Olsen Banden

olsen-banden-thumb

Olsen-Banden er en fem-hjuls spilleautomat med 50 linjer og en bonusrunde med gratis spins som udløser et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator. Spillet indeholder to bonusrunder med gratis spins: Olsen-Banden Pengeskab- og Olsen-Banden Maleri-bonusrunden. Olsen-Banden Pengeskab-bonusrunden udløses når tre eller flere spredte Pengeskab-symboler ses på hjulene.

Olsen-Banden Maleri-bonusrunden udløses når tre eller flere spredte Flag-symboler ses på hjulene.

Spiloplysninger

• Spilleren kan spille med op til 50 linjer.
  • Indsatsgrænserne vises i spilskærmens titelbjælke.

Sådan spiller du

• Valg af “LINJER”: 50 linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på ◄ og ► til henholdsvis højre og venstre for ”LINJER” på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de ikke-valgte linjer forbliver mørke. Spilleren kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for linjerne. Når spilleren klikker på pilene vil indikatoren flyttes med 1 – så hver linje som spilleren går op, vil flytte indikatoren til den næste position til højre. Hver linje som spilleren går ned, vil flytte indikatoren til den næste position til venstre.
  • Valg af “INDSATS”: Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats pr. linje for alle 50 linjer som giver den samlede indsats. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje med ◄ og ► til henholdsvis højre og venstre for ”INDSATSER” på spilskærmen. Hvis din spilsaldo ryger under din samlede indsats, bliver indsats og linjer ikke justeret ned til den næste mulige indsats. Derimod vil et re-buy vindue dukke op. Hvis du ikke har penge stående på din konto, vil indskudsmulighederne dukke op.
  • Maks. indsats: Hvis du vil spille med 50 linjer og den maksimale indsats pr. linje, skal du klikke på ”MAKS. INDSATS”. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, bliver denne funktion ikke aktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med den valgte “indsats pr. linje” og den samlede indsats vises i ”SAMLET INDSATS” nederst til venstre på spilskærmen.
  • Indsatsen pr. linje vises i Pengekufferten nederst til venstre på spilskærmen.
  • ”GEVINSTOVERSIGT”: Gevinstoversigtsknappen findes lige over knappen med ”REGLER”. For at beregne linjegevinsten, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. For at beregne spredte gevinster, skal du gange gevinsten med den samlede indsats. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på ”TILBAGE TIL SPIL”-knappen
  • REGLER: Knappen “REGLER” er placeret lige over feltet med ”SAMLET INDSATS”. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på ”TILBAGE TIL SPIL”-knappen.
  • SPIN: Klik på “SPIN” for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper, bliver alle vindende kombinationer på de valgte linjer, samt eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser op og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af en spredt gevinst, ved at symbolerne bliver levende. De individuelle linjegevinster vises ud for hver enkelt vinderlinje. Den samlede gevinst vises desuden i tickeren nederst på hjulene
  • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, bliver den valgte indsats automatisk overført til det efterfølgende spin hvis du har tilstrækkelige midler på din saldo. Du skal bare klikke på “SPIN” for at spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt bruge pileknapperne ved ”INDSATS” eller ”LINJER”.
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i ”SAMLEDE KREDITTER”.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i “SAMLEDE KREDITTER” og ”SAMLET INDSATS”.
  • 'AUTO-SPIN': Du kan benytte denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for ”håndfrit” spil. De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spin: Spillet fortsætter automatisk det antal spin som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge det ønskede antal spins og spille indtil din saldo er mindre end den samlede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusrunde udløses.
    • Spin indtil min saldo bliver større end: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under ”SAMLEDE KREDITTER” og ”SAMLET INDSATS”.
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under ”SAMLEDE KREDITTER” og ”SAMLET INDSATS”.
    • Spil hurtigere: Med denne valgmulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre tilgængelige ”Auto-Spin”-valgmuligheder før du kan vælge ”Spil hurtigere”.
  • Hvis du vil benytte ”auto-spin”-funktionen, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. Når auto-spin skærmbilledet åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af den eller de muligheder som du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det måtte være relevant. Klik på ”START” for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på ”ANNULLER” for at vende tilbage til det normale spil.
  • Du kan stoppe ”AUTO-SPIN” ved at klikke på knappen ”STOP SPIN”. Hvis et spin er i gang, stoppes ”AUTO-SPIN” når det igangværende spil er færdigt. I alle andre tilfælde stopper ”AUTO-SPIN” med det samme og det normale spil vender tilbage.
  • Hvis du ikke har tilstrækkelige midler til at spille med dit/dine valg, vil ”BUY-IN” vinduet dukke op og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på “START” for at spille med de valgte muligheder og starte hjulene. På samme måde kan du klikke på “ANNULLER” for at stoppe “AUTO-SPIN” og vende tilbage til det normale spil.
  • Hvis du spiller med flere ”AUTO-SPIN”-valgmuligheder, vil den betingelse der opfyldes først, have fortrinsret frem for de øvrige og de resterende aktiverede betingelser blive ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme funktioner igen eller vælge nye funktioner og fortsætte med ”AUTO-SPIN”.
  • Bemærk: ”AUTO-SPIN” er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på ”SPILHISTORIK” for at se dine tidligere spil.
  • Klik på ”SPILLEREGLER” for at se spillets regler på en webside.
  • Klik på ”RE-BUY” for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på ”FORLAD SPIL” for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen
  • Klik på “LYNINDSKUD” for at lave indskud til din konto.
  • “SPILHISTORIK” og “RE-BUY”-funktionerne er kun tilgængelige når du spiller med rigtige penge.
  • Spillereglerne er identiske uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Spilleregler

