East Coast vs West Coast

Gevinstoversigt

WILDS

Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.

BONUS

Bonussymboler aktiverer de forskellige bonustilstande.

To bonussymboler aktiverer Drive By Respin.

Tre bonussymboler tildeler 8 spins med 3 ulåste forstærker-positioner i East Coast Spins eller West Coast Spins - spilleren kan vælge, i hvilken tilstand der skal spilles.

Fire bonussymboler tildeler 10 spins med 4 ulåste forstærker-positioner i East Coast Spins eller West Coast Spins - spilleren kan vælge, i hvilken tilstand der skal spilles.

Fem bonussymboler tildeler 12 Coast to Coast Spins med alle forstærkerpositioner ulåst.

Under bonusrunden lander Bonus-symbolerne kun, så længe der er låste Forstærker-positioner.

DRIVE BY RESPIN

Et spin med en forstærker fra enten West Coast Spins eller East Coast Spins.

ENHANCERS

xWays

xWays-symboler kan omdannes til ethvert andet symbol undtagen Wild og Bonus. Det afslører 2 eller 3 symboler af samme art og udvider hjulets højde.

xNudge Wilds

Et 3-rækker højt Wild-symbol, der altid vil bevæge sig og blive fuldt synligt på hele hjulet. Når en del af dette Wild lander på hjulene, begynder det at rykke op eller ned, indtil det er fuldt synligt på hele hjulet.

For hvert trin Wild skubber øges gevinstmultiplikatoren med +1. Flere Wild-multiplikatorer tilføjes til hinanden for en samlet Wild-multiplikator på gevinsten.

Multipliers

Symboler multipliceres og skaber endnu flere måder at vinde på. Flere symbolmultiplikatorer multiplicerer hinanden for et eksplosivt antal gevinstmåder.

Linked Reels

To eller flere hjul sammenkædes. De sammenkædede hjul vil lande de samme symboler ved siden af hinanden på alle sammenkædede hjul.

Infectious xWays

Når det er aktiveret, inficerer det afslørede xWays-symbol alle andre tilsvarende symboler på rullen for at udvide til samme størrelse.

EAST COAST SPINS

Aktiveret af 3 eller 4 bonussymboler, der tildeler 8 eller 10 spins.

I East Coast Spins er det garanteret, at en Infectious xWays lander på hvert spin.

Den øverste bjælke afslører forstærkerne under bonustilstanden. De(n) yderste venstre position(er) i topbjælken vil blive låst i begyndelsen af East Coast Spins - landing af ekstra bonussymboler tildeler +2 spins og låser op for endnu en position. Lås op for alle 5 positioner for at omdanne tilstanden til Coast to Coast Spins.

WEST COAST SPINS

Aktiveret af 3 eller 4 bonussymboler, der tildeler 8 eller 10 spins.

Hvert spin lander en forstærker - xWays, xNudge Wilds, Multipliers eller Linked Reels.

Den øverste bjælke afslører forstærkerne under bonustilstanden. De(n) yderste højre position(er) i topbjælken vil blive låst i begyndelsen af West Coast Spins - landing af ekstra bonussymboler tildeler +2 spins og låser op for endnu en position. Lås op for alle 5 positioner for at omdanne tilstanden til Coast to Coast Spins.

COAST TO COAST SPINS

Aktiveret af 5 bonussymboler, der tildeler 12 spins.

I Coast to Coast Spins lander to forstærkere samtidigt for virkelig eksplosive spins!

Coast to Coast Spins kan udløses fra East Coast Spins og West Coast Spins, hvis alle topbjælke-positioner er låst op.

OP TIL 84 375 GEVINSTMÅDER

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• East Coast vs West Coast er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- Enhancers: xNudge Wilds, xWays, Infectious xWays, Multipliers, Linked Reels

- Drive by Respin

- East Coast Spins

- West Coast Spins

- Coast to Coast Spins

• Videoslot med 15 symboler, 5 ruller og 3 rækker.
  • 243 måder at vinde som standard, op til 84 375 måder at vinde (se gevinstoversigten for mere info).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,04 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for East/West Coast Spins-funktionskøb er 96,20 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Coast to Coast Spins-funktionskøb er 96,89 %.
  • Optimalt udbytte for spilleren opnås ved at vælge West Coast Spins-bonustilstand.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 30618 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 11-09-2023