Icy Wilds

Gå sammen med Isprinsessen i jagten på vinterskovens frosne rigdomme i Icy Wilds. Du er sikker på gevinster i stakkevis med spillets Wilds-funktion. Når der dukker en fuld stak af de samme symboler op på et hjul, forvandles det hjul til et wild-hjul i næste spilleomgang! Gevinsterne bliver endnu mere slående, når gratis spil-bonussen udløses. Her kan du vinde op til 45 gratis spil, afhængigt af antallet af bonussymboler på hjulene!

Sådan placerer du en indsats

Icy Wilds har 50 gevinstlinjer.

INDSATS I ALT
Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
Tryk på knappen for at få vist indsatsmenuen, og vælg dit indsatsbeløb ud fra de viste værdier.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte betalingslinjer. Indsatsen er fastsat til 50 gevinstlinjer.

SPIL
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

til toppen ]

Autospil-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte gevinstlinjer.
Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte lande.

til toppen ]

Synkroniserede hjul-funktion

Hvert hjul i Icy Wilds omfatter store stakke med det samme symbol. Før hver spilleomgang vælges tilfældigt et hjul med ét af de stakkede symboler. Ethvert symbol kan dukke op i enhver stak undtagen Bonus-scatter-symbolet, som allerede vises som stakket på hvert hjul. Det samme symbol kan dukke op i store stakke på flere hjul i den samme spilleomgang. Når det samme symbol dukker op i stakkene på tilstødende hjul, øges chancen for store gevinster.

til toppen ]

Wilds-funktion

En fuld stak med kroner, ringe, hjerter, sneleoparder, sneugler eller hermeliner udløser Wilds-funktionen og forvandler hele hjulet til et wild-hjul i næste spilleomgang med samme linjeindsats.
I bonusrunden med gratis spins giver Wilds-funktionen endnu større og endnu flere gevinster.

til toppen ]

Gratis spinbonus

Gratis spil-bonussen udløses ved tre eller flere spredte bonussymboler, der dukker op hvor som helst på tre eller flere forskellige hjul.

Udløsning af gratis spil-bonussen tildeler spilleren 10 til 45 gratis spil, afhængigt af antallet af bonussymboler, der er i den udløsende kombination. Hjulene i bonusrunden med gratis spil byder på flere og mere gevinstgivende Wilds -symboler end i basisspillet.

Gratis spil-bonussen udløses igen, når tre eller flere bonussymboler dukker op hvor som helst på tre eller flere forskellige hjul. Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 250 gratis spil pr. bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal gevinstlinjer som i det udløsende spil.

til toppen ]

Indstillinger

Lydknap

Brug denne knap til at slå lyden fra eller til.

til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie.
Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Kombinationer med prinsessesymboler udbetales for tilstødende symboler.

Den højeste prinsessesymbolkombination på hver spillelinje udbetales, også selvom at kombinationen ikke starter fra hjulet yderst til venstre.
Tilstødende linje vinder startende med det yderste venstre hjul, udbetales i tillæg til det højeste prinsesse vindersymbol.

Gevinster vises i penge.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spil-bonussen samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme. Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

til toppen ] [ luk vindue ]

Seneste opdatering: 06-02-2018