World of Wonka

UDBETALINGER

• WILD er WILD for alle symboler undtagen BONUS.
  • Kun højeste vinder betales pr. vindende kombination. Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Før hjulet begynder at dreje, indeholder hvert hjul et antal positioner, der tilfældigt udskiftes med symboler fra udbetalingstabellen undtagen WILD og BONUS.

OOMPA LOOMPA-FUNKTION

• På ethvert satset spin kan Oompa Loompa-funktionen udløses tilfældigt.
  • Under Oompa Loompa-funktionen vil hjulsættet strække sig til 8 eller 10 kolonner i bredden og tilføje yderligere betalingslinjer.
  • Alle gevinster i Oompa Loompa-funktionen ganges med 2.
  • Et tilfældigt antal kolonner er dækket af WILDREEL. WILDREEL er WILD for alle symboler.
  • Hvis hjulsættet strækkes til 8 kolonner i bredden, evalueres linjeudbetalinger i 2 sektioner:
    kolonne 1-4 og kolonne 5-8.
    Hvis hjulsættet strækkes til 10 kolonner i bredden, evalueres linjeudbetalinger i 2 sektioner:
    kolonne 1-5 og kolonne 6-10.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul i de sektioner, der er beskrevet ovenfor, begyndende med hjulet længst til venstre i hver sektion.
  • Alternative hjulsæt anvendes under Oompa Loompa-funktionen. Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet, undtagen BONUS, som ikke vises.

BONUS RESPIN

• Hvis spredte BONUS vises på 2 eller flere kolonner, udvides hver BONUS for at udfylde kolonnen med BONUSREEL. 2-5 spredte BONUSREEL tildeler 1 Bonus Respin.
  • Hver BONUSREEL holdes under Bonus Respin. Der anvendes et alternativt sæt hjul, som kun indeholder tomme felter og BONUS.
  • Eventuelle yderligere BONUS, der vises under Bonus Respin, udvides for at udfylde kolonnen med BONUSREEL. Bonus Respin kan ikke udløses igen.
  • 3 spredte BONUSREEL tildeler Wheel Feature.
  • 4 spredte BONUSREEL tildeler 10x samlet indsats og Wheel Feature.
  • 5 spredte BONUSREEL tildeler 20x samlet indsats og Wheel Feature.
  • 6 spredte BONUSREEL tildeler 50x samlet indsats og Wheel Feature.

WHEEL FEATURE

• Hvis 3 eller flere spredte BONUS lander på et satset spin, tildeles Wheel Feature.
  • Under Wheel Feature tildeles spilleren 1 præmie fra nedenstående tabel:

INDSATSMULTIPLIKATORVÆRDIER

5

x - 80x

FREE SPINS

8 spins
10 spins
12 spins

CHOCOLATE RIVER

Spilleren tildeles op til 7 individuelle valg af indsatsmultiplikatorer.

YOU GET NOTHING

Spilleren tildeles et enkelt valg fra et felt på 3.

FREE SPINS

• Free Spins kan udløses fra Wheel Feature.
  • Der er to hjulsæt til stede under Free Spins og evalueres separat.
  • Mellem 1-3 overdimensionerede WONKA-symboler kan lande på, uden for eller delvist på hvert hjulsæt. Overdimensionerede symboler er altid 2x2 i størrelse.
  • Før hjulene drejer, indeholder hvert hjul et antal positioner, der udskiftes med WONKA-symbolet.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre i hvert hjulsæt.
  • Et alternativt hjulsæt anvendes under Free Spins. Vinderkombinationerne for disse hjul er identiske med basisspillet.
  • Under et hvilket som helst Free Spins vises BONUS ikke på de alternative hjulsæt.

CHOCOLATE RIVER

• Chocolate River er en forprogrammeret funktion til valg af spiller. De valg, spilleren foretager, er kun til underholdningsformål.
  • I Chocolate River-funktionen tildeles spilleren op til 7 individuelle valg med præmier, der spænder fra 1x til 20x.
  • Hvis spilleren tildeles alle 7 individuelle valg, anvendes en ekstra multiplikator, der spænder fra 2x til 10x på alle tidligere valg.
  • Funktionen slutter, hvis spilleren vælger FALD I fra en af de valgte chokoladevalg.

YOU GET NOTHING

• You Get Nothing-funktionen tildeles fra Wheel Feature.
  • Hvis You Get Nothing-funktionen tildeles, præsenteres spilleren for et felt med tre valgmuligheder, og spilleren tildeles et enkelt valg.
  • Værdien af præmierne er mellem 100x - 400x indsatsmultiplikator.

WONKA GOLDEN TICKET™

• Ved afslutningen af hver funktion, der tildeles fra Wheel Feature, tildeles spilleren Golden Ticket™-funktionen.
  • I funktionen får spilleren tildelt en Wonka-chokoladebar.
  • Baren afslører automatisk en kreditgevinst mellem 1x - 10x, ingenting eller Golden Ticket™ til en værdi af 500x indsatsmultiplikatoren.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige . Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.MaxBet }}
  • WILLY WONKA & THE CHOCOLATE FACTORY og alle relaterede figurer og elementer © og ™ Warner Bros. Entertainment Inc. (s23)
  • Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt udestående transaktioner.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.HasJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Winnings }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Skills }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoInfluence }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Unfinished }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.UnfinishedExample }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Resuming }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Stored }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Timeout }}
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af hinanden.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Scatter-gevinster udbetales i tillæg til rækkegevinster.
  • Gevinster på flere linjer lægges sammen.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er varemærker som tilhører Light & Wonder, Inc. og dennes datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • (I've Got A) Golden Ticket
    Skrevet af Anthony Newley og Leslie Bricusse
    © 1970, 1971 Taradam Music Inc.
    Brugt med tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Oompa Loompa
    Skrevet af Anthony Newley og Leslie Bricusse
    © 1970, 1971 Taradam Music Inc.
    Brugt med tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Pure Imagination
    Skrevet af Anthony Newley og Leslie Bricusse
    © 1970, 1971 Taradam Music Inc.
    Brugt med tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 24-10-2023