Fortune Ox

Fortune Ox er en videospillemaskine med 3 hjul, 3 rækker (på hjul 1 og 3) og 4 rækker (på hjul 2) med genspin indtil gevinst og en x10 multiplikator.

Spillet spilles med 10 indsatslinjer (fast), et indsatsniveau på 1 til 10 og en indsatsstørrelse på 0,10 til 1,00.

Valutaen i spillet er kr..

Indsatsstørrelsen indstilles med vælgeren "Indsatsstørrelse".

Indsatsniveauet indstilles med vælgeren "Indsatsniveau".

Indsatsbeløbet indstilles med vælgeren "Indsatsbeløb".

"Kontant wallet" viser de tilgængelige kontanter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger sker i følge "Udbetalingstabellen".

En indsatslinjegevinst i kontanter svarer til den værdi, der ses i "Udbetalingstabellen" ganget med indsatsstørrelse og -niveau.

Kun den højeste gevinst pr. indsatslinje udbetales.

Indsatslinjer vinder, hvis de vindende symboler er fortløbende, gående fra hjulet længst til venstre mod højre.

Samtidige gevinster på forskellige indsatslinjer lægges samme.

Alle gevinster vises i kontanter.

Wild-symbolet erstatter alle symboler, RTP for dette spil er

93.99%.

Lykkeokse-funktion

Under ethvert spin kan Lykkeokse-funktionen blive udløst tilfældigt, mens hjulene spinner.

Under Lykkeokse-funktionen deler det første og tredje hjul de samme symboler, og alle hjul genspinner, indtil der opstår en gevinst.

x10 Multiplikator

Når ét symbol (og/eller Wild-symbolet) optager alle hjulpositioner, bliver gevinsten ganget med x10.

Få chancen for at vinde op til 2000x det samlede indsatsbeløb.

Hovedspil

Spin

Tryk for at starte spin med de aktuelt valgte indsatslinjer, -størrelse og -niveau.

Tryk på -tasten for at starte spillet med den nuværende linjeindsats, -størrelse og -niveau. (gælder kun for PC-udgaven)

Tryk og hold -tasten vil fortsætte spillet, indtil den slippes. (gælder kun for PC-udgaven)

Minus

Tryk for at sætte indsatsbeløbet ned.

Plus

Tryk for at sætte indsatsbeløbet op.

Wallet-saldo

Tryk for at få vist saldoen på tilgængelige wallets.

Indsatsbeløb

Tryk for at se Indsatsmuligheder.

Indsatsstørrelse: Scrol for at vælge indsatsstørrelse.

Indsatsniveau: Scrol for at vælge indsatsniveau.

Indsatsbeløb: Scrol for at vælge indsatsbeløb.

Maks. indsats: Tryk for at indstille indsatsstørrelse og -niveau til maksimum værdi.

Gevinstbeløb

Tryk for at se Spilhistorik.

Lyd

Tryk for at slå lyden TIL eller FRA.

Flere indstillinger

Tryk for at få adgang til flere indstillinger.

Udbetalingstabel

Viser gevinstkombinationer og udbetalingstabel.

Regler

Viser spilleregler og knapfunktioner.

Historik

Viser oplysninger om tidligere spillede spil. Scrol ned til bunden for at indlæse flere oplysninger.

Tap på

for at vælge de spildatoer, der skal vises i Historik.

Luk

Tryk for at vende tilbage til hovedspillet.

Tilbagebetaling til spiller
Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for dette spil er 93.99%. Denne RTP repræsenterer den langsigtede teoretiske udbetaling i spillet.

Yderligere information
Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af uenighed om spilresultater er alle spilresultater, som vises på spilhistoriksiden, fuldstændige og endegyldige.

Spilleregler

Seneste opdatering: 07-11-2023