Piggi Bank

Nyd det gode liv, gå på shoppingtur, eller måske pynt dig selv i smykker med de pengesækker, der venter på dig, når du spiller Piggi Bank. Det er rigtigt, du vil hvine af glæde, når hjulene spinner og udløser vindende funktioner!

Piggi Bank er et 5x3 slotspil, der leverer stakke af pengevindende funktioner. Begynd at samle præmier i basisspillet, når symbolerne Piggi Bank (sparegris) og hammer lander. Hammeren bryder derefter sparegrisen for at tildele præmien indeni. Land 5+ Piggi Bank symboler og start din spinning sprælle med 9 gratis spins. Alle værdierne fra de udløsende Piggi Bank-symboler og gratis spins samles i pengeboksen, og når en hammer lander, er det hele dit!

Bryd banken og VIND STORT, når du spiller Piggi Bank!

Oplysninger om spillet

Spil gevinstlinjer:

Piggi Bank har 20 vindende linjer. Aktive gevinstlinjer udbetales, når symboler der matcher vises på tilstødende hjul, startende med det venstre hjul.

Generel informationstavle:

Spilletype

Video-spilleautomat

Antal hjul \ rækker

5x3

Antal udbetalingslinjer

20

Spilfunktioner

PIGGI BANK BONUS

• Hvert hammersymbol, der lander på hjulene under basisspillet, tildeler den samlede værdi af Piggi Bank symboler på skærmen.
      • Mulige værdier for Piggi Bank symboler er: 0.5x, 1x, 1.5x, 2x, 3x, 4x, 5x, 7.5x, 10x, 20x, 50x, 100x eller 200x den aktuelle samlede indsats.

GRATIS SPINS

• 9 gratis spins tildeles, når 5 eller flere Piggi Bank symboler lander på hjulene.
      • Alle Piggi Bank-symbolerne fra funktionens udløsende spin, samles i en bankboks så længe funktionen varer.
      • Værdierne af alle Piggi Bank symboler, der lander på hjulene, tilføjes til pengeboksen under gratis spins.
      • Hvert hammersymbol, der lander under gratis spins, tildeler den aktuelle indsamlede bankboksværdi.
      • De penge, der indsamles fra pengeboksen nulstiller ikke deres værdi under funktionen.
      • Under gratis spins tildeles et ekstra spin hver gang +1 Piggi Bank symbol lander.

BOOST-FUNKTION

• Ved at aktivere Boost-funktionen øges den oprindelige indsats med 50%, og flere Piggi Bank symboler føjes til hjulene for at øge chancerne for at udløse gratis spins.

Boost-funktion - Tilbage Til Spiller (RTP)

96.01%

Tilbagebetaling til spillere

96%

Hitrate

30.64%

Sådan spilles spillet

Væddemål

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Udbetalingsregler

• Vindende kombinationer bliver betalt per linje efter hinanden, fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som kan tilgås via Indstilling knap
  • Kun den højeste gevinst per linje udbetales.
  • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen bonusgevinster.
  • Funktionsfejl ugyldiggør alle udbetalinger.
  • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for denne session, afsluttes efter maksimum 90 dage og minimum 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

GEVINSTGRÆNSE

• Spillet har en gevinstgrænse på 2500x det aktuelle indsatsbeløb pr. spilrunde.

Udbetalingsregler for funktioner

• Gratis Spins spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Gratis Spins.
  • Gratis Spins gevinster tilføjes til alle indledende gevinster.
  • Aktivering af boost-funktionen påvirker ikke spillets maksimale eksponering, da udbetalinger beregnes på basisindsatsen.

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration.

Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

• Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:
    (Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).
  • Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
  • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:
    (Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).
  • På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
  • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 25-01-2024