Medusa Queen of Stone

Find lykken i Medusa Queen of Stone, hvor wild-symboler bryder i brand og spreder sig på hjulene! Når Medusa dukker op, så forvandler hun alle tilstødende Soldater-symboler til flammende wilds. Under Gratis Spin-bonussen skal du vælge din vej til rigdomme, og se Medusas garanterede transformation på hvert spin!

Sådan satser du

Medusa Queen of Stone har 30 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 30 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille med den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Udvidende Wild-funktion

Efter et hjulspin i grundspillet eller under Gratis Spin-bonussen, vil Medusa-symboler på enhver position på hjulene udvide sig nedad og forvandle symboler til Medusa-symboler. Medusa-symbolet er Wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

Soldat-symboler, der støder op til et hvilket som helst Medusa-symbol, lodret og vandret, forvandles til Wild-symboler. Soldat-symboler, der støder op til et hvilket som helst antændt wild-symbol, lodret og vandret, forvandles også til antændte Wild-symboler.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når der forekommer 3 Bonus scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet.

Vælg et antal gratis spins med en multiplikator blandt følgende indstillinger for at starte bonussen:

Antal Gratis Spins

Multiplikator tildelt

12

1x

6

2x

4

3x

Under hvert gratis spin bliver 1 tilfældigt hjul omgivet af en brændende ramme. Efter hjul-spinnet ændres hjulet til et Medusa-symbol.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Under Gratis Spin-bonussen tildeler 3 Bonus scatter-symboler, der forekommer på hjul 1, 3 og 5, ekstra gratis spins med samme antal og multiplikator, som det oprindelige valg. Hvis antallet af tildelte spins overstiger 600, og den udløsende kombination fremkommer igen, tildeles der ingen ekstra gratis spins. Der tildeles ekstra gratis spins, selvom det fremkommer på et hjul, som er blevet forvandlet til et Medusa-symbol.

Hjulene, der anvendes under Gratis Spin-bonussen, er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Gratis Spin-bonussen slutter, når der er 0 gratis spins tilbage, eller når der er blevet spillet 600 gratis spins.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-symboler forekommer på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet og Gratis Spin-bonussen.

Det antændte Wild-symbol er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

Medusa-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 28. marts 2023

Seneste opdatering: 26-10-2023