Diamond King Jackpots

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 4 rækker.
  • Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Bet-regler

• Hvert spin koster et samlet bet-beløb.
  • Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 10.
  • Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de spillede måder.

Måderegler

• Spillet indeholder 1024 måder.
  • En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Bet op-knap: Forøger det samlede bet.

• Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

• Knappen Jackpot-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i jackpot-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.

• Købsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilindstillinger

• Lyd: Slår spillyd til.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Yderligere oplysninger

• Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Wild-symboler

• Diamantsymboler er wild-symboler.
  • Diamantsymboler kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler.
  • Dette symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Bonussymboler

• Symbolet viser sig kun i basisspillet.

Gratis spin

• 3, 4 eller 5 bonussymboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion.
  • Der tildeles henholdsvis 10, 15 eller 20 gratis spin.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Power Range™-funktion

• Power Range™ dækker en del af hjulrækken.
  • Hvis en wild lander indenfor Power Range™, tilføjes en multiplikator til wild.
  • Multiplikatorer ganges med hinanden og gælder for alle mådegevinster.
  • Under basisspillet, dækker Power Range™ de midterste to positioner på hvert af hjul 2, 3 og 4.
  • Under basisspillet tildeles alle wilds, der lander indenfor Power Range™ en multiplikator på 2X.
  • Under gratis spin dækker Power Range™ alle hjulene 2, 3 og 4.
  • Under gratis spin tildeles alle wilds, der lander indenfor Power Range™, tilfældigt en multiplikator på 2X, 3X eller 5X.

Jackpot-funktion

• Matching af 3 ikoner giver den tilsvarende jackpot-værdi.
  • Denne funktion udløses, når diamantmåleren er fuld.
  • Hvis en wild lander på skærmen under basisspillet, bidrager det til diamantmåleren.
  • Hvis en wild lander indenfor Power Range™, bidrager den to gange til diamantmåleren.
  • Fremskridt i diamantmåleren skaleres med bet.
  • Hvis den indsamlede værdi ville fylde diamantmåleren flere gange, ganges jackpotpræmierne tilsvarende, og spillet spilles én gang.
  • Ændring af bet påvirker ikke spillets UTS.
  • Hvis funktionen og gratis spin udløses samtidigt, spilles funktionen først.
  • Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Funktionen Køb

• Udløser øjeblikkeligt 10 gratis spin til nuværende bet.
  • Prisen på funktionen Køb er det samlede bet ganget med 50.
  • Funktionen kan være utilgængelig over en givet bet-grænse.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i dette spil.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,44 %.
  • UTS under funktionen Købsfunktion er 96,44 %.