Paradise Suite

Basisspil

• Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.

SÅ…DAN SPILLER DU

• For at spille med maksimal indsats, skal du klikke på knappen “Maks. indsats”. Så vælges den højeste indsats samt alle linjer, og spillet starter automatisk.
  • For at vælge antallet af linjer, du ønsker at spille på, skal du klikke på minus- eller plus-knappen nedenfor "Linjer".
  • Vælg indsatsen ved at klikke på minus- eller plus-knappen nedenfor "Indsats pr. linje".
  • Klik på knappen "Spil", for at starte spillet.
  • Hvis en symbolkombination, på de valgte linjer, svarer til en kombination i gevinsttabellen, vinder du det tilsvarende beløb.
  • Når du vinder, fremhæves linjerne med gevinst samt det beløb, der udbetales fra gevinsttabellen.
  • Bemærk, at alle symbolkombinationer gælder fra venstre mod højre.
  • Alle vindende symbolkombinationer skal starte med feltet længst til venstre.
  • Ved afslutningen af spillet lægges alle gevinster sammen, og de vises i GEVINST-feltet.

Hotel funktionspil

• To eller flere ROOM KEY hvor som helst på en spillet linje, aktiverer Hotel-funktionen. Vælg en af fem rooms keys og så lukker du muligvis op for den fornemme Paradis-suite!
  • Du kan maksimalt opnå ét funktionsspil pr. spil.
  • Rum tildeler: 4-64 gange indsatsen pr. linje.
  • Gevinster fra rum ganges også med antallet af spillede linjer, der udløser funktionen.

Surfing funktionspil

• To eller flere SURF BOARD hvor som helst på en spillet linje, aktiverer Surfing-funktionen.
  • Vælg en af fem Surf Boards og så er det tid til at vise, hvad du kan.
  • Du viser et trick, der enten lykkes eller ej.
  • Du kan vise op til seks trick.
  • Hvis du fejler og falder, mister du alle dine gevinster og modtager kun en lille trøstepræmie.
  • Du kan maksimalt opnå ét funktionsspil pr. spil.
  • Surfbræt tildeler: 10-80 gange indsatsen pr. linje.
  • Gevinster fra surfbræt ganges også med antallet af spillede linjer, der udløser funktionen.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.