Spartan Fire

Spartan Fire er en sats 40-spilleautomat med 40 linjer og et 4x5 hjul-layout. Spillet indeholder Spartan spin, en vælg-skærm og en gratis spil-bonus. Under almindeligt spil er målet at opnå en vindende symbolkombination ved at matche symboler på mindst hjul 1 og 2.  Udbetalinger afhænger af antal spillede mønter og den opnåede vindende symbolkombination.  Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 95,85 % på enhver indsats.

Spilleregler:

Gratis Spil

• Gratis Spil spilles med de "nye" indstillinger, der er valgt på Vælg Skjold-skærmen.
  • Hvis både og bliver valgt på Vælg Skjold-skærmen, erstatter  alle andre symboler, undtagen.
  • Hvis kun én eller ingen af og bliver valgt på Vælg Skjold-skærmen, erstatter alle andre symboler, undtagen .
  • 3, 4 eller 5 genudløser og indsamler Spartan Fire-bonussen.

Vælg Skjold Regler

• Der vises en valgskærm med 10 skjolde, som kan afsløre:, }, +1 Gratis Spil, +2 Gratis Spil, 2x, 3x, 5x eller Krydsede Sværd.
  • Der tildeles 6 Gratis Spil med gældende Multiplikatorer, Wilds og Gratis Spil.
  • Hvis både og bliver valgt, bliver der aktiveret 2 ekstra Wilds under Gratis Spil.
  • Enhver valgt Multiplikator ganger alle gevinster under Gratis Spil og giver chancen for at vinde op til 30x.
  • Hvis der vælges to }, slutter vælg-runden og Gratis Spil starter

Spartan Spin (Spartaner Spin)

• ogbliver forvandlet til henholdsvis og i 1 spin.
  • erstatter alle symboler undtagen.
  • Spartan Spin spilles tilfældigt og kan forekomme under hovedspillet og/eller Gratis Spil.
  • Under Gratis Spil kan det kun forekomme, hvis ét eller ingen af og/ellerer blevet valgt på Vælg skjold-skærmen.

REGLER

• Spil med indsats 40 for 40 linjer.
  • WILD-MASKE er WILD og erstatter alle symboler undtagen SCATTER.
  • Alle symboler udbetaler fra venstre mod højre undtagen spredte SCATTERSYM, der altid udbetaler.
  • Alle gevinster ganges med indsatsmultiplikatoren, undtagen SCATTER, som ganges med den samlede indsats.
  • Alle gevinster forekommer kun på valgte gevinstlinjer.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på hver valgt gevinstlinje.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler udløser Spartan Fire-bonussen.
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Sådan Spiller Du

Trin 1: Vælg din INDSATS.

Trin 2: SPIN

Spillet viser alle dine oplysninger i de efterfølgende visningsfelter.

Saldo: Viser din samlede saldo

Gevinst: Viser det beløb, du har vundet i det spin

Samlet indsats: Viser den samlede spillede indsats

Samlet gevinst: Viser de samlede gevinster fra Gratis Spil

KNAPPER I HOVEDSPILLET:

MENU-FANEKNAPPER:

Seneste opdatering: 04-09-2020