yggtowerpaybur

Velkommen til Towering Pays Excalibur med 6 forskellige funktioner, der tildeles via et Funktionshjul.

OM SPILET

Towering Pays Excalibur er en spillemaskine med Towering Pays™ "trinspil"-systemet.

Sådan spilles spillet

• Knappen Spil - Placerer en indsats og drejer derefter hjulene.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Autospil (hvis tilgængelig) - Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.
  • Knappen Stop autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.
  • Stop-knap under spin (hvis tilgængelig) - Stopper hjulanimation-spin.
  • Stop-knap under Autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil.
  • Autospil-tæller (hvis tilgængelig) - Viser, hvor mange autospil spilleren har tilbage. Antallet af resterende autospil bliver vist oven over tælleren.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Spilindstillinger-knap Åbner undermenuen Spilindstillinger, som indeholder Lyd og Info-knapper.
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.

Regler

Wild

• Kong Arthur er Wild og erstatter alle andre symboler undtagen Excalibur, Skjold og Funktionshjulet.

Symbol Giver

• Alle symboler udbetaler kun fra venstre mod højre, undtagen Funktionshjulet og Skjoldet som udbetaler over alt.

Excaliburs Magi

• Excalibur forekommer på hjul 1, 2 og 3 under normalt spil samt under Lancelot- og Merlin-funktionen.
  • Excalibur forekommer på hjul 1, 2, 3 og 4 under Arthur- og Camelot-funktionerne, bortset fra på Camelots 5x8 spillegitter.
  • Excalibur kan forekomme på alle hjul under Camelot-funktionens 5x8 spillegitter.
  • Alle Excaliburhjuls positioner forvandles til det samme tilfældige symbol (undtagen FUNKTIONSHJUL-SYMBOLET), hvis der forekommer nogen på et spin.

Ridderfærd-Indsats Mulighed

• Der kan spilles en Ridderfærd-indsats på 15 enheder for at aktivere Hold & Spin-funktionen.
  • Excalibur kan blive forvandlet til Skjold-symboler, hvis Ridderfærd-indsatsen spilles.
  • Hold & Spin kan blive udløst af ethvert Funktionshjul eller fra Excaliburs magi, hvor der fremkommer 6 eller flere skjolde.
  • Ridderfærd-indsatsen ganges trinvist med enhver trinvis stigning af grundindsatsen.

Trinspil

• Spillet starter med et gitter bestående af 5 hjul og 3 rækker (“5x3”) og 15 gevinstlinjer.
  • Når Excalibur forekommer på mindst én position på hvert hjul, som kan indeholde Excalibur-symboler (bortset fra under GEVINSTSPIN), går spillet videre til næste trin.
  • Hvert trin tilføjer 1 ekstra række og 10 ekstra gevinstlinjer.
  • Trinprogressionen fortsætter på denne måde, indtil der er 5 hjul og 8 rækker i spil (“5x8 gitter”).
  • Trinspillet nulstilles, når Avalon-funktionen slutter.
  • Symbolerne på de ekstra rækker bliver først aktiveret på hjulene efter næste spin.
  • Hver indsatsniveau har sin eget forløb gennem niveauerne.

Præmiemultiplikator

• Der kan forekomme en præmiemultiplikator på ethvert gevinstgivende spin.
  • Den maksimale præmiemultiplikator går mellem x2, x3, x4, x5, x7 eller x10 i henholdsvis 5x3, 5x4, 5x5, 5x6, 5x7 eller 5x8 spilgitter.
  • Præmiemultiplikatoren påføres kun linjegevinster fra det aktuelle spin, men påføres ikke de funktioner, som der eventuelt udløses fra det spin.

Funktionshjul

• Funktionshjul-funktionen aktiveres, når der forekommer et Funktionshjul-symbol på hjul 1, 3 og 5 på det aktive gitter.

Funktionshjul Under Normalt Spil

• Det første Funktionshjul tildeler enten et bedre hjul, Lancelot gratis spin eller et antal GEVINSTSPIN (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det andet Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler enten et bedre hjul, Merlin gratis spin eller et antal GEVINSTSPIN (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det tredje Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler enten et bedre (fjerde) funktionshjul, Arthur gratis spin eller et antal GEVINSTSPIN (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det fjerde Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler Camelot gratis spin eller et antal GEVINSTSPIN (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).

Funktionshjul Under Gratis Spin

• Alle Funktionshjul tildeler kun et antal GEVINSTSPIN (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).

Gevinstspin

• På hvert GEVINSTSPIN dækker Excalibur-symbolet hjul 1, 2 og 3 på det aktuelle gitter, mens hjul 4 og 5 spinner.
  • Excaliburs magi bliver herefter aktiveret og tildeler en garanteret gevinst per spin.
  • Gitteret under GEVINSTSPIN øges ikke.

Avalon-Funktion

• Avalon-funktionen bliver udløst når der lander mindst et Excalibur-symbol på en af positionerne på både hjul 1, 2 og 3 på 5x8 gitteret under normalt spil.
  • Det første Avalon Funktionshjul tildeler enten det andet funktionshjul eller Lancelot eller Merlin gratis spin (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det andet Avalon Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler enten det tredje funktionshjul eller Merlin eller Arthur gratis spin (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det tredje Avalon Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler enten det bedste (fjerde) funktionshjul eller Arthur eller Camelot gratis spin (eller Hold & Spin, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det fjerde Avalon Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler Camelot gratis spin eller en Hold & Spin-funktion, hvis der spilles med Ridderfærd-indsatsen).
  • Det fjerde Avalon Funktionshjul, hvis aktiveret, tildeler Camelot gratis spin eller Camelot gratis spin og en 200x Indsatsbonus, hvis ikke der spilles med Ridderfærd-indsatsen.
  • Trinspillet nulstilles, når Avalon-funktionen slutter.

