Wild Toro II

Spilbeskrivelse:

• Wild Toro II er en slot med 5 hjul og 5 rækker som inkluderer roterende og ekspanderende hjul med op til 502 betalingslinjer. Spillet kommer med Toro, Toro Goes Berzerk -funktionen og 3 forskellige Matadors, der alle udløser Expanding Matador Re-spins.
  • Toro og Matadors er Walking Wilds, der genererer re-spins, når de bevæger sig. Der er tre forskellige Matadors i spillet: sort, sølv og guld. Gold Matador er en Walking Multiplier Wild med en tilfældig multiplikator, der øges for hvert trin. Silver Matador er en Walking Wild og den sorte Matador er en Walking Blocker.
  • Rammes en Toro, når Matadors er synlige, eller Matadors, når en Toro er synlig, udløses Toro Goes Berzerk -funktionen. Under featuren går Toro helt bersærk og slå alle Matadors ud, samt efterlader et spor af Wild symboler. Hvis Toro slår en eller flere Gold Matadors ud, absorberer han deres multiplikatorværdi, og bliver en Walking Multiplier Wild. Toros multiplikatorværdi stiger derefter, når han bevæger sig mod venstre, og tildeler re-spins. Eventuelle yderligere Toros der udløses under re-spins, arver multiplikatorværdien fra den eksisterende Toro.

Spilvisning:

• Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af vinduet i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige under hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af vinduet, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i vinduet, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

Gevinstlinjer:

• Wild Toro II er et spil med op til 502 forbundne udbetalingslinjer og RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler:

Spilfunktioner:

Bonusspil:

• Hvis man lander en Toro, når der er synlige Matadors, eller lander én eller flere Matadors, når Toro er synlig, udløser det Toro Goes Berzerk-funktionen. Under Toro Goes Berzerk-funktionen bevæger Toro sig lodret og derefter vandret for at vælte alle Matadors og efterlade wild-symboler. Toro fortsætter sit angreb, indtil alle Matadors er blevet besejret. Når en Toro vælter én eller flere Gold Matadors, bliver deres multiplikator-værdi tilføjet og optaget af den angribende Toro, som bliver til en Walking Multiplier Wild. Derefter øges Toros multiplikator-værdi, når han går til venstre, og tildeler respins.

Knapafklaringer:

Spilleregler:

1. Wild Toro II er et spil med 5 hjul, 5 rækker med spinning hjul, udvidende hjul og op til 502 forbundne udbetalingslinjer.
  2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
  3. Hver indsats er 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv gevinstlinje udbetales.
  5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold Spin-knappen nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter (hvis tilgængelig i den pågældende jurisdiktion). Spilleren kan ændre sine præferencer i indstillinger.
  9. Wild Toro II spilles i to tilstande: Normaltilstand og bonustilstand, hvor Toro Goes Berzerk og angriber matadors.
  10. Alle spins i normaltilstand starter med 5 rækker og 259 måder at vinde på.
  11. Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen Matadors og toro.
  12. En udbetalingslinje udelukkende bestående af wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde symbol.
  13. Toro er et Walking Wild-symbol, som kun dukker op på hjul Toro-symbolet bevæger sig mod venstre, indtil det forsvinder ud fra det første hjul og udløser ét respin for hvert trin undervejs.
  14. Der findes tre forskellige Matador-symboler: Black (sort), Silver (sølv) og Gold (guld). De dukker alle op på hjul 2, 3, 4 og 5, og udløser alle Expanding Matador respin.
  15. Under Expanding Matador Respin, bevæger Matador-symbolerne sig mod venstre, indtil de forsvinder ud fra det første hjul og udløser ét respin for hvert trin undervejs.
  16. Black Matador er et Walking blocker-symbol, Silver Matador er et Walking Wild- symbol og Gold Matador er et Walking Multiplier Wild-symbol. Gold Matadors multiplikator får en tilfældig værdi som øges for hvert trin den tager,
  17. Yderligere Matadors, der dukker op under en igangværende Expanding Matador Respins, kan forlænge En Expanding Matador Respin afsluttes når en Toro dukker op eller når ingen Matador er synlig.
  18. Hver Matador vil tilføje en ekstra række symboler, op til maksimum 8 rækker. Antallet af forbundne udbetalingslinjer øges i takt med det stigende antal rækker.
  • rækker: 259 forbundne udbetalingslinjer
  • rækker: 340 forbundne udbetalingslinjer
  • rækker: 421 forbundne udbetalingslinjer
  • rækker: 502 forbundne udbetalingslinjer

19.Hvis man lander en Toro, når der er synlige Matadors, eller lander én eller flere Matadors, når Toro er synlig, udløser det Toro Goes Berzerk-funktionen.

20. Under Toro Goes Berzerk-funktionen bevæger Toro sig lodret og derefter vandret for at vælte alle Matadors og efterlade wild-symboler. Toro fortsætter sit angreb, indtil alle Matadors er blevet besejret.

21.Toro starter med at angribe Matadors på det samme Derefter kigger han til højre og fortsætter med at angribe mod højre, så længe der er flere Matadors, eller indtil hjul 5 er nået. Han kigger til sidst mod venstre og angriber alle Matadors på sin venstre side.

22.Når en Toro vælter én eller flere Gold Matadors, bliver deres multiplikator-værdi tilføjet og optaget af den angribende Toro, som bliver til en Walking Multiplier Derefter øges Toros multiplikator-værdi, når han går til venstre, og tildeler respins.

23.Det er kun én Toro ad gangen, der angriber Han forbliver aktiv, indtil han forlader skærmen, selvom der måske er flere end én Toro på hjulene.

24.Ekstra Toro-symboler, der dukker op under respins, arver den aktuelle multiplikator fra den Toro, der allerede er synlig. Alle synlige Toro-symboler får den samme multiplikator som den aktive Toro, hvis Gold Matadors bliver væltet.

25.Hvis flere Gold Matadors eller flere Toro-symboler med multiplikatorer bidrager til den samme udbetalingslinje, vil deres respektive multiplikatorer blive lagt

26.Bonustilstanden afsluttes når ingen Toro- eller Matadorsymboler længere er synlige.

27.Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.

28.Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

29.Den teoretiske udbetaling (RTP) i Wild Toro II er 95,0%.

30.Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede indasts.

31.Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter:

X-iter knapafklaringer:

X-iter spilleregler:

• X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper. 100% Win:
  • Garanterer en gevinstgivende spillerunde, hvor alle døde spins fjernes på bekostning af 5x den valgte indsats.

Sticky Wilds:

• 1 spin med en garanteret Expanding Matador Respin-funktion på bekostning af 25x den valgte indsats. Alle wild-symboler der dukker op under respin, forbliver Sticky.

Bonus:

Garanterer Toro Goes Berzerk-funktionen på bekostning af 100x den valgte indsats. Big Bonus:

• 3 spins med mindst 1 Expanding Matador Respins-funktion på bekostning af 250x den valgte indsats. Alle wild-symboler der dukker op forbliver Sticky under en igangværende respin-funktion. Det opnåede niveau af udvidelse forbliver uændret mellem spins.

Super Bonus:

• 3 spins med mindst 1 Expanding Matador Respins-funktion på bekostning af 500x den valgte indsats. Alle wild-symboler der dukker op under respin, forbliver Sticky mens en respin-funktion foregår. Et opnået niveau af udvidelse forbliver uændret mellem spins. Den højeste multiplikator-værdi i et spin lægges til enhver Gold Matador-multiplikator der dukker op i det følgende spin.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltilstande i Wild Toro II er 95,0%. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 29-09-2021