Pixies vs Pirates

xNUDGE WILDS

Wilds vil altid skubbes til fuldt synligt. For hvert trin xNudge Wild skubbes, øges Wild-multiplikatoren med 1. Flere Wild-multiplikatorer føjes til hinanden, hvis de er på samme gevinstmåde.

Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og xWays Mystery Chest.

xWAYS MYSTERY CHEST

xWays Mystery Chest omdannes til et andet symbol undtagen Scatter og xNudge Wild.

En xWays Mystery Chest kan muligvis afsløre op til 4 af det samme symbol og udvide hjulet op til 6 rækker for at skabe op til 11664 gevinstmåder.

BATTLE ROUNDS FREE SPINS

3 scatters giver 6 Battle Round-spins, 4 scatters giver 8 Battle Round-spins. Under Battle Rounds er hjulene 2-5 altid fuldt udvidet til 6 rækker, hvilket giver 11664 gevinstmåder og muligheder for massive multiplikatorer.

Battle Rounds starter med at man vælger sider - Pixie-dronning eller Pirate-kaptajn. Under Battle Rounds samles disse symboler. Battle Rounds vil starte igen, hvis du har valgt siderne med det største antal indsamlede symboler.

I tilfælde af uafgjort vinder spillerens valg.

OP TIL 11664 GEVINSTMÅDER

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Pixies vs Pirates er en video-slot med 3 features; xWays Mystery Chest, xNudge Wilds og Battle Rounds Free Spins.
  • Et 6-hjuls videoslot med 15 symboler.
  • Op til 11664 måder at vinde (se gevinstoversigten for mere info).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og xWays Mystery Chest.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige gevinstkombination på en gevinstlinje efter betalingsoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • xNudge Wild: Vil altid skubbes til fuldt synlig.
  • xNudge Wild: For hvert trin xNudge Wild skubber øges Wild-multiplikatoren med 1.
  • xNudge Wild: Må kun lande på hjul 2 til 5.
  • xWays Mystery Chest: Afslører op til 4 af de samme symboler.
  • xWays Mystery Chest: Kan udvide sin rulle op til 6 symboler højt og potentielt give 11664 gevinstmåder.
  • xWays Mystery Chest: Må kun lande på hjul 2 til 5.
  • 3 scatters giver 6 Battle Rounds Free Spins.
  • 4 scatters giver 8 Battle Rounds Free Spins.
  • Scatters må kun lande på hjul 2 til 5.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 95,91 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 11907 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 16-10-2023