Pearls of India

Pearls Of India

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Pearls of India er et videoslotspil med 5 hjul og 20 faste gevinstlinjer. Du kan satse op til 5 mønter/gevinstlinje. Antallet af gevinstlinjer kan ikke ændres.

Pearls of India inkluderer et jokersymbol (Rich Wilde), et gratisspil scattersymbol (perlen) og et bonus scattersymbol (templet). Jokersymbolet kan gælde for ethvert andet symbol (undtagen perlen og templet) til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Jokeren vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Alle gevinster ganges med værdien vist på skærmen. Multiplikatorens værdi stiger, hver gang symbolerne falder ned og danner en linje, men nulstilles i begyndelsen af hver ny runde.

Hvis du får et tempelsymbol hvor som helst på hjulene, indsamles det. Når du har samlet nok tempelsymboler, udløses bonusspillet. I bonusspillet kan du vælge ét af tre forskellige templer, der indeholder hver sin bonusudfordring. I bonusudfordringen Statue of Vishnu får du få mulighed for at snuppe perler ud af statuens hånd. Antallet af indsamlede perler afgør din gevinst. I bonusudfordringen Wheel of Brahma får du mulighed for at dreje tre ringe på et hjul for at opnå et matchende symbol. Den endelige symbolkombination sammenlignes med betalingstabellen på skærmen for at afgøre din gevinst. I bonusudfordringen Wall of Shiva får du mulighed for at vælge fliser på en væg. Antallet af fundne skatte afgør din gevinst.

Hvis der fremkommer tre perler på hjulene, udløses gratisspil. En serie af gratisspil starter, hvori hovedspillets multiplikator stadig gælder, og perlesymbolet er et jokersymbol og gælder for ethvert andet aktivt symbol. Hvis du får et perlesymbol hvor som helst på hjulene under gratisspil, indsamles det. Saml 5 perlesymboler for at modtage yderligere gratisspil og en større multiplikator. Gratisspil kan genudløses op til i alt 30 spil. Perlesymbolet kan kun fremkomme på 1., 3. og 5. hjul.

Du kan forsøge at multiplicere din gevinst i den valgfrie gamble-runde. Tryk på knappen GAMBLE, når du har vundet en gevinst, for at starte runden. Dit mål er at gætte farven eller kuløren på det vendte kort. Gæt ved at klikke på den tilsvarende knap. Hvis du gætter den rigtige farve, fordobler du gevinsten. Hvis du gætter den rigtige kulør, firdobler du gevinsten. Du kan spille gamble-runden op til fem gange i træk og op til en grænse på 2.500 mønter.

Antallet af indsamlede tempelbonussymboler er forbundet med den samlede indsats. Ændres den samlede indsats, indsamles der til endnu et sæt tempelbonussymboler. Den aktuelle bonussamling gemmes og kan fortsættes ved at justere den samlede indsats tilbage. Bonussamlingen opbevares også mellem spilsessioner, så du kan fortsætte spillet, når du ønsker. Tempelbonussymbolet kan ikke indsamles under gratisspil.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.87%.

I vinduet INDSTILLINGER kan du angive antallet af mønter, du ønsker at satse per aktiv linje, samt møntenheden, der skal bruges. Klik på SPIL for at starte spillet. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

Handlinger

• Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.