Cygnus 3

Spilbeskrivelse

Under den stjernespækkede himmel tårner det enorme amfiteater sig op med plads til mere end 50.000 jublende tilskuere. Velkommen til Romerrigets højdepunkt, hvor Colosseum var underholdningens hjerte. I nat kan legene belønne dig med utrolige rigdomme. Hvis du er virkeligt heldig, kan du få fingre i en jackpot fra kejserens skatkiste.

Cygnus 3 er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og faldende symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.

Cygnus 3 spilles i tre tilstande: normaltilstand, Cygnus Wheel-tilstand og bonustilstand med Free Drops.

De vigtigste funktioner i Cygnus 3 er Cygnus Wheel- og multiplikator-wild- symbolerne.

Når et Cygnus Wheel-symbol når kolonnen længst til venstre, tildeles et drej på Cygnus Wheel. Cygnus Wheel-tilstanden begynder, når den aktuelle spilrunde er slut.

Hvert spin på Cygnus Wheel tildeler en præmie. Der er tre forskellige præmiekategorier: jackpot-gevinster, Free Drops og øjeblikkelige gevinster, der ganges med det valgte indsatsniveau.

Multiplikator-wild-symboler er både wild-symboler og multiplikatorer til at starte med. Wild-funktionen bliver deaktiveret, når multiplikator-wild-symbolet er blevet brugt som wild-symbol i en gevinst, og symbolet er derefter et almindeligt multiplikator-symbol. Multiplikatorens multiplikator-værdier og multiplikator-wild-symboler i visningen bliver lagt sammen og anvendt på hver gevinst.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet.

Udbetalingslinjer

Cygnus 3 har op til 262.144 måder at vinde på. RTP for alle udbetalingslinjer er den samme og er defineret i spillets regler.

Spilfunktioner

Bonusspil

Et Cygnus Wheel-symbol, der når kolonnen længst til venstre, tildeler et drej på Cygnus Wheel. Hvert spin på Cygnus Wheel tildeler en præmie. Der er tre forskellige præmiekategorier: jackpot-gevinster, adgang til bonusspillet med Free Drops og øjeblikkelige gevinster, der ganges med det valgte indsatsniveau.

Jackpot-gevinster og øjeblikkelige gevinster bliver tildelt øjeblikkeligt og afslutter den aktuelle spilrunde.

Free Drop-gevinster udløser bonustilstanden med Free Drops. Free Drops- bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage.

Hvis et Cygnus Wheel-symbol når kolonnen længst til venstre i et Free Drop, tildeler det endnu et drej på Cygnus Wheel, som bliver spillet, når der ikke er flere Free Drops tilbage.

Spilleregler

Cygnus 3 er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og faldende symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Der må ikke være mellemrum mellem hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Cygnus 3 spilles i tre tilstande: normaltilstand, Cygnus Wheel-tilstand og bonustilstand med Free Drops.

Alle symboldrop starter med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

Avalanche-funktionen indsamler alle gevinster i det aktuelle symbol-drop. Alle symboler, der indgik i en gevinstkombination, eksploderer. De resterende symboler falder vertikalt, glider gentagne gange til venstre og så til højre, før de når en hvileposition. Nye gevinstkombinationer følger samme mønster, indtil der ikke er flere gevinstkombinationer. Så falder nye symboler ind. Avalanche-funktionen fortsætter, så længe der fremkommer nye gevinstkombinationer.

Hvert ekstra symboldrop tilføjer en ekstra række symboler, op til maksimalt 8 rækker. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

4 rækker: 4.096 måder at vinde på 5 rækker: 15.625 måder at vinde på 6 rækker: 46.656 måder at vinde på 7 rækker: 117.649 måder at vinde på

8 rækker: 262.144 måder at vinde på

Wild-symbolet og multiplikator-wild-symbolet erstatter ethvert symbol, bortset fra Cygnus Wheel-, multiplikator- og multiplikator-wild-symboler.

Et multiplikator-wild-symbol er til at starte med både et wild- og et multiplikator-symbol. Wild-funktionen bliver deaktiveret, når multiplikator- wild-symbolet er blevet brugt som wild-symbol i en gevinst, og symbolet er derefter et almindeligt multiplikator-symbol.

Et multiplikator-symbol er et vedvarende symbol, der anvender sin multiplikatorværdi på hver gevinst. Hvis der er mere end et multiplikator- symbol i visningen, bliver multiplikator-værdierne fra alle multiplikator- symboler lagt sammen, før de anvendes på gevinsten.

Første gang et multiplikatorsymbol når den nederste række, genaktiverer det sin wild-funktion.

Et Cygnus Wheel-symbol, der når kolonnen længst til venstre, udløser Cygnus Wheel-tilstanden med et drej på Cygnus Wheel. Cygnus Wheel bliver spillet, når den igangværende Avalanche-funktion er slut.

Hvert spin på Cygnus Wheel tildeler en præmie. Præmien bliver en af de tre præmiekategorier: jackpot, Free Drops eller en øjeblikkelig gevinst.

Størrelsen på sektorerne på Cygnus Wheel er ikke repræsentativ for sandsynligheden for at stoppe hjulet i den sektor.

Der er tre slags fast jackpot: Cygnus, Star og Sky. Chancen for at vinde en jackpot øges med et højere indsatsniveau. En jackpot-gevinst bliver tildelt øjeblikkeligt og afslutter den aktuelle spilrunde.

Øjeblikkelige gevinster er fordoblinger af det aktuelle indsatsniveau og tildeles øjeblikkeligt, hvilket afslutter den aktuelle spilrunde.

Hvert nyt Free Drop starter med 4 rækker.

Multiplikator- og multiplikator-wild-symboler bliver på den nederste række mellem Drops i bonusspillet, hvilket gør multiplikatorniveauet vedvarende. Multiplikator-symboler, der når den nederste række for første gang, får deres wild-funktion genaktiveret.

Et Cygnus Wheel-symbol, der når kolonnen længst til venstre i bonustilstanden, udløser Cygnus Wheel-tilstanden med et drej på Cygnus Wheel. Cygnus Wheel bliver spillet, når det igangværende bonusspil er slut.

Jackpot-gevinster og øjeblikkelige gevinster bliver tildelt øjeblikkeligt og afslutter den aktuelle spilrunde.

Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage. Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.

Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Cygnus 3 er 94,0 %.

Dette spil har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede indsats eller Cygnus-jackpots værdi.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Super Cygnus Wheel:

Et drop med et garanteret spin på Cygnus Wheel. Hvis hjulet stopper på Free Drops, bliver superbonusspillet udløst, hvor multiplikator-symboler får større værdi efter hver gevinst, på bekostning af 500x den valgte indsats.

Cygnus Wheel:

Et drop med et garanteret spin på Cygnus Wheel på bekostning af 100x den valgte indsats.

Stigende Multiplikator-Wild-symboler!

1 drop, hvor multiplikator-symbolerne får større værdi efter hver gevinst, på bekostning af 25x den valgte indsats.

Multiplikator-wild:

Et drop med et garanteret multiplikator-wild-symbol, som har en multiplikator- værdi på mindst x5, på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonusjagt:

1 drop med mere end dobbelt så stor chance for at udløse Cygnus Wheel på bekostning af 2x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Cygnus 3 er 94,0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 04-07-2023