Amazing Link Zeus

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Bet-regler

Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
Startbet er det nuværende samlede bet divideret med antallet af spillede paylines.
Det samlede bet bygger på det startbet, der blev placeret på hver spillet payline.

Payline-regler

Spillet indeholder 20 paylines.
Antallet af spillede paylines er fast.
En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline.
Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster som følge af et spin.

Ikoner

4

•  Hovedmenu

5

•  Tilbage

6

•  Dekrement

7

•  Inkrement

8

Bet

9

Hurtigt  Spin

10

Slå lyd fra / Slå lyd til

11

Ansvarligt spil

12

Spillerbeskyttelse

13

Loyalitet

14

Spilhistorik

15

Transaktionshistorik

16

•  Bank

17

Indstillinger

18

Udbetalingstabel / Information

19

Hjælpefiler

20

•  Lobby

21

Kassér

Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
Bet op-knap: Øger det nuværende bet.

Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet.
Bet: Viser det nuværende samlede bet.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Knappen Vælg-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i Vælg-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Bank-knap: Viser banksiden.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spin vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Wild-symboler

Zeus-symboler er wild-symboler.
Zeus-symboler kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler og enestående symboler.
Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Amazing Link™-funktion

6 eller flere enestående symboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion.
3 gratis re-spin tildeles.
Udløsende enestående symboler bliver låst fast, mens alle andre symbolpositioner genspinner.
Alle andre enestående symboler, der lander, låses fast og nulstiller de resterende re- spin til 3.
Funktionen slutter, når alle positioner er fyldt, eller re-spin er slut.
Enestående symbolpræmie-værdier er baseret på samlet bet.
Alle præmier tildeles ved slutningen af funktionen.
MEGA-præmien tildeles, når alle positioner er fyldt med enestående symboler.

Gratis spin

Bonussymboler viser sig kun i basisspillet.
Bonussymboler vises kun på 1, 3 og 5.

Bonussymboler har ikke en udbetaling.
3 bonussymboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
10 gratis spin tildeles.
Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle linjer, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Ved hvert spin vælges 1 hjul tilfældigt til kun at indeholde enestående symboler af guld.
Enestående symboler af guld kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler.

Funktionen Zeus-valg

Denne funktion kan kun udløses efter ethvert spin eller Amazing Link™-funktion i basispillet.
Enestående symboler, der lander under basisspillet, indkasseres over hjulene.
Indkasserede symboler kan tilfældigt udløse funktionen Zeus-valg.
Match 3 ikoner for at vinde den pågældende pris.
Hvis funktionen Amazing Link™ udløses under basisspil, indkasseres alle enestående symboler, når funktionen gennemføres.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdien er fastlagt og ændres ikke.
Dette spil har en UTS på 96,33 %.

Seneste opdatering: 16-03-2021