Space Force

SPACE FORCE

Regler

For at spille

• Vælg hvor mange linjer du vil spille, og hvor meget du vil vædde pr. linje.
  • Tryk på "Spil"-knappen.
  • Få 3 identiske symboler på række for at vinde. Se præmierne nedenfor.
  • Separate gevinster lægges sammen.
  • Dit samlede vinderbeløb lægges til din spilbalance.

Gevinster tilgængelige

Symbol Præmie (ganges med indsats)

X500

X200

X40

X20

X10

X5

X4

X3

X2

X1

GRATIS SPIL (2-20 spil på alle 7 linjer)

BONUSSPIL

Autospil

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

Gratis spil

Når 3 "SPACE FORCE"-symboler matcher på række udløses en gratis spilrunde. Spillere kan få mellem 2 og 20 gratis spil. Gratis spil spilles automatisk. Gevinster fra gratis spil tilføjes ved afslutningen til de samlede gevinster. Gratis spil kan udløses igen og spilles altid over alle 7 linjer.

Bonus

Når du matcher "Planet Jackpot" tre gange åbnes et særlige bonusspil, hvor du kan vinde en af fem særlige jackpots. På skærmen med bonusrunden kan du dreje jackpot-hjulet. Se hvilken farve hjulet lander på og dermed hvilken jackpot, du vinder! Jackpot-beløbene er indstillet på forhånd og afhænger ikke at dit væddemål. Beløbet for hver af de fem jackpots vises i rotation på hovedskærmen samt på bonusskærmen - så du kan altid se, hvor meget du kan vinde.

Hvis du udløser begge gratis spil og Planet Jackpot-bonusrunden i samme spil, bliver bonusrunden spillet først, inden du kan se udfaldet af de gratis spil.

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren (RTP) er 94 %. Denne RPT er spillets forventede tilbagebetaling over længere tid, og er blevet beregnet af en uafhængig kontrolvirksomhed.

Afbrudt spil

Vi ved, at internetforbindelser undertiden kan være upålidelige, eller noget kan forstyrre spillet. Vi forsøger at gøre dette så retfærdigt som muligt for dig. Hvis du f.eks. løber tør for batteri mens du spiller, eller når du har nået din personlige daglige tidsgrænse, fortsætter spillet ved det punkt, du forlod det.

Men vi beder dig om at afslutte et spil, du har startet inden for 24 timer, ellers vil vi markere dit spil som forladt, og du vil miste din indsats.

Demospil

Operatørens Demospil er en prøve af Rigtig Spil versionen. De spiller med nøjagtig samme regler og tilfældig talgenerator. Demomodus versioner af spil giver dig mulighed for at spille for 'sjove penge', der ikke har nogen økonomisk værdi.

Fejl i spilsystemet

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster og ugyldige indsatser, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet ikke fungerer korrekt. Definitionen af en sådan fejl omfatter en fejl i de offentliggjorte odds eller betalingstabeller, eller et spil, der ikke fungerer i overensstemmelse med dens offentliggjorte regler.

Seneste opdatering: 05-11-2020