Money Train 3

Spilleregler

• “Money Train 3” er en spillemaskine med 5 kolonner og 4 rækker og 40 betalingslinjer. Spillet spilles altid med alle betalingslinjer aktive.
  • Under bonusspillet er det muligt at åbne to yderligere kolonner.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 94.00%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Dette spil har et gevinstloft på 100.000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for Respin Feature

• Respin feature kan udløses tilfældigt efter en ikke-vindende runde i grundspillet.
  • Respin feature kan ikke udløses, når bonusspillet udløses.
  • Når funktionen udløses, vælges et tilfældigt symbol på brættet. Alle forekomster af dette symbol er låst, og alle andre positioner spinnes igen.
  • Under re-spin kan kun det valgte symbol, multiplikatorsymboler og et blankt symbol lande.
  • Så længe mindst et af de valgte symboler eller et multiplikatorsymbol lander, vil re-spins fortsætte.
  • Alle nye forekomster af det valgte symbol bliver på brættet, indtil afslutningen af re-spins.
  • Multiplikatorsymbolerne vises i tre varianter: +1x, +2x, +3x. Når de lander, vil de føje til den samlede multiplikator, som starter ved 1x. Multiplikatorsymboler bliver ikke på brættet.
  • Når kun tomme symboler lander på de åbne positioner, eller når alle positioner er blevet fyldt med det valgte symbol, evalueres gevinsten, og den akkumulerede multiplikator anvendes.

Money Cart Bonus Spilleregler

• 3 eller flere Bonussymboler er nødvendige for at udløse bonusrunden.
  • Bonussymboler kan lande tilfældigt på hjulet
  • Persistent Bonus-symboler (guldsymboler) bidrager mod at udløse bonusrunden.
  • Når funktionen er aktiveret, vil Bonussymbolerne der udløser funktionen, afsløre en værdi.
  • Når funktionen udløses, vil de særlige bonussymboler, der udløser funktionen, spille deres handling før det første spin.
  • Alle værdierne i funktionen vil blive vist som en multiplicering af indsatsen.
  • Bonusrunden starter med 3 spins, og hver gang et nyt symbol lander, nulstilles antallet af spins til 3.
  • Hvert symbol i bonusrunden har sin egen adfærd:
    • Bonussymbol – Afslører en værdi mellem 1x og 10x indsatsen.
    • Collector – Samler alle synlige værdier fra andre symboler på hjulene og føjer dem til sin egen værdi.
    • Sniper – Fordobler værdierne af 3 til 8 andre bonussymboler. Det kan bruges på det samme bonussymbol flere gange.
    • Collector-Payer – Vælger mellem 3 og 5 symboler som mål, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Necromancer – Bringer mellem 2 og 7 allerede brugte ikke-persistent særlige bonussymboler til live igen (Collector, Collector-Payer, Sniper, Tommy Gun Sniper eller Tommy Gun Payer). Det samme symbol kan målrettes flere gange.
    • Absorber – Tilføjer summen af værdier fra alle normale bonussymboler og fjerner dem fra hjulene. Særlige symboler kan ikke absorberes.
    • Tommy Gun Sniper – Målretter et tilfældigt valgt symbol, der fordobler sin værdi fra 2 til 6 gange.
    • Tommy Gun Payer – Viser en værdi fra 5x til 100x og målretter et tilfældigt valgt symbol og tilføjer den viste værdi mellem 3 og 10 gange.
    • Persistent Collector – Indsamler alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi i slutningen af det spin og alle spins der kommer efter. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.
    • Persistent Sniper – Fordobler værdierne på 3 til 8 andre bonussymboler i slutningen af det spin og hvert spin der følger efter. Den kan aktivere på det samme bonussymbol flere gange.
    • Persistent Collector-Payer – Vælger mellem 3 og 5 symboler som mål i slutningen af hvert spin, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Persistent Necromancer – Bringer fra 1 og 7 allerede brugte ikke-persistent særlige bonussymboler til live igen (Collector, Collector-Payer, Sniper, Tommy Gun Sniper eller Tommy Gun Payer). Det samme symbol kan målrettes flere gange.
    • Persistent Shapeshifter – Omdannes til en anden særlig funktion efter hvert spin og udfører den relevante handling (Collector, Collector-Payer, Sniper, Tommy Gun Sniper eller Tommy Gun Payer).
  • Alle særlige bonussymboler med undtagelse af Tommy-Gun Payer viser værdien 1x, før den udfører sin handling.
  • Hvis der er flere særlige bonussymboler, der skal udføres, vil de blive udført i rækkefølgen fra øverste til nederste række og inden for hver række fra længst til venstre til højre

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
    • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
    • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
    • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 27-09-2022