET INDSATS". For at finde det effektive udbetalingsbeløb, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje. Bemærk at du skal gange den respektive gevinst med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for spredte "Gule svin"-symboler. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på "HOVEDSPIL".
  • GEVINSTOVERSIGT FOR GRATIS SPINS: Du kan se gevinstoversigten for gratis spins ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT FOR GRATIS SPINS" på skærmbilledet med "REGLER/GEVINSTOVERSIGT". Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på "HOVEDSPIL".
  • BONUSREGLER: Du kan se reglerne for bonusspillene ved at klikke på "BONUSREGLER" på skærmbilledet med "REGLER/GEVINSTOVERSIGT". Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på "HOVEDSPIL".
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper bliver alle vindende kombinationer på de valgte linjer, plus eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer blinker, og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af spredte gevinster, ved at deres symboler bliver levende. De individuelle betalingslinjer vises ud for hver enkelt vinderlinje.
  • GEVINST: Alle linjegevinster og/eller spredte gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. For at ændre din indsats skal du bruge < og=""> knapperne ved "INDSATS" som tidligere nævnt.
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret en indsats, vises i "SAMLEDE KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SAMLET KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge et antal spin og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusspil/-runde udløses.
    • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Bemærk at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Bemærk at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre førnævnte muligheder, før du kan vælge "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil benytte auto-spin skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder, som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "ANNULLER" for at vende tilbage til normalt spil.
  • Du kan stoppe auto-spin ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang, stopper auto-spin, når det pågældende spin er afsluttet. I øvrige tilfælde stopper auto-spin med det samme.
  • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre, før du fortsætter med auto-spin.
  • Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler

• Spil på op til 50 linjer.
  • Du kan ændre antallet af "LINJER".
  • Du kan ændre "INDSATS" med < og=""> knapperne.
  • Du kan ændre antallet af "LINJER" med < og=""> knapperne.
  • Du starter spillet med "SPIN" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Med "MAKS. INDSATS" vælger du at satse det maksimale beløb på alle 50 linjer.
  • Gevinster vises i gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Kun højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinster.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen det spredte "Gule svin"-symbol, som giver gevinst, når det ses på hjulene.
  • Bonusgevinster lægges til spredte gevinster og betalingslinjegevinster.
  • Alle symboler gælder kun fra venstre mod højre, undtagen det spredte "Gule svin" Logo-symbol, som giver gevinst, når det ses på hjulene.
  • Sin City Logo-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte "Gule svin"-symbol og "Eftersøgt"-symbolet.
  • Sin City Logo-symbolet findes på hjul 1,2,3 og 4.
  • Sin City Logo-symbolet fungerer kun i sammenhæng med andre symboler, undtagen det spredte "Gule svin"-symbol og "Eftersøgt"-symbolet.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

Funktioner

Bonusrunde med gratis spins

• Bonusrunden med gratis spins udløses, når 3 eller flere spredte "Gule svin"-symboler ses på hjulene.
  • Alle gratis spins spilles med samme linjer og samme indsats som i det udløsende spin.
  • Gratis spins & multiplkator kan blive tildelt tilfældigt på fem forskellige måder.
  • Bonusrunden med gratis spins kan ikke blive udløst igen i løbet af de gratis spins. Det normale spil vender tilbage, når alle gratis spins er spillet færdige.
  • Det maksimale antal gratis spins, som kan tildeles, er 100.
  • Den maksimale multiplikator, som kan tildeles for de gratis spins, er 8.
  • I løbet af de gratis spins er symbolerne og gevinstoversigten anderledes.
    • Når "Det svære farvel"bonusrunden med gratis spins udløses,
      • skal spilleren aktivere håndtaget, som giver Marv elektrisk stød.
      • Når spilleren giver Marv elektrisk stød, vises spins og multiplikatorer og lægges til den samlede voksende sum.
      • Når de elektriske stød stopper, vil Marv enten dø eller overleve.
      • Hvis Marv er i live, skal spilleren igen trække i håndtaget og gentage processen, indtil Marv dør.
      • Spillet fortsætter derefter på hjulene med gratis spins.
    • Når "Lille dødbringende Miho" bonusrunden med gratis spins udløses,
      • skal spilleren vælge mellem 4 våben.
      • En af de valgte våben giver gratis spins og multiplikator.
      • Spillet fortsætter derefter på hjulene med gratis spins.
    • Når "Han skriger aldrig" bonusrunden med gratis spins udløses,
      • får spilleren vist 2 måder at dræbe Kevin på.
      • En af de valgte måder giver gratis spins og multiplikator.
      • Spillet fortsætter derefter på hjulene med gratis spins.
    • Når "Han er ved at være varm" bonusrunden med gratis spins udløses,
      • får spilleren vist to muligheder.
      • Marv kan enten vride halsen om på dem eller skylle dem ud i toilettet.
      • Uanset valget får spilleren tildelt gratis spins og multiplikatorer.
      • Spillet fortsætter derefter på hjulene med gratis spins.
    • Når "Direkte til helvede" bonusrunden med gratis spins udløses,
      • skal spilleren klikke på Hartigan for at svinge ham. Hvert klik giver spins og multiplikatorer.
      • Hartigan besvimer. Det ligner enden på det hele.
      • Han genvinder bevidstheden og hopper igennem et vindue, hvorefter han flygter.
      • Derefter vises det samlede antal gratis spins og multiplikator, som spilleren har vundet.
      • Spillet fortsætter derefter på hjulene med gratis spins.

Eftersøgt bonusspil

• Det spredte "Eftersøgt"-symbol udløser "Eftersøgt"-bonusspillet
  • Hvis 3 "Eftersøgt"-symboler ses på hjulene får de næste 5 spins en multiplkator x 2 på alle gevinster.
  • Hvis 4 "Eftersøgt"-symboler ses på hjulene får de næste 5 spins en multiplikator x 3 på alle gevinster.
  • Hvis 5 "Eftersøgt"-symboler ses på hjulene får de næste 5 spins en mulitiplikator x 5 på alle gevinster.
  • "Eftersøgt"-området bliver aktivt, og der vises status for spins, og tickeren viser spins & multiplikator-status.
  • "EFTERSØGT"-bonusspillet kan ikke blive genudløst, mens "Eftersøgt"-multiplikatoren er aktiv.
  • Bonusrunden med gratis spins kan ikke blive udløst i løbet af "EFTERSØGT"-bonusspillet.
  • "Eftersøgt"-bonusspillet kan ikke blive udløst i bonusrunden med gratis spins.
  • Hvis du vælger at ændre din indsats, mens "Eftersøgt"-bonusspillet er aktivt, giver du afkald på multiplikatoren. Spilleren bliver informeret om dette forhold og kan derefter vælge at beholde multiplikatoren eller ændre indsatsen.

Gevinstoversigt

Klik på "GEVINSTOVERSIGT" på hovedspil-skærmbilledet for at komme til gevinstoversigten.

Gevinstoversigt for gratis spins

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 95.08%.

Betalingslinjer:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen kan du se resultatet hvis du klikker på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst, eller midt i, en bonusrunde med gratis spins/ "Eftersøgt"-bonusspil, vil programmet automatisk starte bonusspillet/-runden, hvis ikke allerede startet, når du logger ind igen og genoptage spillet fra det sted, hvor du mistede forbindelsen.

Seneste opdatering: 29-03-2018