Sands of Fortune

Målet med spillet:

Sands of Fortune er en femhjuls-spilleautomat med ni betalingslinjer og et bonustemaspil, der giver dig chance for at vinde ekstra præmier. Der tildeles et tilfældigt antal ture på op til fem. Du må vælge en hvilken som helst dør i hver tur og afsløre en gevinst. Bonusspillet udløses, når tre eller flere BONUS-symboler vises hvor som helst.

Spilinformation:

• Du kan satse på op til ni linjer.

Sådan spiller du:

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt ni linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på knappen 'LINES', der findes nederst i spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Angivelse af 'INDSATS': Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 0,25 USD pr. linje for alle ni linjer, hvilket giver en samlet indsats på 2,25 USD. Du kan forøge eller reducere indsatsen ved at klikke på knappen 'STAKE PER LINE'. Hvis din spilsaldo er mindre end 2,25 USD, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb. Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under måleren 'STAKE', der er placeret øverst til højre i spilskærmen.
  • 'REGLER': Spillereglerne kan gennemses ved at klikke på knappen 'Game Rules' nederst til venstre i skærmen.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': 'GEVINSTOVERSIGT' kan ses ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT', der er placeret nederst til venstre i spilskærmen. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke hvor som helst på skærmen. 'GEVINSTOVERSIGTEN' kan også ses ved at klikke på hjulområdet på spilskærmen.
  • Spin: Klik på 'PLAY' for at dreje hjulene. Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives, ved at deres betalingslinjer bliver oplyst, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en besked og desuden i måleren 'WINNINGS'. Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre for hjulene ud for hver linje med gevinst.
  • Bonusspil: Bonusspillet udløses, når tre eller flere bonussymboler vises hvor som helst på de fem hjul. Spilskærmen ændrer sig, og bonusspilskærmen åbnes. Når du er færdig med bonusspillet, skal du klikke på knappen 'CLICK TO CONTINUE' for at vende tilbage til hovedskærmen.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin. Du skal blot klikke på 'PLAY' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne 'STAKE PER LINE' eller 'LINES' som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'BALANCE' og 'STAKE'.
  • Hvis du vil gøre brug af auto-spin-funktionen, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre i spilskærmen.
  • Du kan deaktivere 'AUTO-SPIN' ved at klikke på knappen 'STOP AUTO-SPIN' igen.
  • Bemærk: Indstillingen 'AUTO-SPIN' er ikke tilgængelig i PlayMoney-tilstand.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'GAME RULES' for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på ‘RE-BUY’ for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil variale.
  • Klik på 'Forlad spil' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilregler:

• Samtlige symboler giver gevinst fra venstre mod højre med undtagelse af det spredte bonussymbol.
  • Bonusspillet udløses, når tre eller flere bonussymboler vises hvor som helst.
  • Kun den højeste gevinst på hver oplyste linje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.
  • Jokersymbolet træder i stedet for alle symboler undtagen det spredte bonussymbol.
  • Jokersymbolet fungerer kun sammen med andre symboler med undtagelse af det spredte bonussymbol.
  • Jokersymbolet giver ikke nogen udbetaling.
  • Det spredte bonussymbol giver ikke nogen udbetaling.
  • Kun valgte linjer kan udløse betalingslinjegevinster.
  • Bonusgevinster lægges til betalingslinjegevinsterne.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Gratisspil:

• Bonusspillet udløses, når tre eller flere bonussymboler vises hvor som helst.
  • Der tildeles et tilfældigt antal ture på op til fem.
  • For hver tur vil der blive vist tre døre. Klik på hvilken som helst dør for at afsløre en gevinst.
  • Der kan gemme sig gevinster på op til 50 gange den samlede indsats.
  • Hvis symbolet 'RA’s øje' dukker op, udløser det en multiplikator.
  • 'RA’s øje' udløser en multiplikator 2 sammen med en pengegevinst.
  • Hvis der dukker flere 'RA’s øje '-symboler op, vil multiplikatoren blive forøget med to for hvert forekomst.
  • Den maksimale multiplikator, der kan udløses, er 8.
  • Når der afsløres et FÆLDE-symbol, afsluttes bonusspillet, og spilleren vender tilbage til hovedspillet.
  • Den samlede bonusspilgevinst udregnes som det samlede bonusbeløb, der blev vundet i alle ture, ganget med den fundne 'RA’s øje'-multiplikator.
  • Fældesymbolet udløser ikke nogen gevinst.
  • Bonusgevinsterne lægges til betalingslinjegevinsterne.

Paytable

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.17%

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i basisspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet. Log ind igen, hvorefter du vil kunne se resultatet i dine spillogger ved at klikke på knappen ‘Spillogger’. Du kan også se resultaterne ud fra din Danske Spil variale -saldo. Hvis du fortsat oplever problemer, kan du kontakte vores kundeservice.

Hvis du bliver afbrudt midt i et temaspil, vil du blive spurgt, om du vil færdiggøre dette tema, når du logger på igen. Du kan genoptage det samme spil eller spille et andet spil efter eget valg, når du har færdiggjort temaspillet.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.