Gratis Spin Funktionsspil

• Den tildelte funktion starter efter enhver Excaliburs magi-funktion.
  • Alle funktioner tildeler 6 gratis spins og starter spillet på 5x3-gitteret.
  • Alle funktioner spilles med samme indsats som det udløsende spin.
  • Der tildeles 1 ekstra gratis spin, hver gang Excalibur lander på mindst en position på hvert hjul i det aktive gitter, der indeholder et Excalibur-symbol.

Lancelot Gratis Spin

• 6 gratis spins, hvorunder der kan forekomme en præmiemultiplikator på alle gevinster.
  • Der tildeles 1 ekstra gratis spin, hver gang et Excalibur-symbol lander på mindst en position på hvert enkelt hjul 1, 2 og 3 i det aktive gitter.

Merlin Gratis Spin

• 6 gratis spins, hvorunder en præmiemultiplikator er garanteret på alle gevinster.
  • Der tildeles 1 ekstra gratis spin, hver gang et Excalibur-symbol lander på mindst en position på hvert enkelt hjul 1, 2 og 3 i det aktive gitter.

Arthur Gratis Spin

• 6 gratis spins, hvorunder der kan forekomme en præmiemultiplikator på alle gevinster.
  • Excalibur-symbolet kan forekomme på hjul 1, 2, 3 og 4.
  • Der tildeles 1 ekstra gratis spin, hver gang et Excalibur-symbol lander på mindst en position på hvert enkelt hjul 1, 2, 3 og 4 i det aktive gitter.

Camelot Gratis Spin

• 6 gratis spins, hvorunder der kan forekomme en præmiemultiplikator på alle gevinster.
  • Excalibur-symbolet kan forekomme på hjul 1, 2, 3 og 4 bortset fra på 5x8-gitteret.
  • Der tildeles 1 ekstra gratis spin, hver gang et Excalibur-symbol lander på mindst en position på hvert enkelt hjul 1, 2, 3 og 4 i det aktive gitter bortset fra på 5x8-gitteret.
  • Excalibur-symbolet kan forekomme på alle hjul på 5x8-gitteret.
  • Der tildeles 1 ekstra gratis spin, hver gang der lander et Excalibur-symbol på mindst en position på hvert enkelt hjul på 5x8-gitteret.

Hold & Spin

• Hold & Spin udløses, når der vises 6 eller flere skjolde hvor som helst under Excaliburs magi.
  • Hold & Spin kan blive udløst fra Funktionshjul-funktionen, når der spilles med Ridderfærd-indsatsen.
  • Der tildeles 3 genspin, hvor ethvert udløsende Skjold fastholdes på sin position.
  • Kun Skjold-symboler er aktive symboler på spillegitteret under genspin.
  • Genspin spilles på det aktuelle gitter, hvis udløst via et Funktionshjul eller fra 6 skjolde under Excaliburs magi.
  • Hvis der udløses mere end 6 skjolde under Excaliburs magi, øges genspin-gitteret med 1 række for hvert skjold over 6, op til det maksimum 5x8-gitter.
  • Alle ekstra rækker starter uden nogen Skjold-symboler.
  • Gitteret vender tilbage til sit aktuelle trin, når Hold & Spin-funktionen slutter.
  • Skjolde vises på 6 tilfældige positioner på det aktuelle gitter inden genspin starter, hvis udløst via et Funktionshjul.
  • Funktionshjul, der er blevet udløst via en Hold & Spin-funktion, spiller alle tildelte Hold & Spin på 5x8-gitteret.
  • Hvis der vises et nyt Skjold på en spinnende position, holdes det under resten af funktionen og det resterende antal genspin nulstilles til 3.
  • Når genspin slutter, tildeles alle viste præmieværdier på Skjoldene.
  • Skjold-symboler kan vise et Funktionshjul, som herefter spinner og tildeler en funktion, når Hold & Spin-funktionen slutter.
  • Der tildeles en Bonus på 1000x indsatsen, hvis alle aktive gitterpositioner bliver fyldt med skjolde under genspin.

Andre Regler

• En indsats på 25 enheder køber gevinstlinjerne på hvert enkelt trin, med præmier x1.
  • Trinvise indsatsstigninger øger præmierne proportionalt.
  • Præmier ganges kun med indsatsstigningen (Ridderfærd-indsatsen påføres ingen præmier).
  • Hvis der udløses flere funktioner samtidig, spilles Hold & Spin-funktionen først, efterfulgt af Funktionshjul-funktionen og herefter enhver gitterudvidelse.
  • Funktionshjulfunktioner, der er blevet udløst efter Hold & Spin, anvender det oprindelige trins gitter.
  • Alle funktioner starter, når de normale gevinster er blevet udbetalt.
  • Gevinster på forskellige linjer bliver tilføjet.
  • Kun den højeste gevinst på hver linje.
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren på alle trin er: 95.6%, når Ante-indsatsen ikke spilles.
  • Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren på alle trin er: 95.6%, når Ante-indsatsen spilles.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 02-02-2022