Invaders Takeover

UDBETALINGER

Dette er et alle kombinationer-spil, der har 4096 vinderkombinationer i basisspillet og 10.000 vinderkombinationer i gratis spins.

Gevinster skal opstå på hinanden følgende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Gevinster på flere aktive udbetalingslinjer føjes til den samlede gevinst.

Gevinster på flere aktive udbetalingslinjer føjes til den samlede gevinst.

Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Kun højeste vinder bliver betalt pr. vinderkombination. Gevinster udbetales pr. symbol

WILD

WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet. WILD-symbolet vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

WILD-symbolet kan vises på hjul 1 og 6 under Alien Attack-bonussen.

SCATTER

BONUS-symbolet er et scatter-symbol og kan vises på alle hjul. 3+ BONUS-symboler udløser gratis spins.

ALIEN ATTACK-BONUS

Når 2 BONUS-symboler lander synligt, er der en chance for, at det kan udløse Alien Attack-bonussen.

Hvis den indbyggede computer viser "Trussel registreret", udløses Alien Attack-bonussen, hvis computeren viser "Ingen trussel registreret", udløses bonussen ikke.

Hvis de to eksisterende BONUS-symboler udløses, forvandles de til BONUS WILD, og derefter vil en laserpistol skyde yderligere symboler, der vil ændre sig fra deres oprindelige tilstand til WILD-symboler.

Laserpistolen kan skyde Wild-symboler ind på hjul 1 og 6 i denne bonus. 3-5 Wild-symboler vil blive føjet til hjulene i denne bonus. Alien Attack-bonus og Gratis spins-bonus kan ikke udløses i samme spin.

GRATIS SPINS-BONUS

Få 3 eller flere BONUS-symboler for at udløse gratis spins. Hvert BONUS-symbol, der lander, vil give spilleren en af tre planeter at vælge imellem, som eksploderer, når den vælges, hvilket afslører antallet af vundne gratis spins. Når alle planeter er ødelagt, lægges det samlede antal gratis spins sammen, og gratis spins starter.

Når du starter gratis spins, er der 4 nye hjulpositioner over hjul 2, 3, 4 og 5. De nye positioner er tomme, indtil de bliver aktiveret. Hvis et WILD-symbol lander på hjul 2, 3, 4 eller 5, udbetales eventuelle tildelte gevinster først. WILD-symbolet vil derefter flyve op på sin plads over hjulene og blive aktivt i det næste spin.

Alle WILD-symboler, der tilføjes over hjulene, vil være låst på plads under gratis spins og anvendes til gevinster på efterfølgende spins. Når der tildeles mere end 1 Wild-symbol pr. hjul, vises der en multiplikatorværdi (x2, x3, x4 osv.) på WILD-symbolet.

Multiplikatorværdien repræsenterer, hvor mange WILD-symboler der er låst på plads pr. hjul. Hvert spin behandler alle gevinster fra hjulsymboler og WILD-symboler sammen. Disse er multiplikative for hvert WILD-symbol, der er inkluderet i en vinderkombination.

Alien Attack-bonus kan udløses under gratis spins, hvis der vises 2 BONUS-symboler. Hvis 3 eller flere BONUS-symboler lander, kan spilleren vælge yderligere planeter, der skal sprænges i luften, hvorved der vises flere tildelte gratis spins.

De gratis spins spilles med samme indsats, præmier og vinderkombinationer som det basisspil, der udløste funktionen. Gratis spins slutter, når der ikke er flere gratis spins.

PREMIUM PLAY

Når Premium Play er aktiv, ændres indsatsen til 1,5 gange den oprindelige indsats. Space Wheel-bonussen udløses, hvis en gevinst i et basisspil er mere end 1,6x Premium Play-indsatsen.

Space Wheel-bonussen er et hjul, der drejer, når der trykkes på det, og lander på et af følgende: Gratis spins, 5x, 4x, 3x, 2x eller 1x. Hvis der vindes en multiplikatorværdi, ganges gevinsten fra det tilhørende spin i basisspillet.

Hvis der tildeles gratis spins, vender det tilbage til basisspillet, hvor hjulene vil dreje i den resulterende tildeling af gratis spin. Når Premium Play er aktiv, bruges den oprindelige indsats til at beregne gevinsterne. Space Wheel-bonussen vil ikke blive tildelt, hvis de gratis spins udløses i basisspillet.

Hvis Space Wheel-bonussen og Gamble-funktionen tildeles i det samme spin, spilles Space Wheel-bonussen først, derefter Gamble. Gratis spins-bonus udløst af basisspillet eller Space Wheel-bonussen kan udløse Gamble-funktionen, men Gratis spins-bonus tildelt af Gamble udløser ikke Gamble-funktionen igen.

GAMBLE

Når Gamble-funktionen er aktiv, og der vindes 5x indsatsen, udløses Gamble-funktionen. Hvis Premium Play også er aktiv, vil Gamble-funktionen blive udløst ved 2,5x Premium Play-indsatsen.

Gamble-skærmen viser to muligheder:

Gamble-kontantværdien.

Gamble-adgangen til Gratis spins-bonus.

Et vindende gamble vil øge gevinsten eller antallet af gratis spins til den værdi, der vises i de aktuelle gevinstmålere. Begge gamble-muligheder kan spilles på skift, indtil de er indsamlet eller tabt. Et tabende spil vil afslutte Gamble-skærmen.

Vælg at indsamle gevinster for at tage den præmie, der tilbydes nu, og afslutte Gamble-skærmen. Hver gevinst kan gambles maksimalt 5 gange. Gamble-funktionen udløser en gennemsnitlig udbetaling på mindst 100 %.

Bemærk, at dette ikke betyder, at hvert spil eller hver serie af spil vil give denne procentdel – gamble-gevinster tildeles tilfældigt, og afkastet til spilleren kan være mindre eller mere end 100 %.

Resultatet af hvert gamble er tilfældigt og påvirkes ikke af tidligere resultater. Der kan maksimalt vindes 30 gratis spins, hvorved Gamble afsluttes, uanset om der findes eventuelle resterende spilforsøg.

Et hjul kan blive deaktiveret, hvis gevinsten er mindre end 2 % eller større end 98 %, og hvis begge hjul deaktiveres på grund af det samme, vil Gamble ikke blive udløst. Den grønne (vindende) del af hjulet beregnes dynamisk for hvert spil for at vise den nøjagtige chance for at vinde. Gamble-funktionen tildeler ikke gevinster, der er højere end 10.000x indsatsen.

JURIDISKE MEDDELELSE

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96,10 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2024 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 25-01-2024