Perfect Peacock Coin Combo

UDBETALINGSTABEL

• Kun den højeste vinder udbetales pr. vindende kombination.
  • REEL WAYS™-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre.
  • Alle gevinster på flere kombinationer lægges sammen.
  • Dette basisspil indeholder op til 243 måder at vinde på.
  • Gevinst udbetaler pr. symbol. Alle udbetalinger er i kreditter.

WILD-SYMBOLER

• Påfugl-symbolet er et wild og kan erstatte alle symboler undtagen elementmønt-symboler. Symbolet vises på hjul 3, 4 og 5 i basisspillet.
  • I basisspillet er wild-symboler vedvarende og bevæger sig 1 hjulposition op for efterfølgende spins.
  • Hvis et wild lander på en elementmønt ved slutningen af et spin, bliver denne position både et wild og en elementmønt.
  • I Gratis spins vises wild-symbolet på hjul 2, 3, 4 og 5, men det er ikke vedvarende.

ELEMENTMØNTER

• Hver ELEMENTMØNT, der lander under basisspillet, lander i den tilsvarende farvede skål.
    Alle ELEMENTMØNTER kan udløse den tilsvarende skål.
  • Der kan udløses mere end én skål på et enkelt spin.
  • Hvis en eller flere skåle udløses, starter den tilsvarende funktion.
  • Akkumuleringen af ELEMENTMØNTER over tid i de RØDE, GRØNNE og BLÅ skåle har ingen indflydelse på udløsning af JACKPOT-FUNKTIONEN eller GRATIS SPINS-FUNKTIONEN.

JACKPOT-FUNKTION

• Hvis der lander en ELEMENTMØNT i den RØDE skål, kan det udløse JACKPOT-FUNKTIONEN.
  • Der vises 15 mønter. Mønterne afsløres ved at klikke på dem. Mønter viser FU BABY™-symboler eller OPGRADERING-symbolet. Når 3 matchende FU BABY™-symboler er blevet vist, tildeles den tilsvarende JACKPOT.
  • Hvis der vises 3 OPGRADERING-symboler, før der tildeles en JACKPOT, opgraderes den vundne JACKPOT til det næste niveau. Hvis Grand bliver tildelt, vil den blive tildelt to gange. Funktionen slutter, når spilleren får tildelt én JACKPOT.

OPSAMLINGSSKÅLE

TILDELTE FUNKTIONER

GRATIS SPINS

WILD-SYMBOLER PR. SPIN

JACKPOT-FUNKTION

-

-

MIGHTY-FUNKTION

6

3 - 6

MEGA-FUNKTION

6

5 - 8

SUPER-FUNKTION

6

7 - 12

ULTRA-FUNKTION+JACKPOT-FUNKTION

6

3 - 6

SUPREME-FUNKTION+JACKPOT-FUNKTION

6

5 - 8

ULTIMATE-FUNKTION+JACKPOT-FUNKTION

6

7 - 12

GRATIS SPINS

• Kun røde mønter er tilgængelige under gratis spins.
  • During free spins, if red coin lands on the screen, it will award 1-2 free spins or a credit prize.
  • Gratis spins indeholder op til 243 måder at vinde på.
  • Kun den højeste vinder udbetales pr. vindende kombination.
  • REEL WAYS™-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre.
  • Alle gevinster på flere kombinationer lægges sammen.
  • Gevinst udbetaler pr. symbol. Alle udbetalinger er i kreditter.
  • Alle REEL WAYS™-udbetalinger ganges med indsatsmultiplikatoren.
  • Der bruges et andet sæt hjul under Gratis spins.

TILDELTE FUNKTIONER

ANTAL PLACEREDE WILD-symboler

MIGHTY-FUNKTIONellerULTRA-FUNKTION

3 - 6

MEGA-FUNKTIONellerSUPREME-FUNKTION

5 - 8

SUPER-FUNKTIONellerULTIMATE-FUNKTION

7 - 12

RØD MYSTERIUM-KONVOLUTBONUS

• Under basisspillet kan den røde mysterium-konvolutbonus udløses vilkårligt.
    Du får vist en pengepræmie oven på den røde konvolut.
    Gevinsten fra denne bonus er baseret på den aktuelle indsats.
    Når præmien er blevet tildelt, fortsætter spillet som normalt.

SPILLETS REGLER

• Kun den højeste gevinst bliver udbetalt pr. vindende kombination.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

TURBO-TILSTAND

• Knappen Turbo-tilstand vises nederst til højre på hjulene med muligheden "TIL" og "FRA".
  • Slå knappen Turbo-tilstand til for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås fra under spillet.
  • Aktivering af Turbo-tilstand påvirker ikke resultatet af spins.
  • Når JACKPOT-FUNKTIONEN eller GRATIS SPINS er aktiv, deaktiveres Turbotilstand automatisk.

JURIDISK MEDDELELSE

• Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.00%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.HasJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Winnings }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Skills }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoInfluence }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Unfinished }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.UnfinishedExample }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Resuming }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Stored }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Timeout }}
  • Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige . Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.MaxBet }}
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er varemærker som tilhører Light & Wonder, Inc. og dennes datterselskaber. TM og © 2021, 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt udestående transaktioner.

Seneste opdatering: 06-11-2023