• Spil med 1-50 linjer.
  • Du kan ændre antallet af “LINJER” med pileknapperne.•Du kan ændre “INDSATS” med ◄ og ► knapperne.
  • SPIN starter spillet med den valgte “INDSATS” og “LINJER”.
  • Med “MAKS. INDSATS” vælger du 50 linjer og den maksimale indsats pr. linje.
  • Gevinster vises i “GEVINSTOVERSIGT”.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Højeste gevinst kommer til udbetaling på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på de valgte linjer lægges til din samlede gevinst.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og føjes til linjegevinster.
  • Bonusrundegevinster lægges til din spilsaldo.
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen spredte symboler som giver gevinst når de ses på hjulene.
  • Olsen-Banden Logo-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen de spredte Pengeskab- og Flag-symboler.
  • Olsen-Banden Logo-symbolet findes kun på hjul 1, 2, 3 og 4
  • Olsen-Banden Logo-symbolet fungerer kun i sammenhæng med andre symboler, undtagen de spredte Pengeskab- og Flag-symboler.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Spilfunktioner

Olsen-Banden gratis spins bonusrunde:

• Olsen-Banden Pengeskab-bonusrunden udløses når tre eller flere spredte Pengeskab-symboler ses på hjulene.
    • Spilleren vil se tre pengeskabe og skal vælge et pengeskab for at spille
    • Det valgte pengeskab gemmer på et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator som spilleren får tildelt.
  • Olsen-Banden Maleri-bonusrunden udløses når tre eller flere spredte Flag-symboler ses på hjulene.
    • Spilleren vil se tre malerier og skal vælge et maleri for at spille. Formålet med denne runde er at finde pengeskabet, som er skjult bag et af de tre malerier.
    • Hvis spilleren vælger det forkerte maleri vil han/hun ikke se noget pengeskab, men spilleren vil stadigvæk få tildelt et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator, som vises på væggen bag det valgte maleri.
  • Olsen-Banden Pengeskab- og Maleri-bonusrunderne giver begge gratis spins og multiplikatorer.
  • Antallet af gratis spins og multiplikatorer tildeles tilfældigt.
  • Alle gevinster i løbet af de gratis spins ganges med den viste multiplikator.
  • Maksimalt 25 gratis spins og en maksimal multiplikator på 7 (7x) kan vindes i Olsen-Banden Pengeskab-bonusrunden.
  • Maksimalt 50 gratis spins og en maksimal multiplikator på 10 (10x) kan vindes i Olsen-Banden Maleri-bonusrunden.
  • Gratis spins vundet i bonusrunde kan ikke udløse yderligere gratis spins, men de spredte gevinster tildeles i henhold til gevinstoversigten. De gratis spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje som i det udløsende spil.
  • Gevinster i gratis spins lægges til linje- og spredte gevinster.

Gevinstoversigt

Klik på “Regler” i hovedspillet for at komme til skærmbilledet med regler

olsen-banden-screenshot1

Klik på “GEVINSTOVERSIGT” i hovedspillet for at komme til skærmbilledet med gevinstoversigten.

olsen-banden-screenshot2

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

Betalingslinjer:

olsen-banden-paytable

Sådan sætter du penge ind på din konto

For at lave indskud til din konto skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (no download-versionen) eller klikke på ”INDSKYD” i ”Cashier” i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spilskærmen og derefter klikke på ”Indskyd nu”.

Hvad gør jeg, hvis jeg når mine indsatsgrænser?

Hvis din spilsaldo ryger under den minimumindsats som du forsøger at placere, vil et ”Buy-in”-vindue automatisk dukke op.

For at lave indskud til din konto skal du klikke på “INDSKYD” i “Cashier”-menuen i lobbyen (Play Anywhere-versionen) eller klikke på ”INDSKYD” i ”Cashier” i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Alternativt kan du klikke på ”Indskyd nu” i ”Buy-in”-vinduet i et spil.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at logge ind igen og derefter klikke på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst, eller midt i, Olsen-Banden bonusrunderne med gratis spins, vil programmet automatisk starte Olsen-Banden bonusrunden med gratis spins, hvis det ikke allerede var startet, når du logger ind igen og fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet de gratis spins, kan du genoptage spillet eller vælge et andet spil.

Hvis du stadigvæk har problemer, kan du kontakte vores kundeservice.

Last modification date: 5/15/2018