Granny VS Zombies

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer. Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 10.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin. Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

Granny Wild, Zombie Wild, Vandrende Wild og Våben Wild er Wild-Symboler. Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og bonussymboler.
Når en gevinstlinje starter med et Granny Wild-symbol, erstattes det af et wild-symbol for at skabe den højest mulige gevinstkombination. Granny Wild-symboler vises kun på hjul 1.
Zombie Wild-symbolet forekommer kun på hjul 3 og 5.

Når Granny Wild og ét eller flere Zombie Wild-symboler lander på det samme spin, så angriber Granny Wild Zombie Wild-symbolet, og der placeres tilfældigt tre ekstra wild-symboler per Zombie Wild på hjulene.

Vandrende Wild kan lande på hjul 3, 4 eller 5. Vandrende Wild kan være 2, 3 eller 4 rækker høj.
Vandrende Wild, som lander, flytter ét hjul til venstre i næste spin.

Når et Vandrende Wild når det første hjul, fjernes det fra skærmen i næste spin. Positionen af alle Vandrende Wilds på hjulene gemmes pr. indsatsniveau.
Våben Wild-symboler forekommer kun i gratis spin.

Scatter-symboler

Gratis spin-symboler er Scatter-symboler. Dette symbol forekommer kun på hjul 2-4. Dette symbol har ikke en udbetaling.

Gratis spin-valg

3 Gratis Spin-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. 4 gratis spin-funktioner kan vælges.
Hvert gratis spin-funktionsvalg inkluderer en unik kombination af gratis spin.

Disse inkluderer flere våben til Granny, som hun kan bruge til at angribe zombierne.

Vælg mellem: 10 gratis spin med stegepandeangreb, 8 gratis spin med kagerulleangreb, 7 gratis spin med slagterknivangreb eller 6 gratis spin med Molotov Cocktail-angreb.

Gratis spin

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet. Granny angriber zombier, når der lander et Våben Wild-symbol.
Stegepanden gør ét point skade på zombierne i alt. Kagerullen gør to point skade på zombierne i alt.
Slagterkniv gør tre point skade på zombierne i alt. Molotov Cocktail gør fire point skade på zombierne i alt.
Linjegevinstmultiplikatoren starter på én og stiger i henhold til skadesantallet, når Granny angriber zombierne. Når linjegevinstmultiplikatoren når 5x, 10x eller 20x, går Granny videre til næste niveau.
Der tildeles flere gratis spin, når Granny går videre til næste niveau.

Antallet af ekstra gratis spin afhænger af det våben, der blev valgt først i gratis spin.

Der tildeles 5 ekstra gratis spin, når Granny går videre til næste niveau med stegepanden. Der tildeles 4 ekstra gratis spin, når Granny går videre til næste niveau med kagerullen.
Der tildeles 3 ekstra gratis spin, når Granny går videre til næste niveau med slagterkniven.

Der tildeles 2 ekstra gratis spin, når Granny går videre til næste niveau med Molotov Cocktail. Disco Zombien kan dannes fra niveau 2.
Disco Zombien besejres efter at have modtaget fem skadespoint.

LockNWin®-funktion

Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.

Ram 6 eller flere mønt-symboler hvor som helst på hjulene for at udløse LockNWin®-funktionen. 3 re-spin tildeles.
Alle symboler fjernes, bortset fra mønter, der låses fast på hjulene, når de lander.

Ekstra linjer kan låses op. Låste rækker er inaktive.
Mønter på inaktive rækker bidrager ikke til udbetalingen.

Hver gang der lander en mønt på det aktive område, nulstiller re-spin-tælleren til 3. LockNWin® slutter, når tælleren løber ud eller hjulene er fyldt med mønt-symboler. Hvis hjulene fyldes med mønt-symboler, bliver Mega-jackpotten tildelt.
Almindelige mønt-symboler tildeler en pengepræmie på mellem 1-12x den samlede indsats.

Nøglemønt-symboler låser op for ekstra rækker og tildeler pengepræmier på mellem 1-5x indsatsen.

Multiplikatormønt-symboler ganger alle mønter i det aktive område med op til 5 og tildeler en pengepræmie på 1x indsatsen.

Stjernemønter udløser LockNWin®-jackpotten sidst i LockNWin®. Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

LockNWin® Jackpot-funktion

LockNWin® Jackpot-funktionen udløses ved at indsamle stjernemønter i LockNWin®-funktionen eller ved at besejre Disco Zombien under gratis spin. Under LockNWin®-funktionen spilles LockNWin®Jackpot-funktionen, sidst i LockNWin®.
Under gratis spin-funktionen spilles LockNWin® Jackpot-funktionen sidst i spinnet, når Disco Zombien er blevet besejret. Stjernemønter lander hvert spin under LockNWin® Jackpot-funktionen.
Der kan vindes én jackpotpræmie per LockNWin® Jackpot-funktion.

Når der indsamles 3 Stjernemønter på en række, tildeles den tilsvarende jackpot. Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet.

Jackpot-hjul

Fyld jackpothjul-fremskridtsmåleren for at udløse jackpothjulet.

Hver mønt, der lander i basisspillet og under LockNWin®-funktionen, øger jackpothjulets fremskridtsmåler. Fremskridt på jackpothjulets fremskridtsmåler gemmes pr. indsatsniveau.
Jackpot-hjulet tildeler 1 af de 5 jackpotpræmier.

Når gevinstindikatoren lander på et Fortsæt-segment på hjulet, tildeles der endnu et spin, som spilles på det næste niveau af jackpothjulet.

Bonus-køb

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse. Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Tilgå køb-menuen ved at trykke på Køb Bonus-knappen.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse den valgte funktion. Indsats-niveauer for funktionen kan vælges i købsmenuen.
Prisen for gratis spin er 62,51 x den samlede indsats. Prisen for LockNWin® er 31,45 x den samlede indsats. Prisen for Jackpothjulet er 75,00 x den samlede indsats.
Prisen for LockNWin® Jackpotten er 149,99 x den samlede indsats.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb. Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
Stor gevinst: Stopper automatisk, når der er vundet en stor gevinst

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. Maks. indsats-knap: Øger indsatsen til det højeste tilgængelige niveau. Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Indsats-styring: Øg eller sænk indsats med plus- og minussymbolerne.

Info-knap: Åbner menuen Udbetalingstabel. Menu-knap: Åbner spilmenuen.
Bonus-Køb-knap: Viser muligheden for at købe den valgte funktion.

Lydknap: Slå lyden til og fra. Afslutknap: Afslutter spillet.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bank-knap: Viser banksiden. Luk-knap: Lukker spilmenuen. Lyd: Slår spillyd til.
Slå Stor gevinst til/fra: Slå visning af Stor gevinst-fejring til eller fra. Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Indsats-indstillinger

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi. Min. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til min. værdi.
Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Stor gevinst: Aktiverer stor gevinst-animationer Musik: aktiverer spilmusik.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilterminologi

Granny vs Zombies™ = Granny vs Zombies™ FREE SPINS = GRATIS SPIN
WILD = WILD

MAX BET = MAKS. INDSATS BIG WIN = STOR GEVINST SUPER WIN = SUPERGEVINST MEGA WIN = MEGA-GEVINST EPIC WIN = EPISK GEVINST

JACKPOT = JACKPOT

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres. Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,00 %. Køb Gratis Spin: 96,01 %. Køb LockNWin®: 96,01 %.
Køb LockNWin® Jackpot: 96,01 %.

Køb jackpothjulet: 96,00 %.

Seneste opdatering: 01-03-2023